DYNABLASTER Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Sad me psujte, ali mislim da su Tadić i Jeremić bili najpovoljniji naši političari u ova vremena danas. Ali naročito Tadić, koji je dobio toliko međunarodna priznanja, morao je da bude sklonjen, jer malo je teško krenuti na čoveka kojeg si do juče na sva usta hvalio, ovde bi svako pitao: Alo, šta je to sad... Dragi opet si usaltao u nebuloza modus Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Па хвала Богу да неко и гради цркве. Подсетио бих само на овај снимак! http://www.youtube.com/watch?v=sUQyzuhS6oo Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Него зна да је народ верујући и да ће већини да се свиди овај потез. Човек је деценије провео у Радикалној странци. Они су у Цркви давали заклетве. Знам шта мислиш о њима, али Тома је највероватније верник Православац, барем он тако о себи мислио. Ово што си написао је идентично коментарима антитеиста о овој вести. Зар ти мислиш да Тома не верује у Бога, да је безбожник? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Obična propaganda, ja sam 99% siguran da ih ne gradi od svojih para. Jadan je ovaj narod kad na takve sitnice pada na kolena, ovi će biti još gori od demokrata. Ako se ne promeni oblik valdavine rasparčaće Srbiju i zatreće nam ime. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Добро је да се гради црква, претпостављам да може и муслиман да гради цркву па да се освешта и користи. А пошто је Тома политичар, он ће бити верник ако је то корисно за странку Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Поента је што си мењао једно зло већим. То ти је моје мишљење. Чим сам ја видео да на Тадића ударају са свих страна и изнутра странке и споља плашио сам се да је готов. А сада када погледаш у назад, мислим да је жута компанија била 50 пута боља од ових. Као што драги рече за то косово заузимали су се трипут више. А многи су их много кочили првенствено ти напредњаци који су их прозивали за оно што данас раде. И ви сте на то насели, да морају жути да се склоне по сваку цену. И ето, склонили сте их, свака вам част. Да је тадићева влада била популистичка колико и ова, тадић би данас био на власт. А потез је популистички и лицемеран. Он гради цркву мојим и твојим парама а узима заслуге као да је зида са његових десет прстију. Потез јесте добар, да се гласачи пецају. За то је одличан. Ne mislim da je sns gori od zutih 50 puta,vec imaju istu politiku,isti su.Kazem nije dzabe eu cestitala Tomi u 15h pobedu na izborima koji su trajali do 20h. Da je ds i posle onih izbora gde su se smucili vise i Bogu i narodu ostala na vlasti,ko zna sta bi tek sledilo jos od njih. Ovako se zasluzeno raspadaju i idu na istoriju politicke scene. A sns ako ovako nastavi ide na to isto djubriste veoma brzo. I kocili bi i zuti mnogo vise nego sto koce ove,da nisu spali na 10% i da u stranci ne vlada raspad sistema,gde se ne zna ko pije a ko placa.Ovako vise koriste energiju za svoje unutrasnje sukobe nego za to da rade isto sto i sns dok je bio u opoziciji. I pritom ne zaboravi sta god mislio o sns-u oni vladaju godinu dana,zuti su vladali 10 godina. Tadiceva vladavina jeste bila populisticka,covece sve su koristili sve. O cemu pricas ti,zar Tadic nije bio i najlepsi i najbolji i najjaci? Zar se nisu prenosile njegove basketice? Jel trcao od mesta do mesta? Jel isao u Rusiju na potpisivanje sporazuma sa Rusima gde su Rusi bili zbunjeni otkud on tu posto nije ucestvovao ni u jednom zarezu? Jel on nosio kovceg patrijarha Pavla? Jel on vodio konferencije iz patrijarsije? Sve je koristio,ali bas sve i ti ovde pises on nije vladao populisticki,daj ne zezaj. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Зар ти мислиш да Тома не верује у Бога, да је безбожник? Не. Мислим да се ове цркве сетио само зато што ће да добије на популарности. Ништа више. Верујем и ја у бога па ми не дође да градим цркве. А има гомила људи који су силне паре дали цркви, помагали рестаурације манистаира и слично и нико за њих није чуо, нити им то треба. Мислим да има политиче намере у том акту. Ако ме разумеш. То је наравно само моје мишљење. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Pa da je bio jedan od najzgodnijih političara, to jeste, barem nečim da se pohvalimo, a i žena mu je, barem ona prva, postala pravoslavna monahinja. Da,ali ne znam kakve to veze ima sa funkcijom koju je obavljao,vise se to isticalo nego njegov rad,a bio je mala vrsta diktatora jer nijedna vlada nije mogla ni da zevne bez da on dopusti,bio je predsednik,bio je premijer,bio je policajac,bio je prosvetar,bio je ministar svega,on je hapsio,on je presudjivao,on je bio sve. A o svedocenjima njegovih bivsih zena i sta se prica,necemo. Samo cu reci da kad je isao u Gracanicu zeleo je da se susretne sa bivsom zenom,ona je to odbila. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Ne mislim da je sns gori od zutih 50 puta,vec imaju istu politiku,isti su.Kazem nije dzabe eu cestitala Tomi u 15h pobedu na izborima koji su trajali do 20h Фора је што су Жути држали већину те политике од када постоје и никада нису лагали по питању своје политике. Па ако је то теби исто - ок, твоје мишљење. Ја мислим да су ови гори јер су преко лажи и обмана дошли до власти. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Али од свега, једва чекам када се сагради црква, да видим Николиће на фрескама. Тома у једној држи цркву, а у другој Ацику. Надам се да се ктитори Николићи неће зауставити на овоме и да ће семе ктиторско посејати по целој Србији. Причај ти шта хоћеш. Ова црква јесте задужбина Томислава Николића. Ово да буде на фрескама.... јесте цинизам, али никад се не зна шта ће са човеком бити. Ипак је он бивши Радикал http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Причај ти шта хоћеш. Ова црква јесте задужбина Томислава Николића. kako znaš ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Ali moram da ti dadnem pravo, sa Đilasom i njegovim i svoje pravo lice koje su pokazali, i sa DS bi nam se crno pisalo... Тренутн и дс нема никакве везе са оним дсом који је тадић водио. Али везе, никакве. Од Ђинђићевог дс-а овај дс је другачији за 180 степени. То жути им је остало јер је ДС био либеларна странка, данас је социјалистичка. Жуто је боја либеларизма. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 А где може да се види пројекат храма? Пише да је пројектант архитекта Никола Реља из Новог Сада. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Човек је деценије провео у Радикалној странци. Они су у Цркви давали заклетве. Знам шта мислиш о њима, али Тома је највероватније верник Православац, барем он тако о себи мислио. Ово што си написао је идентично коментарима антитеиста о овој вести. Зар ти мислиш да Тома не верује у Бога, да је безбожник? Pored takvih vernika, jeretici, sektasi i neprijatelji nemaju sta da rade. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Шта може неки владар да пожели више него да буде ктитор цркве. Само по себи ово је узвишено дело. Али када онај који гради храм издаје олтар државе и народа,шта добијамо онда. + покушај да се епископима запуше уста,и затисну уши,што неће бити тешко + покушај да се купи време,јер посао издаје није довршен,тек ће засући рукаве + покушај да се лоботомисан човек прикаже као хришћанин,какве ли срамоте за Хришћане + покушај да се поколебају многи,што ће вероватно и успети + покушај да се приморају на ублажавање става они који су до сада били непоколебљиви + покушај да се са косовске,што пре пређе на неку другу тему,и прећи ће се,експресно Нама остаје,на жалост само могућност унутрашњег немирења. Са лажима,кукавичлуком,лицемерством и подлаштином. Walter, Млађони, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука