Jump to content

Пратите ли серије? Које су Вам најомиљеније?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 364
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Било би супер када би се нека од ових наших телевизија одлучила да репризира старе епизоде "X-files".

Сад би ми то легло к'о будали шамар.

Не дају ми се гледати тако обимне серије преко нета и на компјутеру.

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

@@Караконџула,

Naispravnije ( čak i moralno) bi bilo serije ovog kalibra imati u DVD kolekciji...ali kad je već stanje takvo...ne znam šta te sprečava da nađeš dobar torrent i odgledaš sve sa mirom i uživanjem.

Подели на овим сајтовима

Ма знам, раније сам скидао и серије и музику и свашта, али немам сада ни времена ни живаца за то. Наравно, било би супер имати их у својој ДВД колекцији /има још овако добрих серија, попут "Зоне сумрака"/, али ни ту нисам "у моћи".

Зато држава д'уради нешто и натјера неку тв станицу да репризира оваква дјела ремека!  :skidamkapu:

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Монталбано!

Селфриџиз

Мурдокове мистерије

и наравно реприза Шерлока....како је то добро....поготову она епизода о уцењивачу...чист романтизам

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nisam siguran zasto nisam u startu dao priliku necem, sto se radi pod palicom zaista talentovanog Mike Judge-a. Ali sve pohvale...  amtosfera smjestean u Sicilijumskoj Dolini, centru high-tech preduzetnistva koje oblikuje danasnji svijet sa jednim posebnim humoristickim smekom, sudeci po pisanju sa imdb dijelom i  licnog iskustva koje je Mike Judge imao - radeci tamo 80-tih.

http://www.imdb.com/title/tt2575988/?ref_=nv_sr_1

tumblr_n40jnnFBco1qzvp6fo1_500.jpg

Подели на овим сајтовима

Препоручујем... :smeh1:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
Страда ли због тога друштвени живот?

Sta ti je to?... grin.gif

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Једно питање, где налазите време за праћење серија? Страда ли због тога друштвени живот?

Sobzirom da se u 4. deceniji zivota to polako pretvara u slusanje dogodovstina koje bi se uz malo kreativnosti mogle pretociti u neku seriju i nije neka steta ako te serije malo trpe na racun vec gotovih, isproduciranih. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...