Jump to content

Онлајн анкета

Оцени ову тему

о. Сава

Препоручена порука

У циљу истраживања јавног мњења о односу према крсној слави у изради радија Глас Цркве сачињена је онлајн анкета. Позивамо све људе да у истој узму учешћа и искреним одговорима дају сопствени допринос истраживању јавног мњења.

Линк ка анкети: https://docs.google.com/forms/d/1iccFDasqk6EEibFQTsHNgEKpHAWrJPinsQ8JD8ZhUgg/viewform

Подели на овим сајтовима

Уколико Вам се неки од понуђених одговора не свиђају увек имате опцију да додате "свој сопствени одговор" и виђење "из своје перспективе". Иначе задивљујућа је чињеница да се на анкету до сада одазвао велики број учесника међу којима има људи који су се изјаснили као атеисти, али ипак славе славу и посматрају је као традиционални догађај. Такође се може уочити да такви учесници у анкети већином одговарају са својим доживљајем избегавајући понуђене одговоре, што је свакако велики допринос у овом истраживању.

Подели на овим сајтовима

Odlična anketa . Takođe sam je popunio i bilo mi je drago učestvovati u jednoj takvoj anketi . Svako dobro vam želim u ovom istraživanju . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

мораћеш нам на крају поделити резултате анкете овде да видимо како је то испало ...

Или барем нешто од те анкете

Подели на овим сајтовима

мораћеш нам на крају поделити резултате анкете овде да видимо како је то испало ...

Или барем нешто од те анкете

Наравно, поделићемо резултате... :bendoff:

Подели на овим сајтовима

‚A o kom se Ocu Savi radi .. ?

ђакон Сава. Сарадник и аутор неколико емисија на радију Глас Цркве. Иначе у овом анкетирању само сарадник који покушава да пласира анкету међу потенцијално "заинтересоване" људе.

Подели на овим сајтовима

Хвала на анкети ! Попунио са великом радошћу !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Хвала на лепим коментарима о анкети и хвала свима који учествују.

:aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz: :aplauz:

Хвала и онима који ће тек да учествују....

8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif 8086.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...