Jump to content

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

Оцени ову тему

Зоран

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу  

119 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

• Да
      7
    • Не
      110
    • Можда
      4

Препоручена порука

Brate moj jevrejski,, jevreje su satanizovali sami jevreji da bi stvorili  nekakvu drzavu izrael hahahahahahahah

to je Palestina !!!

Hm. Kao što Srbi satanizuju Srbe. Ima tu istine. Ina?e Današnji palestinci nemaju nikakve veze sa biblijskim  Filistejima, po kojima britanska provincija palestina nosi svoje ime. Što se ti?e Izraela, da li bi ti voleo da uopšte nemaš Srbiju ili da imaš bilo kakvu?

БАРУХ АДОНАЈ МИ-ЦИОН ШОкХЕН јЕРУШАЛАИМ

''Благословен Господ са Сиона који живи у Јерушалаиму!''

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

jesam, jer sam iz CUPRIJE i necu u MORAVA GRAD!

evo upravo se vracam iz GRADA CUPRIJE i ostajemo makar opstina u okviru NATO al nikad pod Jagodinom !!!

Makar i mesna zajednica pod Kragujevcem al se nadam nikad nikad nikad pod Jagodinom !!!

Nato? Hahaha. Pa Izrael nije ?lanica NATO-a zar ne?

boli me k... za Izrael meni je bitno gde ce moja CUPRIJA da osvane za nekoliko meseci a to nikako nebi voleo da bude deo nekakve Jagodine

Brate moj jevrejski,, jevreje su satanizovali sami jevreji da bi storili  nekakvu drzavu izrael hahahahahahahah

to je Palestina !!!

?????? ?????? ? ???? ?? ????? ????????? ?? ???????? ???????????(?????? ??? ???????, ???????? ? ????????). ??????, ?? ????? ??, ?? ??? ??, ??? ????? ? ????, ???????? ??????? ???? ????? ???????.

nije bitan NATO ili Rusija , meni je bitno da mi neko garantuje da moja CUPRIJA nece da bude deo u nekom imaginarnom gradu cije ce sediste da bude u nekakvoj Jagodini ! CUPRIJA je moj GRAD a nikako nekakva opstina
Подели на овим сајтовима

jesam, jer sam iz CUPRIJE i necu u MORAVA GRAD!

evo upravo se vracam iz GRADA CUPRIJE i ostajemo makar opstina u okviru NATO al nikad pod Jagodinom !!!

Makar i mesna zajednica pod Kragujevcem al se nadam nikad nikad nikad pod Jagodinom !!!

Nato? Hahaha. Pa Izrael nije ?lanica NATO-a zar ne?

boli me k... za Izrael meni je bitno gde ce moja CUPRIJA da osvane za nekoliko meseci a to nikako nebi voleo da bude deo nekakve Jagodine

Brate moj jevrejski,, jevreje su satanizovali sami jevreji da bi storili  nekakvu drzavu izrael hahahahahahahah

to je Palestina !!!

?????? ?????? ? ???? ?? ????? ????????? ?? ???????? ???????????(?????? ??? ???????, ???????? ? ????????). ??????, ?? ????? ??, ?? ??? ??, ??? ????? ? ????, ???????? ??????? ???? ????? ???????.

nije bitan NATO ili Rusija , meni je bitno da mi neko garantuje da moja CUPRIJA nece da bude deo u nekom imaginarnom gradu cije ce sediste da bude u nekakvoj Jagodini ! CUPRIJA je moj GRAD a nikako nekakva opstina

Po toj istoj logici ''Srbija je moja zemlja i ne?u da bude tamo deo neke Amerike.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Brate moj jevrejski,, jevreje su satanizovali sami jevreji da bi stvorili  nekakvu drzavu izrael hahahahahahahah

to je Palestina !!!

Hm. Kao što Srbi satanizuju Srbe. Ima tu istine. Ina?e Današnji palestinci nemaju nikakve veze sa bublijskim  Folistejima, po kojima britanska provincija palestina nosi svoje ime. Što se ti?e Izraela, da li bi ti voleo da uopšte nemaš Srbiju ili da imaš bilo kakvu?

Ja brate Srbiju imam ovakvu kakva jeste ! Jevreje volim i postujem ali to sto su namerno naseljeni tamo za vreme IIWW to im ne daje nikakvo pravo da Palestincima okupiraju zemlju
Подели на овим сајтовима

Слажем се. Али ти си пропагирао многе ставове који су пресликани ЛДП-овски памфлети, или у бољем случају памфлети и пашквиле жутих. А они хоће да Нато дојезди, и онда одређује шта је Општина, шта град, та де нам дели памет. И не само да хоће, већ нам спремају да аутоматски и без референдума постанемо чланица Нато-а.

Нико не помиње Русију, нити могућност да нас они окупирају, тако да не видим зашто стално имаш фрустрације и помињеш Русију.

Због свега тога, почев од укидања слобода, преко медијског черечења свега православног и српског, ја сам против уласка у Нато, јер ће се ови страшни методи, и нескривена нељудскост само увећати и продужити.

Подели на овим сајтовима

• Гости

?????? ??. ??? ?? ?? ?????????? ????? ??????? ???? ?? ?????????? ???-????? ????????, ??? ? ????? ??????? ???????? ? ???????? ?????. ? ??? ???? ?? ???? ???????, ? ???? ???????? ??? ?? ???????, ??? ????, ?? ?? ??? ???? ?????. ? ?? ???? ?? ????, ??? ??? ???????? ?? ?????????? ? ??? ??????????? ????????? ??????? ????-?.

???? ?? ?????? ??????, ???? ????????? ?? ??? ??? ?????????, ???? ?? ?? ????? ????? ?????? ???? ??????????? ? ??????? ??????.

???? ????? ????, ????? ?? ??????? ???????, ????? ????????? ???????? ????? ???????????? ? ???????, ?? ??? ?????? ?????? ? ????, ??? ?? ?? ??? ??????? ??????, ? ?????????? ?????????? ???? ??????? ? ?????????.

brate ja sam jos uvek clan SRS i nisam ni za NATO ali nisam ni za Rusiju a nemam nikakve veze ni sa LDP al necu da moj grad ode pod sapu nekog drugog
Подели на овим сајтовима

to je Palestina !!!

Hm. Kao što Srbi satanizuju Srbe. Ima tu istine. Ina?e Današnji palestinci nemaju nikakve veze sa bublijskim  Folistejima, po kojima britanska provincija palestina nosi svoje ime. Što se ti?e Izraela, da li bi ti voleo da uopšte nemaš Srbiju ili da imaš bilo kakvu?

Ja brate Srbiju imam ovakvu kakva jeste ! Jevreje volim i postujem ali to sto su namerno naseljeni tamo za vreme IIWW to im ne daje nikakvo pravo da Palestincima okupiraju zemlju

?iju zemlju? To bi bilo isto kao da srbima uzmete kosovo i da im kažete da nemaju pravo da Albancima okupiraju zemlju. Zna se ?ija je Obe?ana zemlja i to pravo samo Bog može da ospori.

Подели на овим сајтовима

• Гости

to je Palestina !!!

?iju zemlju? To bi bilo isto kao da srbima uzmete kosovo i da im kažete da nemaju pravo da Albancima okupiraju zemlju. Zna se ?ija je Obe?ana zemlja i to pravo samo Bog može da ospori.

Brate moj ako bih ti odgovorio iz srca onda bi me optuzili za antisemitizam a to nisam ! ali ako je Kosovo cena da izrael nestane kao drzava onda se slazem
Подели на овим сајтовима

brate ja sam jos uvek clan SRS i nisam ni za NATO ali nisam ni za Rusiju a nemam nikakve veze ni sa LDP al necu da moj grad ode pod sapu nekog drugog

????? ???? ?? ??? ????????? ?? ?? ?????? ??????, ? ?? ?? ????? ???????? ????? ?? ?????????. ?? ?? ?? ?????, ? ?? ?? ??? ?? ????????? ?? ?? ?? ??????, ? ?? ?? ?? ???? ?????, ????? ?? ????? ???? ???? ?? ???-?????.

? ?? ?? ????? ?? ?? ???? ????, ???? ???? ???? ????? ???? ? ????? ???? ??? ??? ???? ? ?????????? ???? ?????, ???? ???? ???? ??????.

????, ?????? ?????, ? ????????? ?????? ???????? ? ??????, ??? ? ?????? ?????????? ????? ????? ?????, ???????? ? ???? ?? ???????. ??? ????????? ?????? ? ??????, ? ????? ?? ????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

to je Palestina !!!

Pošteno! Samo da znaš da to ne?e stati na Kosovu. Prosto svet ne voli one koji ne igraju po njegovim pravilima. Izrael ?e nestati kada to Bog bude dopustio. Ni pre ni kasnije, a to ?e biti kada jevreji prestanu da budu složni. i to tako uvek bude kroz istoriju. Šteta. Jer si zapeo za grad, a nemaš pojma kako je ?eznuti za svojom otadžbinom. A uvek te prozivaju kao najve?eg zlo?inca. Sa druge strane ti i ne možeš biti antisemita, jer su Srbi, kao i Jevreji, semiti.

Brate moj ako bih ti odgovorio iz srca onda bi me optuzili za antisemitizam a to nisam ! ali ako je Kosovo cena da izrael nestane kao drzava onda se slazem

sta si hteo da kazes sa tim ! Ja volim Jevreje ali nisam za ovakvu jevrejsku drzavu , ta tvorevina sto pre da se rasturi

Подели на овим сајтовима

'Ајде злато, 'ајде НАТО,

'Ајде с' нама Србе брати.

Не треба ти месечине

Против српске опачине.

Хоћу с' вама Србе брати

Нека плаче српска мати.

Наше бомбе те хумане

Србе ће да потамане.

'Ајде злато, 'ајде НАТО

'Ајде с' нама Србе брати

Ој анђеле милосрдни

Сад крилима мало мрдни.

Ево ширим своја крила

Ја сам НАТО добра вила.

А из крила бомба пада

Да се ЕУ реши јада.

'Ајде злато, 'ајде НАТО

'Ајде с' нама Србе брати

Нек' запева српска мати

Вечно Србин нек' се пати.

Када год ме неко зове

Палим људе и возове

То је мени баш забава

Српска су сећања лабава.

'Ајде злато, 'ајде НАТО

'Ајде с' нама Србе брати.

Нек' су Срби твоје мете

Људи, жене, свако дете.

Ја ћу бомбе опет лити

Срба више неће бити.

Нека бомба Србе куша

Остаће им макар душа.

'Ајде злато, 'ајде НАТО

'Ајде с' нама Србе брати

Чим се Шенген тај набави

Србин ће да заборави.

Хоћу да ме Срби моле,

Да ме пазе, да ме воле.

Ја ћу се за њих бринути

Они ће за мене гинути.

'Ајде злато, 'ајде НАТО

'Ајде с' нама Србе брати

У Европи баш је суша

Ти си НАТО наша душа.

Мени српских глава треба

Уз'о сам их доста с' неба

Да се и ја спасим мрака

Послаћу их пут Ирака.

Љубиша Спасојевић

пренето са:

http://www.vidovdan.org/arhiva/article2394.html

Подели на овим сајтовима

I'm against nato devils.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...