Jump to content

Припрема се велика демонизација Срба

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

. Kad igraš šah, a prisiljen si da ga igraš, onda ili igraš tako da poštuješ pravila igre, ili gubiš ako si nezainteresovan - da bi dobio moraš i da daješ. Mi to nikad nismo radili. 

Мислим да је корисније успостављање импровизованих, "брзих", логичких шема и ослањање на предвидљивост противника...тачније, тврдим да је тако.

"Двошах-мат"... у 12 потеза.

9p22h8n.gif

Исто тако тврдим и "да је напад најбоља одбрана", али искључиво у шаховској игри. У стварности, макар и овој виртуалној, се тиме откривају намере па самим тим изостаје врло користан "ефект изненађења" који значајно уме да повећа учинак, или бар ефикасност, напада.

Подели на овим сајтовима

Dobro...

Mi smo sami sebe prvo demonizovali pa kad smo prihvatili taj život onda smo naručili bombu po glavi stanovnika.

Dobro nismo se snašli da zaštitimo odredjen deo teritorije jer onako demonizovasni nismo pristajali na plan odredjenih delova medjunarodne zajednice.

Oni su došli da nam pomognu a mi onako demonizovani platili smo ljude da nam ruše Crkvu na način i pokretima tela koji jasno daju do znanja da je naš greh verske i nacionalne pripadnosti.

Za dalje pisanje ćemo da vidimo...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Мидраше, молим те говори у своје име, а не у име целог народа. Ако ти ниси давао, има ко јесте. Нисмо ми баш у свему криви. 

A u čije ime inače ovde i može da se govori nego u svoje. Svi smo mi davali, ali oni koji su primali nisu prosleđivali dalje gde treba.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Oprostite, društvo, na eksplozivnim reakcijama, ali malo mi je muka od toga da kad god neki vide "katolik" a pričaš o bilo čemu, odmah počne sa "papin sluga, jezuita" i slično. Kao da mi katolici nemamo pravo na život u ovoj državi - e pa, ne može tako.

Подели на овим сајтовима

Oprostite, društvo, na eksplozivnim reakcijama, ali malo mi je muka od toga da kad god neki vide "katolik" a pričaš o bilo čemu, odmah počne sa "papin sluga, jezuita" i slično. Kao da mi katolici nemamo pravo na život u ovoj državi - e pa, ne može tako.

Oh, kada bih se sekirao zbog nevažnih i nebitnih ljudi u kojima se krije botanička bašta mržnje i prezira, odvano bih odlepio i pandrknuo. Ovako je, hvala Bogu, još i dobro pošto se radi o fabričkim greškama, broju koji je na mragini. Takvi miševi ne bi mogli da izađu napolje i da kažu nekom da se skloni a kamoli da je papin sluga i jezuita, to su mišiji mozgovi, kukavice. Jaki su samo na tastaturi.

Подели на овим сајтовима

Ма све је то демократија, која се примењује по потреби и личном нахођењу...

Ипак је све до човека. Ми Срби преко океана немамо право да се било шта питамо, осим када треба да дамо паре...везе и наш утицај ставимо у службу државе.

Све остало треба да ћутимо и једемо обамин лебац или ће мо бити бановани.

:)

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

@suncokret

Da znaš da jeste. MI dan danas imamo ispred crkve u Smederevu policisku patrolu non stop jer su nam svaki mesec takve "patriote" kao možda i ti kojima to nije potresno, razbijali stakla na istoj crkvi i parohijskom domu kamenicama, isto se dešava i u Kragujevcu, i na još mesta - u Novim Banovcima nam je bila 90-tih spaljena crkva, a to je samo 15 km od Beograda, znam mnogo mojih vernika, uglavnom bakica koje nisu smele ni do crkve da odu jer su se plašile da ih neko ne nalupa, o grafitima da i ne govorim.

Zato i kažem, sami često dopuštamo demonizaciju kad ne pazimo šta budale među nama rade, na raznim položajima.

Подели на овим сајтовима

Ми Срби преко океана немамо право да се било шта питамо, осим када треба да дамо паре.
И да помогнете нама да се докопамо Америке :)
Подели на овим сајтовима

А и францис је гастабајтер!?

Опа још један гастабајтер који ужива у 50 пута либеларнијим државама него што је Србија а тражи од нас у Србији да се још више затворимо него што смо затворени хахахахаха сјајно (((:::.

Као ја живим у америци, ту имамо и муслимане и католике и протестанте и православце. Ми православци смо мањина, али можемо на миру да идемо у своје цркве и да живимо достојанствено.АЛИ ЗАТО ОВДЕ У СРБИЈИ ТРЕБА ДА ПРОТЕРАТЕ СВЕ ОВЕ ПАПСКЕ СЛУГЕ! 

хахахахахаххахахах вриштим када схватим са којим људима се овде дискутује...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

И да помогнете нама да се докопамо Америке :)

А, то... прво доказ да нико није био у КПЈ

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Пошто ми је Дејан забранио да ти се обраћам

Није Дејан забранио да се обраћаш било коме, већ да то радиш на један инфантилан начин.

Обраћати се људима аргументовано, са поштовањем , а не инквизиторски као да ловиш вештице...

Подели на овим сајтовима

Није Дејан забранио да се обраћаш било коме, већ да то радиш на један инфантилан начин.

Обраћати се људима аргументовано, са поштовањем , а не инквизиторски као да ловиш вештице...

О.К

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Šta je ovo , molim te prevedi :)

шта је ово, молим те преведи?

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...