Jump to content

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

Оцени ову тему

Зоран

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу  

119 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

• Да
      7
    • Не
      110
    • Можда
      4

Препоручена порука

Приметио сам да бројне родољубиве организације изјадначавају приступање Краљевине Југославије Тројном пакту са евентуалним приступањем Србије НАТО пакту.

Те две ствари нису исте. Поготово због феноменалне и генијалне дипломатске активности Цинцар-Марковића,који је успео да успостави услове потписивања кокве ниједна држава није могла,нити се усудила.

Што се мене тиче- Србија никада не би смела да уђе у НАТО! Сваки вид дијалога и уступака,али улазак никад.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

НЕ!!!

Питање за све који су за улазак наше војске у НАТО алијансу:

Да ли би сте Ви или неки Ваш члан подорице ишли у мисије НАТО пакта, мисије слична оној из 1999. када је погођен воз у Грделици и када су многе мајка сахраниле своје синове?

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Цитат

Da.

Evo ja cu da se javim kol`ko da kontriram bratu Dragom...Постављена слика

Ako do sada neko mozda nije uspeo da ukapira, evo da srocimo jednu prostu definiciju - upotrebicu jedan komentar citalaca Blica sa njihovog sajta - "NATO je najveca legalna teroristicka organizacija, i to sa imunitetom..."  8)

.......

Prilog: blagodati prisustva drugarice NATE u Iraku... (na levoj traci autoputa kamion usporava, iza njega konvoj od 3 vojna kamiona... snimak bezbednosne kamere)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Никад у животу

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ама људи,брига амере ѕа и нас нашу безбедност!Улазак у НАТО значи солидне парице за НАТО произвођаче оружја,опреме и муниције,па резервних делова за све то са једне стране,али ми као мала земља нисмо са те стране бог зна како занимљиви!Међутим,треба "свеже месо" на фронтовима у борби против "терориста" ( који у ствари враћају америма "дугове").Једна Грузија је за НАТО одличан и пожељан сваезник,али Грузија има у Авганистану две хиљаде војника,то је суштина!А ови нови "про-демократски" властодржци из малих земаља се утркују ко ће више војника да пошаље,а многи од њих сами нису војску ни служили!И сад,како ја то видим,испада да ће по војјним питањима да одлучују бивши тамбураши малтене!И што рече неко овде-која мајка храни сина да иде у војску?За НАТО су само људи који или немају деце,или су премлади па не разумеју које је осећање кад имате децу,али свакако и они чија деца из неких разлога могу да заобиђу такав вид "служења отаџбини"!

Не могу ни да прихватим,ни поверујем ни схватим,да у Србији постоји родитељ који би пристао да му дете буде на белосветским ратиштима,нити да ће добровољно да пристане на то!

А тај НАТО,кад је тако "добростојећи" у исламском свету,запитајте се што нема муслимана међу чланицама, све су им чланице земље са већинским белим становништвом.На задњој конференцији су закључили да затраже за Авганистан војнике из арапског света,јер верују да би били боље примљени у Авганистану,међутим нико се не одазва!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Objavljeno: 24.02.2010 - 09:22

Selma Bajrami je u ovoj godini primila već tri priznanja, a očekuje je još jedno početkom marta, kada će primiti "Oskar" u Banjaluci, za duet godine, za pesmu "Šta je od Boga dobro je", koju je snimila sa Makedoncem Elvirom Mekićem. A zanosna plavuša nastupiće i na predstojećem "Grandovom" festivalu, a mnogi tipuju da bi i tu mogla da se okiti nekom nagradom. Na ovom prestižnom festivalu takmičiće se sa predivnom baladom, koja će biti jedna od šesnaest pesama na Selminom novom albumu. To izdanje pojaviće se na tržištu odmah posle "Grandovog" muzičkog nadmetanja. Nedavno je Selma uradila i set novih studijskih fotografija, i to ne bilo kakvih! Na njima je pevačica obnažena! Fotke je radio Jasmin Fazlagić, a pored pevačice je pozirao zgodni mladić, čiji identitet Selma ne bi da otkriva, jer je angažovan isključivo za snimanje fotografija. "Nakon izlaska i promocije albuma malo ću se povući. Hoću da se smirim i rodim dete!", rekla je Selma ekskluzivno za naš list. Uz široki osmeh pojašnjava: "Ma, ne nagoveštavam ništa! Jednostavno, ova godina mi je baš dobro krenula i volela bih da je upotpunim brakom i detetom. Imam želju da nađem dobrog muža sa kojim ću moći da imam dete. Ma, želim da konačno uživam u porodičnoj sreći, jer mislim da je to najveća sreća i da je sad pravo vreme za to. Ono što sam ja prošla sa svojih 29 godina retko je ko proživeo i sa svojih 50. Mene više izlasci ne privlače, niti me više išta može fascinirati poput aviona, helikoptera, kamiona... Jedino me još može brat Dragi, koji pise po raznim forumima, on je jedna faca svjetska i sa njim bih voljela da imam bebu, fascinirati. Ipak, i dalje verujem da će me voleti mene zbog mene i sa njim ću ostvariti svoj san - porodicu i BEBU", kaže Selma.

I evo pesme za njega. Selma Bajrami - Kakvo tijelo Selma ima

Подели на овим сајтовима

Цитат
Волео бих да видим ове што су ЗА,дали би отишли негде где зује меци,по киши и снегу да залегну у блато,

на хладноћи која се у коске увлачи!Није то дување у пиштаљку "демократе"....Нема радног времена у рату,нити је то "велики брат" нити "романтична" глупост о преживљавању!Они који су за-не знају о чему причају!Где су амери донели мир? Нека ме просветле да "научим" нешто!Прво бих сваког послао не темељну пешадијску обуку,па под ратном опремом негде на логоравање уз тактичке задатке једно месец дана,да копа ров,да спава по киши без шатора...после би му дао право да одлучује и прича на тему приступање у НАТО!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Цитат

...

Што Немци нису успели да униште,"савезници" су завршили тај посао...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

...

Што Немци нису успели да униште,"савезници" су завршили тај посао...

Тада иако Немци и Енглези нису били савезници обе земље су биле против терора Милошевићеве полиције на Косову :smiley:. Ми смо већ и ово задње бомбардовање заборавили, зато се и изјашњавамо на ово питање.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Па нисмо,немој да си апокалиптичан. И према форумској анкети,а и према многим истраживањима јавности,маргиналан број грађана је за улазак у НАТО алијансу. А од тог малог броја,има оних који мисле да ћемо решити проблеме нетрепељивости према суседима,и осигурати мир ако уђемо у НАТО (претпостављам да је у оваквој заблуди и Драги)...

Подели на овим сајтовима

Цитат

Па нисмо,немој да си апокалиптичан. И према форумској анкети,а и према многим истраживањима јавности,маргиналан број грађана је за улазак у НАТО алијансу. А од тог малог броја,има оних који мисле да ћемо решити проблеме нетрепељивости према суседима,и осигурати мир ако уђемо у НАТО (претпостављам да је у оваквој заблуди и Драги)...

Хоћеш да кажеш да неће више да репризирају бомбардовање ако уђему у савез са онима који су нас бомбардовали ?

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...