Jump to content

Тужно ћоше

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 189
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Postoji osoba koja kad se nađe u mojoj blizini izazove sve najgore u meni - kako da se riješim toga  0110_hahaha

Ne mora uvijek nešto ni da kaže ili uradi jednostavno puknem, na sve što govori. Ubija me ovaj grijeh. 0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ad mi se smješka  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Милева, ниси једина којој се то дешава.Само молитва, молитва, молитва...и Господ ће помоћи! Потпуно те разумем...само му што мање придавати значај, и проћи ће...као што уосталом и све пролази... 0110_hahaha

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости

нисам свештеник да би ти давао савете али избегавај такве ситуације , да не кажем Ту особу , једино ћеш тако сачувати свој мир .

ајд сад мало смешак  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 4chsmu1 :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Да би доспела у ад, требе много више да се потрудиш... не стиже се тамо тако лако! 0110_hahaha 0110_hahaha

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Hvala na savjetima, jedino što i radim jeste da izbjegavam, ali opet ne ide, ne može se pobjeći od sopstvenog grijeha, znam da ne bi trebalo uopšte da tako reagujem, ali nekako sam slaba, i ne mogu uvijek da se oduprem. Gospod mi nešto poručuje, dok dopušta. Ja sam zaista grozna kad se gnevim na nekog, na bilo koga. Pomjanite.

Jessy -  0110_hahaha

Martirije -  0110_hahaha

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Гости

Hvala na savjetima, jedino što i radim jeste da izbjegavam, ali opet ne ide, ne može se pobjeći od sopstvenog grijeha, znam da ne bi trebalo uopšte da tako reagujem, ali nekako sam slaba, i ne mogu uvijek da se oduprem. Gospod mi nešto poručuje, dok dopušta. Ja sam zaista grozna kad se gnevim na nekog, na bilo koga. Pomjanite.

Jessy -  0110_hahaha

Martirije -  0110_hahaha

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Postoji osoba koja kad se nađe u mojoj blizini izazove sve najgore u meni - kako da se riješim toga  0110_hahaha

Ne mora uvijek nešto ni da kaže ili uradi jednostavno puknem, na sve što govori. Ubija me ovaj grijeh. 0110_hahaha

Добродошла у клуб! Имам и ја једну такву особу. Најгоре је што ми та особа НИКАД НИШТА ЛОШЕ није нити урадила нити рекла. А ја оспице добијам. Било да сам у близини, било да само помислим на т персону. Потпуно те разумем, делимо исти гнев. Духовник ми је рекао да ту особу малко избегавам, како не бих себи правила већу муку. Али, ипак да се стално молим и молим и молим. И да ће да уроди плодом. Е сад, дошла сам до стадијум да тој особи могу да помогнем, чак и желим (кад видим да имам шта да понудим), али да и даље немам сјајно мишљење. Штавише, мислим да је тупаџија  0110_hahaha

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Mi smo rod, i elem nemam ja problem da njoj pomognem, bilo šta, samo da ona nije tu kad joj pomažem 0110_hahaha, mislim ne smeta ona meni, nego njena priča i komentari, javno se osipa o žensku djecu, muške uznosi do nebesa, a kad treba pomoć eto je meni. Mislim nije ovo trenutni razlog mog gnjeva, ali kako da volim nekog ko otvoreno prizna da su žene (i ja naravno) katastrofa. Poslije se osjetim iskorišteno i zgaženo.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Postoji osoba koja kad se nađe u mojoj blizini izazove sve najgore u meni - kako da se riješim toga  4chsmu1

Ne mora uvijek nešto ni da kaže ili uradi jednostavno puknem, na sve što govori. Ubija me ovaj grijeh. eheeeej

Tole Karadžić?

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

E има таквих људи, тј. жена. Чула сам такве коментаре милион пута. А то је устври, само зато што се удала за невољеног мужа или га није бирала, па онда добила сина коме је посветила 300% пажње и сад је командант параде. Јооој, да одлепиш. А где  су супер мушки да помжу? Цврц. Увек се помоћ тражи од жене.

Ја се изнервирах на твој ред, што кажу eheeeej

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

@Bubo - nemooooooooooooooooj ja jedna sam dovoljna.

@Vladane - ne mogu da ukapiram, znam da je Tole neki lik u fudbalu, hoćeš da mi pojasniš? eheeeej

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Postoji osoba koja kad se nađe u mojoj blizini izazove sve najgore u meni - kako da se riješim toga  eheeeej

Ne mora uvijek nešto ni da kaže ili uradi jednostavno puknem, na sve što govori. Ubija me ovaj grijeh. eheeeej

4chsmu1

Pronadji najbolje u njoj...

Jer uz misao o osobi takvu situaciju i dobijamo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...