Jump to content

Снага народа

Оцени ову тему

МилошБГ

Препоручена порука

ја ти опраштам на гневу који си излио на мене.........

Јадниче, мој гнев је мој проблем. А ти се побрини за свој јадност. .

Гневан сам на јаднике, сетим се улице и таквих гмизаваца који када се неко туче ускачу као задње форме живота да шутирају онога ко је на патосу.

Таквих јадника сам се увек гадио и био гневан према њима. Индетичан си као они. 

Такав шљам као ти ме је на улици гађао флашом из даљине док сам се јуначки носио са петорицом. 

Праштај, не праштај, ради шта оћеш не мења то ништа о теби, а то је да си немоћни јадник, који није способан самостално да уђе у сукоб већ чека када је противник надјачан и на поду да му је отежано да се брани.

Погрешио сам у једној ствари, па нашли ЈАДНИЦИ ДА ШУТИРАЈУ И ПРОЗИВАЈУ.

Треба ми много снаге да опростим јадницима, јер су ми јадници и мишеви много зла у животу нанели.

А ти си њихова копија у вербалном свету. Исти менталитет. У мени се одмах пробуди слика таквих мишева када год видим такав неки потез. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Јадниче, мој гнев је мој проблем. А ти се побрини за свој гнев.

Искулирајте са вређањем! Ако не можете да разговарате са уважавањем туђег мишљења онда нећете разговарати.

Подели на овим сајтовима

Искулирајте са вређањем! Ако не можете да разговарате са уважавањем туђег мишљења онда нећете разговарати.

Убаци се човек, у сред конверзације прозове ме са "свети милосављеивић има одговор на све" и ја добијам опомену... 

Сјајно...

Подели на овим сајтовима

Њему ми не пада на памет да се извињавам јер он тај аргумент није ни пружио. Надам се да си свестан колико нема смисла то што тражиш од мене.

Cekaj ti nemas problem sa tim prvo si rekao ne postoji nijedna radio stanica u Srbiji koja se emituje a da nema dozvolu,ja koji nisam neki veliki slusalac radija sam ti naveo za jednu sigurno koju znam iz svog licnog iskustva,ti si rekao to nema veze sa vezom.

Decko ti navede jos 50 stanica ti sta uradis? Predjes skroz preko toga da si rekao da ne postoji nijedna,ej. Sve pokusavas da izvrnes u svoju korist.

Da ti neko napise da su 1+1 jednako 2 i da ti kazes da nije tako nego su 3 i da ti sad neko objasni zasto 1+1 moraju biti 2 i kako je to tako i sve,ti bi rekao tom koji ti objasnjava pa sto onda tvrdis da su 3? ja znam da su 2 ti nisi u pravu.

Ti si rodjen za politicara.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Убаци се човек, у сред конверзације прозове ме са "свети милосављеивић има одговор на све" и ја добијам опомену... 

Сјајно...

Имаш опомену што си га назвао ЈАДНИКОМ.

Подели на овим сајтовима

У реду онда.

Извини Сретене Жујкићу што сам те назвао јадником..

Cekaj ti nemas problem sa tim prvo si rekao ne postoji nijedna radio stanica u Srbiji koja se emituje a da nema dozvolu,ja koji nisam neki veliki slusalac radija sam ti naveo za jednu sigurno koju znam iz svog licnog iskustva,ti si rekao to nema veze sa vezom.

Decko ti navede jos 50 stanica ti sta uradis? Predjes skroz preko toga da si rekao da ne postoji nijedna,

Погрешио сам, и? Шта ти никад не грешиш? 

Шта оћеш, да кажем да сте скроз у праву зато што сам погрешио код једног податка?

Свашта.... 

Ти си милион пута изнео нетачне податке, ниједном се ниси окренуо, а сад мени замераш?

Подели на овим сајтовима

Јадниче, мој гнев је мој проблем. А ти се побрини за свој јадност. .   Гневан сам на јаднике, сетим се улице и таквих гмизаваца који када се неко туче ускачу као задње форме живота да шутирају онога ко је на патосу. Таквих јадника сам се увек гадио и био гневан према њима. Индетичан си као они.  Такав шљам као ти ме је на улици гађао флашом из даљине док сам се јуначки носио са петорицом.    Праштај, не праштај, ради шта оћеш не мења то ништа о теби, а то је да си немоћни јадник, који није способан самостално да уђе у сукоб већ чека када је противник надјачан и на поду да му је отежано да се брани. Погрешио сам у једној ствари, па нашли ЈАДНИЦИ ДА ШУТИРАЈУ И ПРОЗИВАЈУ. Треба ми много снаге да опростим јадницима, јер су ми јадници и мишеви много зла у животу нанели.   А ти си њихова копија у вербалном свету. Исти менталитет. У мени се одмах пробуди слика таквих мишева када год видим такав неки потез. 

Овај његов пост је више него називање неког јадником.... говори у каквом је гневу младић..

и није једном рекао него поновио сто пута.... Ја му опраштам...

Подели на овим сајтовима

У реду онда.   Извини Сретене Жујкићу што сам те назвао јадником..  

Он наставља... 

не знам ко је Сретен Жујкић, па не знам да ли је ово увредљиво...

Подели на овим сајтовима

Због чега дозвољавате да неко задњих пар страна одвлачи дискусију у неважне токове кад је важан податак да се НЕШТО дешава и да постоји могућност да овај догађај обележи крај ћутања овог народа за све оно што му се у последњих 13 година намеће?

Ово је први пут да се неко осмелио да каже попу да је поп и бобу да је боб - јавно. После 13 година, на власти су опет они који су јахали и до 2000.-те, сменивши оне који су мало јахали деценију, колико да се напуне џепови и да се отме све могуће.

ЕПС уводи наплату преко посебне фирме која није ЕПС али јесте ЕПС и одједном на рачуну додатних 120 РСД за трошкове тог новог предузећа. И сви ћуте. 120*2.000.000 је

2.100.000 ЕВРА МЕСЕЧНО У НЕЧИЈИ ЏЕП а покриће је вођење евиденције о рачунима и штампање истих (што један човек, рачунар и мало бољи штампач одраде без проблема)! Е, ту је зец.

Подели на овим сајтовима

Због чега дозвољавате да неко задњих пар страна одвлачи дискусију у неважне токове кад је важан податак да се НЕШТО дешава и да постоји могућност да овај догађај обележи крај ћутања овог народа за све оно што му се у последњих 13 година намеће?

Двери отвориле илегалну радио станицу и НЕШТО се дешава. Заиста то тако не видим.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...