МилошБГ Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 ali takva izjava u ovom trenutku kad Kacin trazi zatvor za mitropolita,kad se vodi konstantna kampanja protiv mitropolita,kad se proteruju svestenici SPC iz Crne gore,kad je stalna opasnost od onih sektasa,kad je mitropilit vec zbog negiranja crnogorske nacije dobijao packe...mi je naprosto neverovatna da izadje iz usta patrijarha srpskog,prosto neverovatno. DYNABLASTER, verum est in beer and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Добро и шта ће добити тим бојкотом? Доћи ће Албанац за градоначелника, и на крају ће бити још горе. Не знам, нисам паметан, али не видим да је то решење. @ Francis Underwood да ли ви у Р. Српској бојкотујете изборе на нивоу Босне? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ovakve sitne nesuglasice novinari jedva čekaju, od toga oni prave senzacionalne vesti Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Meni je mišljenje oca Save janjića ,najvalidnije Uz svo uvazavanje oca Save,moram te pitati a zasto? I kakva je razlika u autoritetu oca Save Janjica ili pak autoritetu igumanije manastira Devic? ili mati Efrosinije iz Gracanice? Otac Sava mi je ipak realniji nego mati Makarija , o mati Efrosiniji ne znam nista Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ja bih sada svasta napisao, ali bolje da ne napisem jer cu biti proglasen za jeretika i udaljen sa foruma, radi se samo o osecaju, mozda me i vara pa zato jos nisam napisao to sto mislim. U svakom slucaju vreme ce pokazati. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Добро и шта ће добити тим бојкотом? Доћи ће Албанац за градоначелника, и на крају ће бити још горе. Не знам, нисам паметан, али не видим да је то решење. @ Francis Underwood да ли ви у Р. Српској бојкотујете изборе на нивоу Босне? Prvo Zeljko da li znas da se na birackom spisku pojavilo 60.000 vise siptara nego na popisu od pre godinu i po dana? Docice Albanac izgleda za gradonacelnika pa kako god okrenes,e sad je pitanje da li ces mu dati legitimitet ili neces imati pravo da zucnes jer si izbore svojim glasanjem "ozakonio" Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Otac Sava mi je ipak realniji nego mati Makarija , o mati Efrosiniji ne znam nista Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 A realnost znaci sta? Kakva je razlika oboje su na Kosmetu,cak je Devic u tezoj situaciji od Decana...sta tebe natera da kazes o.Sava je realniji a pritom su na istom,samo sto je Devic u malo tezoj poziciji? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Imam utisak da otac Sava realnije sagledava sliku , ne znam kome je teze ,ja sam takav itisak stekao Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Imam utisak da otac Sava realnije sagledava sliku , ne znam kome je teze ,ja sam takav itisak stekao Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 Pa brate to je ono sto i hocu da kazem. To je tvoj utisak,tvoj dojam,koja prica ti se vise svidja i slicno. I nije to problem,vec je problem sto koristis nekoga ko iznosi ono sto ti se svidja da kazes pa eto on je na Kosmetu on zna najbolje i njegovo najvise uvazavam. Mnogo njih na Kosmetu imaju drugacije razmisljanje. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Prvo Zeljko da li znas da se na birackom spisku pojavilo 60.000 vise siptara nego na popisu od pre godinu i po dana? Docice Albanac izgleda za gradonacelnika pa kako god okrenes,e sad je pitanje da li ces mu dati legitimitet ili neces imati pravo da zucnes jer si izbore svojim glasanjem "ozakonio" Не знам да ли ће доћи свакако Албанац рецимо у Северној Митровици. Али ни тај бојкот није одрађен како треба него нако млитаво и никако део Срба ће свакако изаћи и дати легитимитет изборима, и онда овај други део који не изађе ће практично својим не изласком дати легитимитет Албанцима који победе на тим изборима. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Slazem se da je najbolje bilo ili svi da izadju ili niko da ne izadje. Medjutim narod dole nije imao to pitanje,niti su to odlucili. Vlast je umesto njih odlucila da mora da se ide na izbore i to je u sustini glavni problem. Da je narod napravio dole neki veliki sabor Srba na Kosmetu i da su se usaglasili sta je bolje imali bi moju apsolutnu podrsku. Ovako vlast izlazi umesto naroda i odlucuje da se na izbore mora,pravi sama listu i krece u agresivnu kampanju a to sve pod plastom "republike Kosovo". Баба је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Imam utisak da otac Sava realnije sagledava sliku , ne znam kome je teze ,ja sam takav itisak stekao Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 Pa brate to je ono sto i hocu da kazem. To je tvoj utisak,tvoj dojam,koja prica ti se vise svidja i slicno. I nije to problem,vec je problem sto koristis nekoga ko iznosi ono sto ti se svidja da kazes pa eto on je na Kosmetu on zna najbolje i njegovo najvise uvazavam. Mnogo njih na Kosmetu imaju drugacije razmisljanje. Moj profil na ovom sajtu, moj stav pa onda logicno da cu tako da pisem. Ne krijem se iza nikog, ne koristim nikoga, govorim ono sto mislim ,kao sto i ti govoris. Glupo je da ja sad tebi kazem kako ti koristis ove igumanije da bi rekao sta se tebi svidja jer su one na kosovu ... Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Не знам да ли ће доћи свакако Албанац рецимо у Северној Митровици. Али ни тај бојкот није одрађен како треба него нако млитаво и никако део Срба ће свакако изаћи и дати легитимитет изборима, и онда овај други део који не изађе ће практично својим не изласком дати легитимитет Албанцима који победе на тим изборима. Па то је исто као да си рекао Патријарх даје легитимитет изборима позивајући да се изађе на изборе а митрополит Амфилохије позива да се не изађе на изборе. И онда овај други ће кажеш дати легитимитет Албанцима да победе на тим изборима. Како? По Уставу Србије нема логике. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ja nisam upotrebio nijedan stav nijedne igumanije do onda kad si ti ovo napisao Meni je mišljenje oca Save janjića ,najvalidnije. Problem je sto postoji mnogo igumana i igumanija i monaha i oceva koji razmisljaju dosta drugacije od oca Save,tako da otuda moja opaska. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 I mitropolita Ja znam samo za one koji su se izjasnili u javnosti Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука