Jump to content

Стижу Руси: У Србији праве антиракетни штит!

Препоручена порука

Ne razumem?

lol izvinjavam se, mislio sam da je to Ignjatije napisao :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

k rusiji da se okrenemo i evroazijskoj uniji,ali rusi da nam daju nuklearne projektile i to bar 100 komada,dali su prije bugarima dok su bili u  varsavskom paktu,sto ne bi i nama srbima,ako smo u specijalnim vezama sa rusijom...

jedno kad to imamo,tek onda ce zapad da nas miluje i uvazava ko za vreme jugoslavije,ovako smo go k...

Подели на овим сајтовима

koje bitke zapad dobija protiv istoka,mislis ove politicke utemeljene na ucijeni ?

Ako mislis na te,kako onda mozes govoriti da Srbija moze birati hoce li biti rob ili saveznik i gdje je tu moral,sta cu ja sa nekim ko me nece drugacije nego kao roba

Geopoliticke bitke. Balkan je za sad zapadno dvoriste, i zapad ostvaruje geopoliticki uticaj i prisustvo na Balkanu, ne Rusija. Rusija nema uticaj na balkanu osim da povremenu ubaci nek koske da su ljudi glodju medjusobno. 

Srbija moze biti ili rob ili saveznik. To da nas zapad nece drugacije je laz, mi ne znamo kako sebe hocemo, tj radimo od sebe najvece budale, pa onda sto bi i zapad nas gledao drugacije.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

jeste vidjeli belorusiju kako se sprda sa EU,bogata zemlja kojoj eu nista ne moze,a granici se sa njima,na nju treba da se ugledamo ,to je rjesenje koje ja vidim,drugo nikakvo ne vidim,jedino da budemo robovi,samo u tom slucaju ja ode odavde,nisam voljan robovati,toliko mi glava skupa nije

Подели на овим сајтовима

Zapadna Evropa moze samo zahvaliti Rusiji  sto uopste egzistira u ovakvom obliku i relativnom miru ,jer joj Rusija kao neagresivna velesila drzi stit sa istoka,a sa zapada ih cuva atlantik,zahvaljujuci tome,evropljani su i zasnovali svoju moc koju sve vise zloupotrebljavaju...

Ti mora da se salis, od koga to "neagresivna Rusija" stiti zapad? I od cega ih to cuva atlantik? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

jeste vidjeli belorusiju kako se sprda sa EU,bogata zemlja kojoj eu nista ne moze,a granici se sa njima,na nju treba da se ugledamo ,to je rjesenje koje ja vidim,drugo nikakvo ne vidim,jedino da budemo robovi,samo u tom slucaju ja ode odavde,nisam voljan robovati,toliko mi glava skupa nije

Nemoj da cekas nista, idi u "bogatu" Bjelorusiju. :)

Подели на овим сајтовима

Geopoliticke bitke. Balkan je za sad zapadno dvoriste, i zapad ostvaruje geopoliticki uticaj i prisustvo na Balkanu, ne Rusija. Rusija nema uticaj na balkanu osim da povremenu ubaci nek koske da su ljudi glodju medjusobno. 

Srbija moze biti ili rob ili saveznik. To da nas zapad nece drugacije je laz, mi ne znamo kako sebe hocemo, tj radimo od sebe najvece budale, pa onda sto bi i zapad nas gledao drugacije.

zapad nas hoce bas ovakve kakvi smo sada,to nam je on i uradio i niej prvi puta damu je to bio cilj,samo sada je konacno i uspio,on nas ne treba kao jakog partnera jer zna da cemo mu prvom prilikom okrenuti ledja jer mi nismo sto i oni civilizacjski ni vjerski...

zapad da nas zeli jake vec bi bili jaki

Подели на овим сајтовима

Sve što nije vojna neutralnost može da se zove robovanjem.

Mislim da je i te kako rusiji interesantan balkan. Nagadjanja zašto je to tako možemo da vidimo u naslovu teme.

Meni je to recimo neprihvatljivo.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ti mora da se salis, od koga to "neagresivna Rusija" stiti zapad? I od cega ih to cuva atlantik? 

ne salim se uopste,nego ti ne vidis.atlantik ih je cuvao cijelu istoriju do naseljavanje amerike prije koju stotinu godina.... rusija ih je cuvala sa istoka,prema zapadu nikada nije agresivna bila sem prema poljskoj i finskoj,s tim da su poljaci krivi jer su vrlo agresivan i krvolocan narod,stalno su dirali rusiju kroz istoriju...da nije bilo rusije bilo bi jos mongolskih i drugih invazija na zapad,pa bi vidjeli na sta bi licila danas evropa i da li bi bila ovo sto jeste

Подели на овим сајтовима

pa rusijui je balkan jako vazan zbog bosfora najprije,pa ona nema kuda da izvrsi vojni manevar u slucaju potrebe zarobljena je,ne moze izaci iz crnog mora,nema kuda da na brzinu izlije svoju silu,zapad se tu obezbedio uz veliko angazovanje engleza....

valjda vam je jasno zasto englezi stalno vise na sredozemlju i u prvom i u drugom svjetskom ratu

Подели на овим сајтовима

Ствар је јасна, Руси су одлучили да војно помогну Србима и тако докажу намеру озбиљног савезништва.

Америка је прокоцкала ту шансу и заиграла са арбанасима из њима знаних рачуница.

Мени је дргао да смо коначно изабрали страну јер неутралност је данас промашена опција.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Nemoj da cekas nista, idi u "bogatu" Bjelorusiju. :)

11000 dolara po glavi stanovnika definitivno nije siromastvo,pogotovo uz zasticene cijene na trzistu... plus privredni rast jaci nego kod vecine zemalaj EU. relativno mala zemlja na granici sa EU koja ima ogroman izvozni potencijal u rusku federaciju a uskoro cijelo evroazijsko trziste,zasto srbiaj ne bi bila kao ona? bolje da bude rob,jel da

Подели на овим сајтовима

То тврдиш на основу чега?

На основу тога што сам руски зет, и што знам како живе и сами Руси у бајковитој "мајчици" Русији, и то не неки тамо Руси, него рођаци и пријатељи моје супруге.

Кад би руски олигарси, бизнисмени итд. овде постали доминантни, кукали бисмо за ЕУропљанима као сиње кукавице

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Dakle svi vi tvrdite da se priklonimo jednoj ili drugoj strani?

E pa onda će srbija biti samo jedna velika odbrambena krajina. (od bilo koje strane).

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...