Ђуро Станивук Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 @, Бан због урушавања мог идентитета...не знам јесам пошо или дошо...сам ли вук ил јарац? Nektarija, Драшко, Јадранка-Дервента and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko123 Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 бануј овог испод јер ће да ме ружи , грди или што већ!!! verum est in beer, Драгана Милошевић, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://glasistine.ml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 1, 2, 3 из казненог сви, моја рента моје све, пуј пуј пуј, његове враџбине нека се преокрену. Е сада за овога горе дупли бан, ем због клетви, ем због тога што држи православну књигу а врача, ем што у имену има бројалицу врачалицу, ем што користи оптиму. Gordana ., Ђуро Станивук and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Zato što mješa jezike i pića ! verum est in beer and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 15, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 @@Караконџула, Зато што имаш слово "џ" и нику Јадранка-Дервента, Gordana . and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Зто што се зове Иван Цветковић, а за слику ставио нека слова "ЖРУ", а ниједно од тих слова није заступљено у његовом имену и презимену Gordana . and Candy Butcher је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Зто што се зове Иван Цветковић, а за слику ставио нека слова "ЖРУ", а ниједно од тих слова није заступљено у његовом имену и презимену Zato što voli i majmune ( i ja , i ja ) Милан Ракић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 nebanujte ga zato što voli Sina Božijeg Volim_Sina_Bozjeg, Gordana . and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 зато што је заједно написао "небанујте" Gordana ., Биљана, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Zato što je i ona grammar nazi kao i MIlan Милан Ракић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Зато што како "гот" окренеш, Јелина и ја смо наци "језички чистунци"... Odahviing and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 зато што не ради ништа осим што се слика са децом (и женом понекад). Gordana . and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Zato što će zbog nje da uspostave novu olimpijsku disciplinu "brzo pranje sudova" (kod mene je 00.35 a kod Jele 00.49, vraćam se kroz vreme, upomoć!) Милан Ракић, Јелина and Драшко је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Jer je balkanski macho tip! VizantijskoPlavo and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Nako Николa, DYNABLASTER and Dragi је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука