Гости Guest - . . .- Написано Новембар 11, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Веома лепа анкета... надам се да је Жру мало помогао Велики поздрав за Тебе драги мој о. Саво Драгана Милошевић, о. Сава and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 i ja sam popunio,mada ne znadoh sta da selektujem za zdravice о. Сава and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Попунио... :bendoff: о. Сава је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 попуниЈо Биљана and о. Сава је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Сава Написано Новембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Веома лепа анкета... надам се да је Жру мало помогао Велики поздрав за Тебе драги мој о. Саво Хвала оче Иво. ЖРУ је саставни и неизбежни део јавног мњења, место где оваква анкета може да се пласира како би била видљива и доступна за људе којима је намењена. Иначе од тренутка када је постављена на ЖРУ добила је нових тридесет одговора. :.mislise. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 12, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Хвала Богу, поделићу је и на фејсбуку, биће још одговора. о. Сава је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Опростите мом незнању.Реците ми шта је заветина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 попунио „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Interesantna anketa. Saznadoh ponesto novo. :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Evo i ja sam okacio ovu anketu u dve grupe na Facebook-u sa auditorijem od oko 10 000 ljudi.... ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 попунио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 попунила Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Опростите мом незнању.Реците ми шта је заветина. Није ваљда да нико не зна .Шалим се мало,али ја озбиљно не знам тачно шта је.Асоцира ме на славу која се слави јер је неко на тај дан био у животној опасности или тако нешто,али не бих да нагађам.Да ли је то то? о. Сава је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 To jeste slava.Recimo da covek na dan nekog svetitelja ima neku saobracajku.Iz zahvalnosti covek se zavetuje da slavi taj dan. Mene su, zbog svega na rodjenju, zavetovali da slavim Ivanjdan. I taj zavet cu postovati dok sam ziva, bez obzira da li cu se udavati. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 To jeste slava.Recimo da covek na dan nekog svetitelja ima neku saobracajku.Iz zahvalnosti covek se zavetuje da slavi taj dan. Mene su, zbog svega na rodjenju, zavetovali da slavim Ivanjdan. I taj zavet cu postovati dok sam ziva, bez obzira da li cu se udavati. Хвала на одговору. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука