Jump to content

Припрема се велика демонизација Срба

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

šta tebi nije jasno ?

???

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Човек је ово изјавио: "Zato i kažem, sami često dopuštamo demonizaciju kad ne pazimo šta budale među nama rade, na raznim položajima."  слажем се са његовом констатацијом, и мислим да свак треба да остане са својима... :) 

Нека и остану међу вама... :)

ja znam šta je Midraš napisao , a vidim i šta si ti napisao

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Zato i kažem, sami često dopuštamo demonizaciju kad ne pazimo šta budale među nama rade, na raznim položajima.

Нека и остану међу вама... :)

...

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Vidim, veliki Srbin 7-8000 km od Srbije. Lako je Srbin biti iz mišije rupe. A to ko će šta postati - tvoja deca već nisu Srbi, a ko zna sutra će nas možda i bombardovati, ko što i jesu deca nazovi Srba odseljenih u Ameriku. Ja jedem hleb sa ovim narodom ovde i delim njegovu muku, a ti pametuješ iuz nedođije - pa vidi kome ide bolje "jezuitizam". Gde si bio "srbine" kad je trebalo da se radi u Americi za Srbiju? Radio za sebe, baš te bilo briga. Hrvati ko jedan za Hrvatsku, a vi pobegulje ko u klin ko u ploču i sad imaš obraza ikome išta da govoriš ovde? Ćuti, jedi taj Obamin lebac, a nas pusti na miru, lakše nam je bez vas takvih.

A evo još jedan ugao gledanja na stvari...ja Papi ne služim, služim narodu ovdašnjem...a ti plaćaš porez i takse u Americi, iz tih para se finansiraju kosovske institucije, kupovano oružje kojim smo napadani i plaća lobiranje protiv Srbije, pa sad ti vidi ko je tu neprijatelj.

Ово ко да си мене пито.

Ал није баш да нико од Србаља из америку не србује. Слали су доста помоћи ономад, но овде се нађоше све неки лопови нема којега нису завукли сад исто тако шаљу али врло опрезније и паметније.

Цару царево Богу Божије, шта ће људи морају плаћати порезу држави у којој су. Али је зло ако се не сете одакле су.

Подели на овим сајтовима

Ђе се деде цела страна угодног чаврљања, Дејане, без објашњења?

А јел се дедн'о и одговор на оте "шаховске" метафоре, ( https://www.pouke.org/forum/topic/29924-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B0/page-13 ) одовуд?

Ет' сад, а ја сирома јошта илустров'о чаврљања.

Подели на овим сајтовима

Да, па добро... нег' ми и ово сад знимљивос'.

Oh, kada bih se sekirao zbog nevažnih i nebitnih ljudi u kojima se krije botanička bašta mržnje i prezira, odvano bih...

А јел још неко у тој причи им'о аватар с тзв. флоралним мотивима?

С флору, што б' 'но казли ботаничари. Инфантилно.

'Ес видио ти то... тц, тц, тц... форе и фауне.

Подели на овим сајтовима

Oprostite, društvo, na eksplozivnim reakcijama, ali malo mi je muka od toga da kad god neki vide "katolik" a pričaš o bilo čemu, odmah počne sa "papin sluga, jezuita" i slično. Kao da mi katolici nemamo pravo na život u ovoj državi - e pa, ne može tako.

Ништа лично. Ти си брат, као и сви људи. То дал си католик или православац или нешто верујем не игра толике улоге. Али када ми неко стално кука на народ, а народ један од најгостољубивијих, дође ми да нешто и кажем. Иначе, није ми никако јасно чему уопште те поделе међу Хришћанима на разне католике, протестанте и свашта нешто а у Светом Писму апостол јасно упозорава да међу нама не буде никаквих подела. Испада да немамо никаквог јединства, а то је ко дрва за потпалу за неверујуће да нам се још више смеју. 

Подели на овим сајтовима

Страва! Ако ме разумете...

Кад ће да потоне бела лађа? Кад ће се закопати породично благо? и кад ће лошији живот? Ако ме разумеш ?

Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'"

Подели на овим сајтовима

Ma ja sam batalio politiku i ispiranje mozga , jer kad god pomislim na to zlo ušuškam se u obećano Carstvo Božje koje je već medju nama.

Onako Hrišćanski ako me razumete.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...