Raymond Red Reddington Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Београд – Покрет Двери као једина опозиција под ударом режима. Вечерас око 17, 30 часова Управа за борбу против организованог криминала упала је и у просторије Покрета Двери у Београду са налогом за претрес и пленидбу комплетне опреме, на првом месту свих рачунара, као што је претходно учињено у просторијама опозиционог радија СНАГА НАРОДА. После режимских напада на члана Старешинства Покрета Двери Бошка Обрадовића и његову породицу, вишедневног рушења централног сајта Двери, затварања јединог опозиционог радија у Србији СНАГА НАРОДА, владајући режим на челу са Николићем, Дачићем и Вучићем покренуо је највећи удар на Покрет Двери као једину и истинску опозицију у Србији. Како сазнајемо из поузданих извора данас је у Влади Србије и РРА било ванредно стање и цео дан се организовала ова акција забране интернет радија СНАГА НАРОДА и упада у просторије Двери. Бошко Обрадовић, члан Старешинства Двери, изјавио је вечерас да је владајући режим ушао у тоталитарну фазу, да је невиђени политички скандал забрана једног опозиционог интернет радио програма у Србији (што нема упориште нити у једном закону), а да се улажење у просторије Двери може сматрати директном забраном политичког деловања. Покрет Двери, међутим, ништа не може уплашити и настављамо борбу против издајничког режима коме очито није пријало све што смо ових дана покренули са стварањем опозиционог народног фронта против Владе Србије и шиптарских избора 3. новембра, изјавио је Обрадовић. После јучерашњег говора Бошка Обрадовића у Косовској Митровици да ће свим потписницима Бриселског споразума бити суђено кад Двери, уследио је овај притисак на једину истинску опозицију у Србији данас. Пратите нове информације на нашем сајту и ширите истину о режиму који се овако уплашио јединог слободног медија и једине истинске опозиције. Информативна служба Покрета Двери „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Срамота, како не упадну у фарму и не забране емитовање тих бљувотина. Pa zato sto to nebi bilo u skladu sa daljim unistenjem drustva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Добро, је л` да откопавамо или не још??? Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 To je sve photoshop i teorije zavere Ђуро Станивук and Баба је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Солидарност са радијом “Снага народа” 31.10.2013. 21:10 Режим је данас 31.10.2013. после само 48 сати рада, одузео емисиону опрему новоснованом опозиционом радију “Снага народа”. Режим не може спречити да се настави емитовање програма преко интернета.Њихов програм можете пратити и преко нашег сајта: РАДИО ПОКРЕТ R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Опет глумимо жртву. Потребне су дозволе за рад радио станица. Шта су мислили да само треба купити комп, микрофон и предајник? Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 После режимског упада на предајник сада је полиција дошла и у просторије радија Снага народа под изговором да претреса стан због постојања опојних дрога и искључила струју и радио програм. Радио се у међувремену појавио и на фреквенцији 87, 5 MHz која се чула у Београду и делу северне Србије :.mislise. Бошко Обрадовић, члан Старешинства Двери, изјавио је вечерас да је владајући режим ушао у тоталитарну фазу, да је невиђени политички скандал забрана једног опозиционог интернет радио програма у Србији (што нема упориште нити у једном закону), а да се улажење у просторије Двери може сматрати директном забраном политичког деловања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Занимљиво је да власт која крши УСТАВ и КЗ Србије..позива се на закон.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Опет глумимо жртву. Потребне су дозволе за рад радио станица. Шта су мислили да само треба купити комп, микрофон и предајник? Brate uopste ne ulazim,za vest o ovom radiju sam cuo juce i nisam ga nijednom slusao,medjutim posto sam cuo od likova koje postujem dovoljno mi je bilo da dodjem i okacim temu o tome i onda eto za 5 minuta vlast je ugasila isti radio. Tako da zaista ne znam da li ovaj radio ima ili nema dozvolu a pritom znam da ja kad nekad slusam radio slusam bar 2 za koje znam da nemaju dozvolu,ali rade ljudi,poenta je da to nije bio opozicioni radio da za to nikog ne bi bolelo uvo,niti bi se policija cimala da na 5 mesta zaplenjuje opremu i racunare. Seti se proteklih godina da je prosla vlast isto radila sa radio "fokusom" i sa televizijom kcn,ova vlast to isto nastavlja samo mnogo jace,mislim nije proslo 48 sati od pojave radija,posto se vest brzo sirila putem drustvenih mreza i internet sajtova oni su odlucili da to odmah saseku. http://www.dverisrpske.com/sr/nas-stav/4309-sta-trazi-policija-u-nasim-prostorijama.html Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Политичка партија основала илегалну радио станицу и сад се буни. Кад су Раку Ешингера затварали и одузимали му опрему нико није помињао заверу против народне музике... ццц Милан Ракић, Срђан Шијакињић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Tako da zaista ne znam da li ovaj radio ima ili nema dozvolu a pritom znam da ja kad nekad slusam radio slusam bar 2 za koje znam da nemaju dozvolu,ali rade ljudi,poenta je da to nije bio opozicioni radio da za to nikog ne bi bolelo uvo,niti bi se policija cimala da na 5 mesta zaplenjuje opremu i racunare. Seti se proteklih godina da je prosla vlast isto radila sa radio "fokusom" i sa televizijom kcn,ova vlast to isto nastavlja samo mnogo jace,mislim nije proslo 48 sati od pojave radija,posto se vest brzo sirila putem drustvenih mreza i internet sajtova oni su odlucili da to odmah saseku. А што они једноставно не набаве дозволу? Није нека мустра добити дозволу за радио. Па онда када буду били скроз легитимни и легални, и када их онда неко затвори - да имају право када кажу УГЊЕТАВА НАС ВЛАСТ. Људи су заузели РАДИО ФРЕКВЕНЦИЈУ, а за то треба одобрење од РРА. Не постоји ниједан једини непријављени радио на радио фреквенцији. Постоје на интернету. ДА су остали на интернету, а нису емотивали фреквенцију - нико их не би дирао. Овако је само празна прича. Мада сам ја против оваквих ствари генерално. Seti se proteklih godina da je prosla vlast isto radila sa radio "fokusom" i sa televizijom kcn, Није радила ништа, то је тактика НС-а иста као што двераи данас раде. Направи своју станицу, прекрши закон који срби не познају, причај да те угњетава власт. АПсолутно исти шаблон који се понавља за скупљање политичких поена да се пецају млади мајмуни. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Еве га радион: http://snaganaroda.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Срђан Шијакињић, DYNABLASTER and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Политичка партија основала илегалну радио станицу и сад се буни. Кад су Раку Ешингера затварали и одузимали му опрему нико није помињао заверу против народне музике... ццц Глас разума и реалне критике. Индетичну ствар је радила НС ономад, са својим радио станицама и медијима. Била у крушевцу еволуција револуција, која је дан ноћ пљувала демократску странку и причала како ће пљувати сву власт. Наравно била је на телевизији коју држи Бата Гашић, функционер НС. Када је у Крушевцу победила напредна странка, емисија се од једном гаси, новинар прича да је видео да нема поенте од борбе против власти, и добија посао у водоводу са 5 пута бољом платом. Класичне форе.... А у то време нападају ђиласа да контролише медије у Србији.... Млади мајмуни се пецају и пецају. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 А што они једноставно не набаве дозволу? Није нека мустра добити дозволу за радио. Па онда када буду били скроз легитимни и легални, и када их онда неко затвори - да имају право када кажу УГЊЕТАВА НАС ВЛАСТ. Људи су заузели РАДИО ФРЕКВЕНЦИЈУ, а за то треба одобрење од РРА. Не постоји ниједан једини непријављени радио на радио фреквенцији. Постоје на интернету. ДА су остали на интернету, а нису емотивали фреквенцију - нико их не би дирао. Овако је само празна прича. Мада сам ја против оваквих ствари генерално. Није радила ништа, то је тактика НС-а иста као што двераи данас раде. Направи своју станицу, прекрши закон који срби не познају, причај да те угњетава власт. АПсолутно исти шаблон који се понавља за скупљање политичких поена да се пецају млади мајмуни. Mislis da bi jedan ovakav medij mogao dobiti dozvolu? ali budi realan. Pritom ovo je medij koji se emitovao preko interneta. Dalje sto se fokus radija tice licno sam bio svedok par puta kako je bivsa vlast u nekim udarnim i poznatim emisiijama radila na tome da se isti ne cuje. Dakle sto se toga tice nemas pojma,ali nema veze. Koliko radio stanica imas u Srbiji koji se emituju a nemaju dozvolu? hoces da ti ja kazem? mnogo. I nikome nisam cuo da je upadala interventna policija i sluzba za borbu protiv organizovanog kriminala. I da,da je u pitanju neki ateisticki pederski radio pisao bi isto sto i ja,ali od reci do reci bar to priznajes,ali dobro. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука