Jump to content

ДСС обједињава десницу ?

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

Слажем се да ДСС у суштини нема шта да понуди.

Али ти ћеш због ове етикете бити принуђен од стране мене коме се она тако често лепи и због чега ме то ужасно нервира да докажеш да су ДСС клерофашисти уколико не докажеш обећавам ти да ћу те бановати заувек.

Nisam etiketirao tebe ni nekog drugog člana foruma, šta je problem?

A za DSS, pa to je to - milošesku-šešeljesku priča + verski moment, i to direktno iz srednjeg veka (seti se da je Čolićka izbacila TE iz programa za osnovnu). A onaj Koštunica izigrava nekakvog akademika onako, a kad pogledaš...

Подели на овим сајтовима

Што волем ове дисквалификације из предострожности.

"Треба имати мање од грама мозга па..."

"Свако ко мисли да је... није нормалан."

"Јадан је онај ко се слаже са..."

Колика доза страха од другачијег мишљења исијава из оваквих изјава? (реторичко питање, не мора да се одговара)

Ajd' da odgovorim.

Nema straha od drugačijeg mišljenja, a diskvalifikacija može da ne bude adekvatna, ali pošto je u pitanju DSS, jasno je da je tačna. A i tačno je da se više (od ovih u skupštini, ne računam Obraz i Dveri) niko ne trudi da bude srbskiji, sad su oni primarni "branitelji naroda" i niko nešto ne želi da se otima sa njima...

Подели на овим сајтовима

Нисам члан ниједне партије.

А симпатизер? Чудно ми је твоје питање, па ме ето чисто занима.. симпатишиш ли неку партију.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A onaj Koštunica izigrava nekakvog akademika onako, a kad pogledaš...
...доктор правних наука. За разлику од анонимаца са разних форума.

Такав је живот.

Подели на овим сајтовима

Такав је живот.

Znas kakve su ti seoske snase ...Sve znaju najbolje ...

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Такав је живот.

Nisam od 8. ništa napisao, ali ovo moram da prokomentarišem. Nevezano za DSS, ili za bilo koju drugu partiju, nisam ni za koga glasao i verovatno neću nizakoga glasati i u skorijoj budućnosti, za DSS sigurno neću verovatno nikada.

Ali reč "pravno" i "nauka"u istoj rečenici, ne znam da li da plačem ili da sae smejem.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Nisam etiketirao tebe ni nekog drugog člana foruma, šta je problem?

A za DSS, pa to je to - milošesku-šešeljesku priča + verski moment, i to direktno iz srednjeg veka (seti se da je Čolićka izbacila TE iz programa za osnovnu). A onaj Koštunica izigrava nekakvog akademika onako, a kad pogledaš...

Само ти доказима поткрепи да је ДСС клерофашистичка странка и немаш проблема.

Подели на овим сајтовима

Само ти доказима поткрепи да је ДСС клерофашистичка странка и немаш проблема.

А шта је клерофашизам, кад смо већ код тога?

Мислим, није питање само за тебе, него за све са форума, само сам се закачио за твој пост јер ми тако најлакше.

Мислим, не готивим нешто ДСС, ал ми не иду баш уз клерикализам, а реално ни уз фашизам, уз све замерке које имам на њих.

И поново: Шта је уопште клерофашизам? Посебно ти, Дарко, пошто се вазда гађаш тим изразом.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

УБР, текст ионако говори о томе да ДСС није желео да обједињује никакву десницу него је бивши члан имао мало радикалније идеје.

Лично се слажем са младим бившим чланом јер ДСС има проблем акције (недостатак исте) али политика странке је једноставно конципирана на поштовању закона па не дозвољава никакву радикализацију. Из тог разлога је и називају "салонском" или "позерском" странком.

Подели на овим сајтовима

P

А шта је клерофашизам, кад смо већ код тога?

Мислим, није питање само за тебе, него за све са форума, само сам се закачио за твој пост јер ми тако најлакше.

Мислим, не готивим нешто ДСС, ал ми не иду баш уз клерикализам, а реално ни уз фашизам, уз све замерке које имам на њих.

И поново: Шта је уопште клерофашизам? Посебно ти, Дарко, пошто се вазда гађаш тим изразом.

Pa klerofasisti su oni koji se izjasnjavaju kao Srbi ...Drugi  tesko mogu da budu klerofasisti, znaci prvi uslov je da si Srbin...

Drugi je da volis to sto si Srbin. To je posebno teska kategorija klerofasista. Pa jos ako volis Ruse daleko bilo ... znaci to je dno dna  ...osim sto si klerofasista i patriJota ti si i rusofil a dobro je poznato koliki su to gadovi ...

Ukratko ovo je temelj na kome onda uzrasta to klerofasisticko zlo ...Ako se nalazis u necemu od navedenog dobro se zamisli ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Такав је живот.

И за пар година Аурор заврши медицину и постане доктор медицине и одна ће вероватно аргумент да му буде исправнији?

Онда ће да има право да доктору правних наука каже да лупа глупости... јер овако, не може.. овај је доктор правних наука....

Подели на овим сајтовима

P

Pa klerofasisti su oni koji se izjasnjavaju kao Srbi ...Drugi  tesko mogu da budu klerofasisti, znaci prvi uslov je da si Srbin...

Drugi je da volis to sto si Srbin. To je posebno teska kategorija klerofasista. Pa jos ako volis Ruse daleko bilo ... znaci to je dno dna  ...osim sto si klerofasista i patriJota ti si i rusofil a dobro je poznato koliki su to gadovi ...

Ukratko ovo je temelj na kome onda uzrasta to klerofasisticko zlo ...Ako se nalazis u necemu od navedenog dobro se zamisli ...

Ма има вазда израза за то... Нациста, нацош, шовиниста, националиста, и све остале страшне речи које постоје у новоговору...

Ал ми овај комунистички оксиморон много интересантан, и то они који се куну у демократију, једу демократију место леба реко би човек, а користе коминистичку терминологију (много њих има и комунистичку психологију).

И зато ми је интересантно да чујем шта је то, ал из уста оних који тај израз користе, јер мени делује као тежак оксиморон, јер се црква и фашизам никада нису мирисали.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ма има вазда израза за то... Нациста, нацош, шовиниста, националиста, и све остале страшне речи које постоје у новоговору...

Ал ми овај комунистички оксиморон много интересантан, и то они који се куну у демократију, једу демократију место леба реко би човек, а користе коминистичку терминологију (много њих има и комунистичку психологију).

И зато ми је интересантно да чујем шта је то, ал из уста оних који тај израз користе, јер мени делује као тежак оксиморон, јер се црква и фашизам никада нису мирисали.

А ти немаш паметнија посла него поред слоге свих ових квази патриота да пеглаш аурора што описује политику дсс-а?

Оћеш да кажеш да нису на горњон половини политичког спектрума? Мислим тај термин клерофашиста је јако битна ствар... ко не схвата да јаке државне управе и јаке бирократије не ваљају тај је аутоматски против народа.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...