CecaV Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Не, не, нисам ја заборавила Pa koji je to tekst, ili bar ime autora ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Pa koji je to tekst, ili bar ime autora ? Пази, написала сам на претходним страницама,.. поновићу ко има археолошке доказе и које аутор проналска тих њихових доказа: Музеј de la Naturaleza y el Hombre (Santa Cruz de Tenerife) Музеј Arqueológico del Puerto de La Cruz (Puerto de La Cruz, Tenerife). Музеј de Historia y Antropología de Tenerife (Casa Lercaro, San Cristóbal de La Laguna, Tenerife). Посебну пажњу посвети археолошким проналасцима из 1402 године стари до 20 000 година. Аутори су наравно експедиција: En 1402, se inicia propiamente la conquista con la expedición a Lanzarote de los normandos Jean de Bethencourt y Gadifer de la Salle. Замолила бих те да ме више не питаш исто. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 недостају ми ранији постови члана Волим сина Божијег... у којима се бавио Богом I meni nedostaje taj mir... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука