Blaža Željko Написано Април 13, 2020 Пријави Подели Написано Април 13, 2020 Isključivo sitkome A klase, odmaraju mozak i okrepljuju malo (Prijatelji, Frejžer, Svi vole Rejmonda, Pravila po Džimu, Mućke ...ima ih dosta). Od ozbiljnijih stvari to su dobro urađene i dokumetima potkovane lekcije iz istorije; istraživanja avionskih nesreća... naravno Černobil etc etc Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 25, 2020 Пријави Подели Написано Април 25, 2020 Енглеске крими серије су заиста врх...топла препорука за ову крими драму,ја прву сезону одгледах у два дана! Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 On 25.4.2020. at 15:09, Зосима рече Енглеске крими серије су заиста врх...топла препорука за ову крими драму,ја прву сезону одгледах у два дана! Gledao sam Odlična serija Teška ali višeslojna Зосима је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 Trenutno ne pratim ni jednu, a omiljene su mi 1. Buffy the Vampire Slayer 2. Angel 3. Bones Gledao sam i Dr House, ali samo na preskoke. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 True Detective sezona 1 The Wire Black Mirror Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 2 минута, Tumaralo. рече True Detective sezona 1 The Wire Black Mirror У бре, све нешто суморно. Сад сам у овој изолацији гледао Сенке, Убице (а и ја све нешто ведро ) и морам да кажем да све тако слабо, за мој укус. Да у Сенкама нема Бјеле, Жике, Брстине, Дугалића па то не би могло да се гледа, уз сав сјајан костим и све то, још горе је у Убицама... да нема Тике Станића, Нинковићке, помало Глоговца... јер стварно Костић и сви ти нови (нов! 40+ година а "нов") слабо глуме, баш. Гледао бих Роде јер нисам никад али је за то све сад све мање времена... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 16 минута, gavrosaurus рече У бре, све нешто суморно. Сад сам у овој изолацији гледао Сенке, Убице (а и ја све нешто ведро ) и морам да кажем да све тако слабо, за мој укус. Да у Сенкама нема Бјеле, Жике, Брстине, Дугалића па то не би могло да се гледа, уз сав сјајан костим и све то, још горе је у Убицама... да нема Тике Станића, Нинковићке, помало Глоговца... јер стварно Костић и сви ти нови (нов! 40+ година а "нов") слабо глуме, баш. Гледао бих Роде јер нисам никад али је за то све сад све мање времена... Rode su super "Bjelogrlić ume da glumi, dobar glumac" je zaključak posle Roda A generalno je dobra serija (Ako ja to kažem, a zakeralo sam veliko pogotovu za domaću proizvodnju...) U pravu si za glumce Tika je sjajan, što je stariji to je bolji, a privatno je divan čovek i ima herca! gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 44 минута, Tumaralo. рече True Detective sezona 1 Ovo je bila tako dobra sezona do poslednje epizode gde su sve upropastili. gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 46 минута, Tumaralo. рече True Detective sezona 1 The Wire Black Mirror Wire je sjajna serija. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 26 минута, Desiderius Erasmus рече Wire je sjajna serija. Bas se spremam da gledam opet xD Gledao sam inače pre 8 godina. Ta serija slobodno može da se uvrsti u besmrtna umetnička dela. Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 30 минута, Broken рече Ovo je bila tako dobra sezona do poslednje epizode gde su sve upropastili. Što? Misliš da je jeftin izlaz, u smislu tehničke izvedbe? Ili ti se ne sviđa optimistički preokret? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 пре 32 минута, Desiderius Erasmus рече Wire je sjajna serija. nikad gledo jel ima na necemu? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Мај 21, 2020 Пријави Подели Написано Мај 21, 2020 Imaš je svugde po netu. Neki kažu da je to možda i najbolja serija svih vremena. Neverovatno realistična. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Мај 21, 2020 Пријави Подели Написано Мај 21, 2020 пре 9 часа, Драшко рече jel ima na necemu? Eve, recimo ođe: The Wire (2002) Online Sa Prevodom HD Besplatno SERIJEONLINE.NET Gledaj Online The Wire HD, Serija: The Wire Sve Epizode Sa prevodom Online besplatno bez registracije serijeonline.net The Wire Sve Sezone Online sa podnapisima The Wire sa titlovima... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 15, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2020 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука