JESSY Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 кивот цара Уроша у манастиру Јазак...... Јадранка-Дервента, мирођија, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2013 ja nemam slike iz manastira i crkava koje sam obišla imam jednu ali savest me je grizla što sam je slikala , jer lepo piše na vratima manastira i crkava : zabranjeno forografisanje мирођија, Јадранка-Дервента and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Манастир Светог Марка, код Инђије. На овом месту је по предању, oко 1800-те године слепи дечак Марко, који је залутао међу њивама наишао на извор. На извору су му се указалиПресвета Богородица и Свети Марко, и дечак је одмах након тога прогледао. Чобани који су туда наишли били су сведоци чуда, и то место се од тада зове 'Водице'. Црква је подигнута 1883. а освештао је Патријарх Герман. У лето 2011. црква на Водицама добила је статус манастира. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Црква Светог Великомученика Цара Лазара у Бања Луци, моја парохијска црква! Лидија Миленковић, Дијана. and мирођија је реаговао/ла на ово 3 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Наша сеоска црква посвећена Светом Василију Острошком! Немањина, Mironosica, bgpj and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Тренутак који памтим:Пресвета Богородица Лепавинска bgpj, Fotina444, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Тренутак који памтим:Манастир Добрун Биљана, мирођија and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Тренутак који памтим:Пресвета Богородица , Чајничка Красница мирођија, Биљана, bgpj and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Манастир Соколица Романија мирођија, Лидија Миленковић, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Тренутак који памтим:Црква Св.Ђорђа у манастиру Соколица на Романији.На зидовима умјесто икона имена више од 4.000 погинулих бораца са овог подручја. bgpj, мирођија, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Манастир Гомионица код Бања Луке bgpj, мирођија, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Тренутак који памтим.Манастир Савина Херцег Нови Биљана, bgpj, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Тренутак који памтим:Кивот са моштима Свете Текле,Стара Српска Црква на Башчаршији у Сарајеву Икона Пресвете Богородице из 15.века Лидија Миленковић, Дијана., Немањина and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Манастир Велика Ремета на Фрушкој Гори Благослов оца Стефана и Агапе у манастиру Велика ремета мирођија, Биљана, bgpj and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Немањина Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Плутон, Mamica Forumska, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука