АлександраВ Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Лапис Лазули, Suncokret54, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Kaludjerovic Sreten, -Владимир-, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Suncokret54, -Владимир-, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 1 hour ago, *Jелена* рече a dok nisam tu osecam se ovako uz ovu muziku -Владимир-, Suncokret54, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Драшко, АлександраВ, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 Suncokret54, -Владимир-, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 2 hours ago, 3006 рече Khm! "Jel mozes ti da budes malo kulturniji?!" (Nadam se da si upucen u ovaj citat i s kojom temom je u vezi) 3006 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 3 minutes ago, *Jелена* рече Khm! "Jel mozes ti da budes malo kulturniji?!" Човек гори стваралачким жаром, слика лепо показује. Шта ту има некултурно. Бар ти требаш да разумеш. Лапис Лазули and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 2, 2016 Пријави Подели Написано Август 2, 2016 5 hours ago, Биљана рече Биљана, да ли и ја могу да се осећам управо овако? -Владимир-, 3006, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 19 hours ago, *Jелена* рече Khm! "Jel mozes ti da budes malo kulturniji?!" (Nadam se da si upucen u ovaj citat i s kojom temom je u vezi) Појма немам, искрено. Уствари сам имао "диван" дан на послу, схватио да после година тапшања по рамену и зарађивања озбиљног новца (другоме) дође дан када видиш право лице људи за које си мислио да не виде у свему само интерес. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 19 minutes ago, 3006 рече Појма немам, искрено. Уствари сам имао "диван" дан на послу, схватио да после година тапшања по рамену и зарађивања озбиљног новца (другоме) дође дан када видиш право лице људи за које си мислио да не виде у свему само интерес. Propade mi fora.Nema veze. Uf, onda je slika bas dobro ilustrovala tvoje stanje... Ali opet dobio si saznanje i pravu sliku stvari koja ti je tako dugo promicala.Skupo placeno al bolje ikad nego nikad. 3006 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 Јеца, увек позитивна 21 minutes ago, *Jелена* рече Propade mi fora.Nema veze. Упути ме, немој да пропадне... Верујем да је нешто са форума. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 28 minutes ago, 3006 рече Јеца, увек позитивна Pa..ono... 28 minutes ago, 3006 рече Упути ме, немој да пропадне... Верујем да је нешто са форума. A fora je malo, kako bih rekla...mrsna...a ovo je ipak posan forum. Na pp cu samo kasnije malo kad stignem to je klip citav. Nije narocito pocuno nego bzvz zezancija... 3006 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 Cxekam Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 3, 2016 Пријави Подели Написано Август 3, 2016 https://goo.gl/images/1dWYio "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука