Pancakes Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 ali 2016-ta će sigurno biti obilježena povratkom: https://www.youtube.com/watch?v=_1SmJUBT5q0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 сада понекад ''Бостонске адвокате'' Mda, jedna od boljih serija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Friend; Frazier; Spin city; Everybody loves Raymond; ... i sl. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Izasla nova epizoda X-files koga zanima torrent, na pp. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Било би супер када би се нека од ових наших телевизија одлучила да репризира старе епизоде "X-files". Сад би ми то легло к'о будали шамар. Не дају ми се гледати тако обимне серије преко нета и на компјутеру. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 @@Караконџула, Naispravnije ( čak i moralno) bi bilo serije ovog kalibra imati u DVD kolekciji...ali kad je već stanje takvo...ne znam šta te sprečava da nađeš dobar torrent i odgledaš sve sa mirom i uživanjem. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Ма знам, раније сам скидао и серије и музику и свашта, али немам сада ни времена ни живаца за то. Наравно, било би супер имати их у својој ДВД колекцији /има још овако добрих серија, попут "Зоне сумрака"/, али ни ту нисам "у моћи". Зато држава д'уради нешто и натјера неку тв станицу да репризира оваква дјела ремека! Pancakes је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 Монталбано! Селфриџиз Мурдокове мистерије и наравно реприза Шерлока....како је то добро....поготову она епизода о уцењивачу...чист романтизам Pancakes је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 3, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2016 Супер нова серија: Ево прве епизоде, мада не знам да ли се види свуда: https://www.youtube.com/watch?v=JNQiefaevZw Аристарх је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Nisam siguran zasto nisam u startu dao priliku necem, sto se radi pod palicom zaista talentovanog Mike Judge-a. Ali sve pohvale... amtosfera smjestean u Sicilijumskoj Dolini, centru high-tech preduzetnistva koje oblikuje danasnji svijet sa jednim posebnim humoristickim smekom, sudeci po pisanju sa imdb dijelom i licnog iskustva koje je Mike Judge imao - radeci tamo 80-tih. http://www.imdb.com/title/tt2575988/?ref_=nv_sr_1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Препоручујем... Pancakes and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Ова је по мало провокативна, али бриљантна! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Једно питање, где налазите време за праћење серија? Страда ли због тога друштвени живот? Плутон, Grizzly Adams and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Страда ли због тога друштвени живот? Sta ti je to?... sqny је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Једно питање, где налазите време за праћење серија? Страда ли због тога друштвени живот? Sobzirom da se u 4. deceniji zivota to polako pretvara u slusanje dogodovstina koje bi se uz malo kreativnosti mogle pretociti u neku seriju i nije neka steta ako te serije malo trpe na racun vec gotovih, isproduciranih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука