RYLAH Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 А ти немаш паметнија посла него поред слоге свих ових квази патриота да пеглаш аурора што описује политику дсс-а? Оћеш да кажеш да нису на горњон половини политичког спектрума? Све су ове приче испричане педесет пута на овом форуму и зна се мој став о свему томе. Ал ово ми је запало за око, јер га видимвише пута, а нико никада, ни раније ни сада није објаснио шта је значење тог израза. Ја сматрам да је то оксиморон и само сам тражио објашњење од онога ко тај израз користи, то је све. Не знам у чему је проблем, реагујем на оно што ми је интересантно? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Не знам у чему је проблем, реагујем на оно што ми је интересантно? Ма само ти реагуј на интересатно, ја не видим ништа интересатно у томе да 5 форумаша пеглају једног... и међусобно један другом лајкују постове, шатро ал' смо духовити. Видим свиђа ти се екипа.... па си решио да им се придржиш у тој занимацији. Ал ово ми је запало за око, јер га видимвише пута, а нико никада, ни раније ни сада није објаснио шта је значење тог израза. Ја сматрам да је то оксиморон и само сам тражио објашњење од онога ко тај израз користи, то је све. Тај израз користимо да опишемо популарне горње странке које теже јакој држави, тешкој бирократији, строгим законима и високим степеном ускраћивања права. Ето да ти ја објасним, пошто не разумеш а толико си радознао. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Ма само ти реагуј на интересатно, ја не видим ништа интересатно у томе да 5 форумаша пеглају једног... и међусобно један другом лајкују постове, шатро ал' смо духовити. Видим свиђа ти се екипа.... па си решио да им се придржиш у тој занимацији. Опрости што те не питам кад год нешто напишем. Следећи пут ћу сигурно теби да пошаљем пост на одобрење пре објављивања. Тај израз користимо да опишемо популарне горње странке које теже јакој држави, тешкој бирократији, строгим законима и високим степеном ускраћивања права. Ето да ти ја објасним, пошто не разумеш а толико си радознао. То је нацизам. То чак није ни фашизам, а нема ни трага клерикализму. Ето зашто ми је израз интересантан, јер било ко ко га употребљава, не зна о чему говори. И онај ко га је измислио, мислим да везе није имао, само му је звучало фино. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Зипа се Цоа, човек се пеглао са петорицом и све их разбуцао, видиш да је кренуо и овде да заводи ред. RYLAH and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Опрости што те не питам кад год нешто напишем. Следећи пут ћу сигурно теби да пошаљем пост на одобрење пре објављивања. Копирање авокадових фора, може.. али оног тренутка када оне имају смисла.. овде немају....не браним ти ја ништа, настави да будеш оно што јеси. (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Зипа се Цоа, човек се пеглао са петорицом и све их разбуцао, видиш да је кренуо и овде да заводи ред. A ima i pit bula sa ostri zubi ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Копирање авокадових фора, може.. али оног тренутка када оне имају смисла.. овде немају.... Шта ћу кад нисам оригиналан. Има и други део поста, који се не односи на тебе лично, али смо започели неку дискусију, ако ти се и даље прича о томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Има и други део поста, који се не односи на тебе лично, али смо започели неку дискусију, ако ти се и даље прича о томе. Не прича ми се, дошао Жискар да просипа прозивке на личном нивоу. Нисам довољно искусан да бих то игнорисао, а још мање да бих могао прописно да му одговорим. Ја заводим ред, аурор је анонимус са форума који не сме да назове коштуницу квазиакадемиком ... и тако.. како причати о било чему окружен таквим прозивкама? А ниси ми ни ти јасан како очекујеш од својих саговорника да воде дискусију са тобом (ја или аурор) поред таквих ликова... као што рекох, не браним ти ја ништа.... али ми ниси баш јасан. Мени си тако улетео више пута а сада и њему. Ја искрено верујем да ниси злонамеран као неки овде, па ти скрећем пријатељски пажњу на то. Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Meni je SNS preduzeće bez identiteta, sa fašističkim crticama i fašističkom prošlošću, SPS mi je staljinistička, žutaći (DS) su korumpirani, pokvareni i nesposobni, radikali su nacisti, Dveraši klerofašisti, LDP nabeđena salonska levica sa kilavom pričom... To mislim o političkoj sceni, ne znam šta tu kome ima da dokazujem i "branim tezu", i to još (!) pod pretnjom banom. Ћириличар, Млађони and Филозоф је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 bravo za pokusaj. Баба је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Meni je SNS preduzeće bez identiteta, sa fašističkim crticama i fašističkom prošlošću, SPS mi je staljinistička, žutaći (DS) su korumpirani, pokvareni i nesposobni, radikali su nacisti, Dveraši klerofašisti, LDP nabeđena salonska levica sa kilavom pričom... To mislim o političkoj sceni, ne znam šta tu kome ima da dokazujem i "branim tezu", i to još (!) pod pretnjom banom. А шта је клерофашизам? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 То је нацизам. То чак није ни фашизам, а нема ни трага клерикализму. Ето зашто ми је израз интересантан, јер било ко ко га употребљава, не зна о чему говори. И онај ко га је измислио, мислим да везе није имао, само му је звучало фино. A i ti sad Coa, znaš na šta mislimo, šta se koji moj igramo definisanja... Znaš i sam o "pravoslavlju" određenih grupacija (DSS, Obraz, Dveri) - to što nude je teokratija i verski totalitarizam na petnaestovekovnom nivou, dodaj tome i nacionalni totalitarizam (fašizam) i eto ti ga klerofašizam, jednostavno valjda. Ali pazi, ne smeta "patriotska priča" sama po sebi, ja ću da prihvatim sve što uočim da valja, više je do "nastavka rečenice" u kom se otkriva priroda stvari - šta je to u praksi i šta je to u njihovim rukama. Možda naziv i preteruje, ali je suština tu, a opet, u mnogim slučajevima je jednostavno samo glupost u pitanju... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Evo jedan primer belosvetskog olosa koji pljuje po Srbima a radi se o klerofasizmu: Examples of dictatorships and political movements involving certain elements of clerical fascism include the Croatian Ustaše movement,Obraz in Serbia, António Salazar in Portugal, Engelbert Dollfuss in Austria, Getúlio Vargas in Brazil[citation needed], the Iron Guardmovement in Romania, which was led by the devoutly Orthodox Corneliu Zelea Codreanu, the Rexists in Belgium and Vichy France. I sada taj belosvetski olos, nemajuci primera klerofasizma kod Srba, neki beznacajan pokret bez ikakvog uticaja svrstava rame uz rame sa dobro znanim klerofasistima koji su u praksi otekako sprovodili i vrsili fasisticki teror i usli u anale svetskoga zla. Izvor Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Pa da, ustaše su bili klerofašisti takođe, postoje i islamistički klerofašisti koji imaju i svoje (klerofašističke) režime, pravoslavlje ima svoje klerofašiste, katolicizam svoje... Imaš i u Americi klasične klerofašiste. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2013 Evo jedan primer belosvetskog olosa koji pljuje po Srbima a radi se o klerofasizmu: I sada taj belosvetski olos, nemajuci primera klerofasizma kod Srba, neki beznacajan pokret bez ikakvog uticaja svrstava rame uz rame sa dobro znanim klerofasistima koji su u praksi tekako sprovodili i vrsili fasisticki teror i usli u anale svetskoga zla. То што су наши клерофашисти јадни, мали, безначајни и никакви не чини их не-клерофашистима. Одлично што има ко да пљује по њима, да им народ случајно не поверује. Час они постану велики, значајни и утицајни, ако се не пази шта раде. Хвала Богу на томе. Срамота је за нас што такви уопште постоје и што могу да дају изјаве за новине. А двери, наши, 1389, немају ништа против да дају изјаве са тим истим клерофашистима, свако нормалан би их се клонио. Видим ти би срамоте пре скривао, него их се решавао... а оне који ти укажу на срамоту у твом народу би назвао белосветским олошем... Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука