Marjanovic Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Мислим да треба изаћи на изборе, искористити прилику и створити српски ентитет на КиМ - Заједницу српских општина. Време је за обреновићевску дипломатску политику. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Moj profil na ovom sajtu, moj stav pa onda logicno da cu tako da pisem. Ne krijem se iza nikog, ne koristim nikoga, govorim ono sto mislim ,kao sto i ti govoris. Glupo je da ja sad tebi kazem kako ti koristis ove igumanije da bi rekao sta se tebi svidja jer su one na kosovu ... Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 хахахха Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Мислим да треба изаћи на изборе, искористити прилику и створити српски ентитет на КиМ - Заједницу српских општина. Време је за обреновићевску дипломатску политику. Ko će da prizna zajednicu srpskih opština, koja su njena ovlašćenja i da li priznanjem zajednice priznajemo i neku vrstu države pod upravom medjunarodne zajednice? Kako će neka strana država da prizna zajednicu srpskih opština ako ne priznaje državu "kosovo" u bilo kom obliku i statusu? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Meni je mišljenje oca Save janjića ,najvalidnije Ја се не слажем са мишљењем оца Саве, зато што се оно заснива на неким лажним обећањима политичара, пре свега о неком Уставном закону којим треба да Србија да легитимет Шиптарским изборима. Самим тим је отац Сава рекао оно што се данас прећуткује у јавности, а то је да су избори противуставни. Поступак управо треба да буде супротан, прво легализовање Шиптарских структура (тј. државе), па онда позив на изборе. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Kako bre nemamo politiku? Zemun do tokija!! verum est in beer and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Зашто онда држава Србија није променила Устав? Овако добијамо да државници позивају на нешто што је супротно Уставу, што значи да су они јачи од Устава. Гласање на овим изборима није супротно од устава. Наш устав нити наши закони немају снагу на КиМ. Јер немамо суверенитет на КиМ по међународним правним актима које нисмо раскинули. Тако је од 99те године. Да ли наша држава уопште нешто ради осим што се манекенише. Наша држава је (веровао или не) апослутно немоћна (правно и легално) по питању било чега што се деси на Косову. Једино право које ми имамо над Косовом јесте да га не признају УН(као организација) као државу. Све остало је правно и легално. И у складу са нашим уставним правом и осталим највишим правим актима као што су међународни уговори. И то је управо проблем, држава се манекенише, нико неће да каже народу већ 12 година који је реално статус Србије на Косову, коју моћ ми тамо имамо и коју моћ албанци имају (правну). oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Добро и шта ће добити тим бојкотом? Доћи ће Албанац за градоначелника, и на крају ће бити још горе. Не знам, нисам паметан, али не видим да је то решење. @ Francis Underwood да ли ви у Р. Српској бојкотујете изборе на нивоу Босне? Како то мислиш да се деси? Арбанас треба да дође у Српски крај. КиМ је део Србије...док РС са федерацијом чини БиХ... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 "Mitropolit Amfilohije želi da bude i mitropolit i gospodar Crne Gore. Pa valjda u tom smislu daje takve izjave" - Блиц Надам се да су погрешно пренели изјаву патријарха...јер ако је ова и оваква изјава дата, какав год да је став митр. Амфилохија у вези са изборима на Косову и Метохији, онда је патријарх овог пута заиста претерао. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Надам се да су погрешно пренели изјаву патријарха...јер ако је ова и оваква изјава дата, какав год да је став митр. Амфилохија у вези са изборима на Косову и Метохији, онда је патријарх овог пута заиста претерао. Ја сам убијеђен да су све лоше пренијели! Ал` вијдећемо већ. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ti si bio ubedjen i za proslu izjavu da je pogresno preneta. Mislim,da jeste,valjda bi istog trenutka neko reagovao kad se pojavila u medijima. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Kako bre nemamo politiku? Zemun do tokija!! Ekvator je jevrejska izmišljotina smišljena samo zbog toga da podijeli Srbiju na sijevernu i južnu hemisferu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука