МилошБГ Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Da Milane ja sam poznat kao neko ko ce braniti ovakve postupke jer to stalno cinim,kad god imam priliku ja naprosto jurim da to odbranim. A ti slobodno kleveci,pa sutra se opet izvinjavaj putem privatnih poruka. Ja zivim u ovom gradu,prolazio sam tim parkom milijardu i jedan put i znam sta se tu sve desava i cega sve ima u odnosu na to sve ovaj grafit je jedna "lepa" strana parka i gle cuda za to nisu odgovorni hitlerovci niti fasisti a ni navijaci (nemoguce). A ja to ne opravdavam kao sto nikad nisam ni opravdavao i naravno da sam protiv toga,ali ko sto rekoh ovo je trivijalna i nebitna stvar,mozes misliti jedan nepismeni klinac iskoristio trenutak posle fiksa ili druge bombe da ode i napise nesto,protiv cega jesam naravno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Veliki minus , ali teško se može izboriti protiv toga . I kod vas u Srbiji , i u Hrvatskoj , a posebno ovdje kod mene u Bosni . Doduše , uvijek će biti budala . "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ima onaj jedan cudak sto ide po gradu i ispisuje tako neke nepismene grafite, jos uvek se bori protivu NATA, Klintona, Solane, Olbrajtove itd. mislim da je ovo taj rad, mislim njegovih ruku delo! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душан Силни Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ово је одвратно. Никако не подржавам скрнављење туђих светиња. Видим да нико овде не подржава овај чин, што је по мом мишљењу исправно. Шта мислите, да ли би исто тако реаговали припадници неке друге вере када би неко у њиховој земљи на овакав начин оскрнавио нашу светињу? Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Рођен намргођен! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ово је одвратно. Никако не подржавам скрнављење туђих светиња. Видим да нико овде не подржава овај чин, што је по мом мишљењу исправно. Шта мислите, да ли би исто тако реаговали припадници неке друге вере када би неко у њиховој земљи на овакав начин оскрнавио нашу светињу? Сви нормални људи би реаговали на овај начин. Количина нормалних људи у друштву одређује и могућност напретка тог друштва, тако да нема потребе да завидиш оним друштвима у којима ово не би наишло на широку осуду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Da Milane ja sam poznat kao neko ko ce braniti ovakve postupke jer to stalno cinim,kad god imam priliku ja naprosto jurim da to odbranim. A ti slobodno kleveci,pa sutra se opet izvinjavaj putem privatnih poruka. Ja zivim u ovom gradu,prolazio sam tim parkom milijardu i jedan put i znam sta se tu sve desava i cega sve ima u odnosu na to sve ovaj grafit je jedna "lepa" strana parka i gle cuda za to nisu odgovorni hitlerovci niti fasisti a ni navijaci (nemoguce). A ja to ne opravdavam kao sto nikad nisam ni opravdavao i naravno da sam protiv toga,ali ko sto rekoh ovo je trivijalna i nebitna stvar,mozes misliti jedan nepismeni klinac iskoristio trenutak posle fiksa ili druge bombe da ode i napise nesto,protiv cega jesam naravno. Реци како сам те и где оклеветао Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Moguce da je i nekoj NVO presahlo doticanje novca iz inostranstva, pa poslala podmladak na teren; pa po oprobanom receptu malo da skrene paznju na srbe fasiste i vandale. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Pa eto u prosloj poruci si napisao da si vec pomislio da sam hteo da opravdam ovako nesto ili da racionalizujem takav postupak. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душан Силни Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Сви нормални људи би реаговали на овај начин. Количина нормалних људи у друштву одређује и могућност напретка тог друштва, тако да нема потребе да завидиш оним друштвима у којима ово не би наишло на широку осуду. Далеко било да завидим. Овакав вандализам је за осуду било где на кугли земаљској. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Рођен намргођен! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Moguce da je i nekoj NVO presahlo doticanje novca iz inostranstva, pa poslala podmladak na teren; pa po oprobanom receptu malo da skrene paznju na srbe fasiste i vandale. Ovo se inace redovno desava,ali naprosto me strah da pricam o tome ovde. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ovo se inace redovno desava,ali naprosto me strah da pricam o tome ovde. Ето, сам си одговорио... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ovo se inace redovno desava,ali naprosto me strah da pricam o tome ovde. Nekako mi sve dosta naivno i nepismeno ali sam ipak stavio smajli, ko onomad kad su negde po Slavoniji osvanuli anti hrvatski grafiti na losoj cirilici, da bi na kraju policija zaista uhvatila nekakvog hrvata koji je to pisao ne bi li valjda izazvao dodatni odijum javnosti na srbe. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ne kazem da je to ovde slucaj,posto znam ko boravi po tim parkovima,gotovo sam siguran da sto se toga tice to ovde nije slucaj,ali da takvih stvari ima i to ne ponekad,nego cesto,ima. Milane Pa da,cak i za neke dokazane slucajeve gde su mnogi koji su sebe isturali u prvi plan i govorili vidite grafite mi smo ugrozeni,iste grafite po mraku pisali. Ali kako o tome pricati na ovom forumu? Pa nakacice se odmah MilanAurorBicanicMilosavljevicOdahvingFilozof i jos mnogi da mi nakace etiketu i da vicu po forumu "Eve fasiste,naciste i Idi Aminovca!" Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душан Силни Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ne kazem da je to ovde slucaj,posto znam ko boravi po tim parkovima,gotovo sam siguran da sto se toga tice to ovde nije slucaj,ali da takvih stvari ima i to ne ponekad,nego cesto,ima. Milane Pa da,cak i za neke dokazane slucajeve gde su mnogi koji su sebe isturali u prvi plan i govorili vidite grafite mi smo ugrozeni,iste grafite po mraku pisali. Ali kako o tome pricati na ovom forumu? Pa nakacice se odmah MilanAurorBicanicMilosavljevicOdahvingFilozof i jos mnogi da mi nakace etiketu i da vicu po forumu "Eve fasiste,naciste i Idi Aminovca!" Свеједно, напиши шта мислиш. Рођен намргођен! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ne kazem da je to ovde slucaj,posto znam ko boravi po tim parkovima,gotovo sam siguran da sto se toga tice to ovde nije slucaj,ali da takvih stvari ima i to ne ponekad,nego cesto,ima. Milane Pa da,cak i za neke dokazane slucajeve gde su mnogi koji su sebe isturali u prvi plan i govorili vidite grafite mi smo ugrozeni,iste grafite po mraku pisali. Ali kako o tome pricati na ovom forumu? Pa nakacice se odmah MilanAurorBicanicMilosavljevicOdahvingFilozof i jos mnogi da mi nakace etiketu i da vicu po forumu "Eve fasiste,naciste i Idi Aminovca!" Ја ти то никада нисам рекао... Да си бранио у својим коментарима некакве испаде појединих група-јеси... Нисам се мешао твоја ствар. Конкретно овде јесам. И шта сад? Ето, ја на твоју теорију да је то наручено, кажем да верујем да није и да су то заиста урадили некакви клипани који су уверени у то што су написали... И шта ћемо сад? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука