Jump to content

Пратите ли серије? Које су Вам најомиљеније?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Била сад на ХРТ-у 2

Баш по мојој мјери, и амбијент и тематика, и временски период....мерак

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 364
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Је л' има нешто да није само да се разонодим већ да отвара нека питања и тако то да се замислиш ш'о би се рекло?

Ако ниси гледао, погледај грчку серију "Острво". Најлепша, најдивнија, другачија, поново ћу је гледати...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Две одличне, нормалне серије (без вампира, змајева, зомбија и сл.):

Downton Abbey (2010- )

http://www.imdb.com/title/tt1606375/?ref_=fn_al_tt_1

Nashville (2012- )

http://www.imdb.com/title/tt2281375/?ref_=fn_al_tt_1

Подели на овим сајтовима

Шта ми препоручујете да гледам од ових новијих серија (за мене је ново све у последњих 3, 4 године).

Нисам пратио ништа већ дужи период, нисам у току.

Видим да има ових неких детектива, гејмотрона, доктора, брејкинбеда...

Шта да гледам од тога?

Је л' има нешто да није само да се разонодим већ да отвара нека питања и тако то да се замислиш ш'о би се рекло?

Sto se mene tice moja preporuka su ti

1. The wire

2.Breaking Bad

3.Fargo

odlicne serije u svakom smislu i pritom su po nekim parametrima u nekih top 10 serija ikada.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Руски Шерлок Холмс, серија је ишла јесенас на РТС, мислим да сам већ поставио на статусу неком.

Одлична серија, свеж приступ, епизоде од сат и нешто, мало су изменили сиже али као да је снимано у Лондону а опет некако оригинално.

Главни лик потпуно оригиниалан у креацији Шерлока.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

The Sopranos,odlicna serija,odgledao sam sve epizode i stvarno je super,nema tu neke prevelike price,6 sezona. Ocena na imdb 9.3

Da, ja sam nabrajajući svoje favorite nepravedno zaboravio na jedinu seriju novije proizvodnje iz SADa koja me je malo "dotakla". 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Odlicna CGI serija...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Руски Шерлок Холмс, серија је ишла јесенас на РТС, мислим да сам већ поставио на статусу неком. Одлична серија, свеж приступ, епизоде од сат и нешто, мало су изменили сиже али као да је снимано у Лондону а опет некако оригинално. Главни лик потпуно оригиниалан у креацији Шерлока.

Odlicna je.

Omiljana mi je  Herkul Poaro.Ne znam da li se jos uvek emituje,ali je cesto ubodem na RTS-u 2. 

Nasa mala klinika ...

Nedavno je emitovana i ruska serija-Magla. Odlicna !

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Totalno nisam moderna, tako da uopste ne pratim ove turske,indijske, i spanske serije. :)
Pre par godina se emitovala na B92 ruska serija "Sirota Anastazija" ili na ruskom Бедная Настя, serija je kostimirana, i radnja je smestena u 19. vek, tako da sam bila prikovana za tv :D
Takodje mi se mnogo svidjala i naslovna numera iz serije

A volim i serije Herkul Poaro, Alo Alo, a i ove nase domace porodicne serije :) 

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Lajk sam dao za seriju True Detective, a ovu Fargo sam juce poco da gledam prvu epizodu i nisam mogo da je zavrsim, ogavno je, likovi su gadni, desavanja i atmosfera su odvratni, kad je zakuco zenu cekicem ugasio sam, a ne moze se nazvati ni crnim humorom, potpuno prazno, negativno i gadno, sve u svemu ja to ne bi preporucio.

Уф,уф, баш си мекан...права си "вуница" колико си мекан, душице моја. :) Ајд не фолирај се под један, под два не причај и не суди о нечему што ниси ни погледао поштено а камоли одгледао до краја, под три, следи логичан закључак, не препоручуј другима да размишљају и закључују као ти...унапред, парцијално и нелогично.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...