Jump to content

Пратите ли серије? Које су Вам најомиљеније?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Isključivo sitkome A klase, odmaraju mozak i okrepljuju malo (Prijatelji, Frejžer, Svi vole Rejmonda, Pravila po Džimu, Mućke ...ima ih dosta). Od ozbiljnijih stvari to su dobro urađene i dokumetima potkovane lekcije iz istorije; istraživanja avionskih nesreća... naravno Černobil etc etc

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Енглеске крими серије су заиста врх...топла препорука за ову крими драму,ја прву сезону одгледах у два дана!

broad.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
On 25.4.2020. at 15:09, Зосима рече

Енглеске крими серије су заиста врх...топла препорука за ову крими драму,ја прву сезону одгледах у два дана!

broad.jpg

Gledao sam

Odlična serija

Teška ali višeslojna 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tumaralo. рече

True Detective sezona 1

The Wire

Black Mirror

У бре, све нешто суморно. :smeh1:

Сад сам у овој изолацији гледао Сенке, Убице (а и ја све нешто ведро :smeh1:) и морам да кажем да све тако слабо, за мој укус.

Да у Сенкама нема Бјеле, Жике, Брстине, Дугалића па то не би могло да се гледа, уз сав сјајан костим и све то, још горе је у Убицама... да нема Тике Станића, Нинковићке, помало Глоговца... јер стварно Костић и сви ти нови (нов! 40+ година а "нов") слабо глуме, баш.

Гледао бих Роде јер нисам никад али је за то све сад све мање времена...

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, gavrosaurus рече

У бре, све нешто суморно. :smeh1:

Сад сам у овој изолацији гледао Сенке, Убице (а и ја све нешто ведро :smeh1:) и морам да кажем да све тако слабо, за мој укус.

Да у Сенкама нема Бјеле, Жике, Брстине, Дугалића па то не би могло да се гледа, уз сав сјајан костим и све то, још горе је у Убицама... да нема Тике Станића, Нинковићке, помало Глоговца... јер стварно Костић и сви ти нови (нов! 40+ година а "нов") слабо глуме, баш.

Гледао бих Роде јер нисам никад али је за то све сад све мање времена...

Rode su super

"Bjelogrlić ume da glumi, dobar glumac" je zaključak posle Roda 

A generalno je dobra serija  (Ako ja to kažem, a zakeralo sam veliko pogotovu za domaću proizvodnju...)

U pravu si za glumce

Tika je sjajan, što je stariji to je bolji,  a privatno je divan čovek i ima herca!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Драшко рече

jel ima na necemu?

Eve, recimo ođe: 

SERIJEONLINE.NET

Gledaj Online The Wire HD, Serija: The Wire Sve Epizode Sa prevodom Online besplatno bez registracije serijeonline.net The Wire Sve Sezone Online sa podnapisima The Wire sa titlovima...

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...