Jump to content

Снага народа

Оцени ову тему

МилошБГ

Препоручена порука

са милошевићем који је убијао новинре који су писали против њега

Ма ниси разумео. Ти новинари су се самоубијали да би дошли у први план.

И У92 је сам ометао и прекидао програм да би изгледало да га омета власт.

Свако ко верује другачије је наиван и лако заводљив.

П.С. Како ти се свиђају "аргументи" којима се користиш?

Подели на овим сајтовима

Ма ниси разумео. Ти новинари су се самоубијали да би дошли у први план.

И У92 је сам ометао и прекидао програм да би изгледало да га омета власт.

Свако ко верује другачије је наиван и лако заводљив.

П.С. Како ти се свиђају "аргументи" којима се користиш?

Милошевићева опресија управо показује шта је права опресија и зашто је ово смешно. 

Мада морам да признам, драго ми је што се пецате на ово. Осетиће Вучић и Николић како је када их туку њиховим оружијем, јер су Жутаћи увек били довољно поштени да то не раде. (: 

Сети се да си исто тако ономад бранио Николића и Вучића од опресије.  :))  :))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Мада си се ономад пецао на те исте Николића и Вућића

Мора бити да си ме заменуо с неким, ја не миришем радикале ни њихове потомке од почетка.

Што само доказује да имаш мантру коју понављаш ма с ким да се не слажеш.

и једино што их спречавају јесте да крше закон.

А како називаш селективно спровођење закона о чему овде заиста причамо иако ти покушаваш да спинујеш дискусију као много пута до сад?

Како називаш кад неки припадник власти врши нелегалан бизнис па га полиција не дира а зато примењује закон над неким ко им није низ длаку?

Мени је то једнака репресија као она коју је власт у време Милошевића спроводила. И тамо је почело са забранама и уласком воде у каблове а пребијања и убиства су долазила касније. Обзиром да је иста екипа на челу државе, очекујем исти сценарио. Наравно, оправдања ће бити другачија.

Подели на овим сајтовима

А како називаш селективно спровођење закона о чему овде заиста причамо иако ти покушаваш да спинујеш дискусију као много пута до сад?

Пријатељу, да ли је селектвино или не ја не знам. А не знаш ни ти. Не знаш како су дошли до локације ове станице и не знаш зашто не долазе до локације осталих станица. Ја када нешто не знам, не измишљам сценарио да би попунио рупу - ко што ти радиш.

Ти си главни спинер сваке дискусије када кренеш да правиш неке сачувај боже паралеле и да поредиш убиство новинара са обављање милицијског посла по службеној дужности.

Ово свакако може да буде селективна примена закона, али исто тако може да буде и тотално одлумљена фора од стране двераша. 

Ја прихватам ваше мишљење као могуће али га сматрам мало вероватним из два разлога:

1. Тома и Вучић су тешке лисице које ни би дале себи овакве аутоголове.

2. Од ове "репресије" нико ништа није добио осим двери на популарности.

Оба су чињенице које у мојој глави одлучује да је ипак мало вероватно да сте ви у праву.

А твоја чињеница се не базира на знању него на претпоставци да се у овом случају закон селективно примењује. Као што рекох можда си у праву али из горе два наведена разлога не верујем. 

А било би лепо да ми напишеш зашто се не слажеш са та два разлога, уместо што ми правиш неке будибогсанама паралеле. 

Мени је то једнака репресија као она коју је власт у време Милошевића спроводила.

Твоје право да поредиш убијање људи са одузимњем опреме за емитовање у етар док могу да наставе интерне емитовање. Али ја мислим да је лоше поређење.

Но и даље остајем при истом мишљењу, драго ми је што Тому и Вучића туку њиховим оружијем које су користили активно у борби против жутих.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ја када нешто не знам, не измишљам сценарио да би попунио рупу - ко што ти радиш.

Као што је тврдња да нема илегалних радио станица на територији Србије?

уместо што ми правиш неке будибогсанама паралеле.
Ма јасно је то, кад нешто не разумеш одмах потежеш вређање у најави.

Твоје право да поредиш убијање људи са одузимњем опреме за емитовање у етар док могу да наставе интерне емитовање. Али ја мислим да је лоше поређење.
И твоје је право да исечеш део одговора који ти даје за право да намерно изврћеш нечије речи а да део који објашњава хронологију догађаја "случајно" изоставиш, мењајући смисао.

Што те сврстава у неозбиљне саговорнике. Мени је лично то забавно, али ћеш приметити у једном тренутку да ти већи број људи не одговара на поруке и не коментарише твоје писање...а могао си много да научиш.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...