Sidarta Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Draga Saveta reci mi: šta će mi krila za nebeski divni let, kad zavidim pčeli što slobodno leti sa cveta na cvet? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Драга Савета, ишчилиле ми све идеје и креативност. Помагај! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Драга Савета, ишчилила ми све идеје и креативност. Помагај! Danijelče, oćeš teološki ili narodski odgovor? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Sta god je u ponudi. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Draga Saveta reci mi: šta će mi krila za nebeski divni let, kad zavidim pčeli što slobodno leti sa cveta na cvet? Poštovani Sidarta Gautamo, za nebeski svet su potrebna krila da se nebeska naselja od tebe ne bi skrila. S krila il bez krila, pčela zna samo za med i cvet a tebi je Bog namenio jedan drugi svet. Sloboda je lepa, to svi znamo - Al je samo potpuna kad je mi biramo. Sloboda je vrhunska- Bogu reći DA! (Amin!) Ako mi ne verujete reći će vam admin. Ti zavidiš pčeli, to je zdravo lepo Al kad ti poletiš videćeš i sam! Letećemo svemirom bez ikakvog trenja - Čekajući slavni Dan našeg vaskrsenja 1324_womens Oglo, Sanja Т., Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Sta god je u ponudi. Skini se (sa neta) i pozovi nekog koga duže nisi videla a drag ti je na kafu, čaj ili u šetnju. Tetka Saveta obično to radi... nije da suštinski pomaže ali mistično deluje na našu tugu Драгана Милошевић, Никола Поповић and Smirena је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Skini se (sa neta) i pozovi nekog koga duže nisi videla a drag ti je na kafu, čaj ili u šetnju. Tetka Saveta obično to radi... nije da suštinski pomaže ali mistično deluje na našu tugu OndaK cekam te w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 :bendoff: :pivo: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Poštovani Sidarta Gautamo, za nebeski svet su potrebna krila da se nebeska naselja od tebe ne bi skrila. S krila il bez krila, pčela zna samo za med i cvet a tebi je Bog namenio jedan drugi svet. Sloboda je lepa, to svi znamo - Al je samo potpuna kad je mi biramo. Sloboda je vrhunska- Bogu reći DA! (Amin!) Ako mi ne verujete reći će vam admin. Ti zavidiš pčeli, to je zdravo lepo Al kad ti poletiš videćeš i sam! Letećemo svemirom bez ikakvog trenja - Čekajući slavni Dan našeg vaskrsenja 1324_womens 8086.gif 8086.gif 8086.gif :aplauz: w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Драга Савето, дали су ваши савети непогрешиви? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Драга Савето, дали су ваши савети непогрешиви? Драги Иване, римски папа је непогрешив ex cathedra. Савета је непогрешива ex abundantia enim cordis os loquitur. Oglo, Smirena, Драгана Милошевић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 neka vam je blagosloven praznik svetog kralja Stefana dečanskog. Saveta 1324_womens Плутон, Никола Поповић, Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Draga Saveta, dugo mi je trebalo da se osmjelim da te pitam za savjet, jer se zaista bojim da mi ni ti nečeš dati odgovor...a to bi me jako pogodilo. Interesuje me zašto se čudimo "očiglednom" i zašto nas iznenadi "jednostavno", povrijedi "nejako" i pretvara nas u destruktivni instrument, a opet... vjerujemo u nešto što nismo vidjeli, dodirnuli i osjetili i to "neopipljivo" je jedino što može probuditi dobro u nama. Nadam se da ti je jasno moje pitanje i željno očekujem tvoj odgovor. Hvala Срђан Ранђеловић, Sanja Т., w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Draga moja, smiley-dance007 pitanje je više nego jasno... odgovor kasnije, očekujem goste 1324_womens - malo više gostiju :choir: Срђан Ранђеловић and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Draga moja, smiley-dance007 pitanje je više nego jasno... odgovor kasnije, očekujem goste 1324_womens - malo više gostiju :choir: Strpljivo čekam odgovor, pa kad bude vremena ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука