JESSY Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 могле би и неке наградице и тако то... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 24, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 24, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@RADA Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 кивот цара Уроша у манастиру Јазак...... Ovo nije Jazak ovo je Ravanica Vrdnik. Prepoznajem ikonostas iza.... :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Натан, bgpj, Дуња and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Није да баш памтим, али највише волим ову фотку са мог крштења, мој ђед и ја. RYLAH, Ленка*, Мара and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Пре колико година је било црквено венчање, Лидо? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Ovo nije Jazak ovo je Ravanica Vrdnik. Prepoznajem ikonostas iza.... Да, јесте Врдник. И није Цар Урош него Цар Лазар, као што и пише на друго слици. Била ја летос Дуња је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 ... Али слични су кивоти http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0:Uros_nejaki_civot.jpg Ово је кивот Светог Цара Стефана Уроша V из манастира Јазак Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Пре колико година је било црквено венчање, Лидо? Ја сам ти, Дуњечка, тазе млада. Црквено венчање је било 2009., грађанско 1987., а почели смо да живимо заједно 1986., тако да мој лепи Гаги и ја славимо неколико годишњица брака. nana, Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ја сам ти, Дуњечка, тазе млада. Црквено венчање је било 2009., грађанско 1987., а почели смо да живимо заједно 1986., тако да мој лепи Гаги и ја славимо неколико годишњица брака. 22, 23 дуууге године си тестирала човека! Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Моја Дуња испред иконе Мајке Божије у манастир Чокешина,пришла је сама иако не види, није се померала и чула сам како певуши а монахиња у манастиру прилази Дуњи и каже певај Мајци Божијој сине певај она се сад радује.. Ненад Р., nana, Мара and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Моја Дуња Колико година има Име Моје? <3 Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Колико година има Име Моје? <3 Ime Tvoje ima 7godina. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Кумовање. JESSY, ivanaika, nana and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука