Jump to content

Бити женско

Оцени ову тему

Препоручена порука

Видим да има мушкараца који знају шта значи да је неко женско, и оних којима је то апстрактни појам, митско биће и нико је никад видео није. 

То су уједно и највећи стручњаци, који и кад упознају жену, покушавају да је науче да буде жена.

Подели на овим сајтовима

?

nije mi jasno šta je za tebe žiškica (žena žiškica)

Жена жишкица је, свакако, жена/девојка/девојчурак која брзо одговара на питања, добро осматра ситуацију, брза је на делима, интересантна, понекад можда и немилосрдна, једном речју занимљива.

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Жена жишкица је она за коју могу само да се пале да би могли да је "смувају" Дословно.

Подели на овим сајтовима

Жена жишкица је она за коју могу само да се пале да би могли да је "смувају" Дословно.

Их бре, Гоцо... хехехе  :aplauz:

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Da, mislim da ima cudnoce i medju muskarcima.

Slazem se.

Pera : Brate sta je to cudnoca medju muskarcima?

Zika : Idi na pouke.org i procitaj sta se sve pise o zenam od strane muskaraca. E to ti je vrsta muske cudnoce.

Подели на овим сајтовима

Mudar covjek je jednom reko - poznati sebe je najveca mudrost,a to se odnosi i za musko i za zensko, samo sto mislim da je zena komplikovanije bice.

Ти си одличан материјал за мужа. Мушкарци којима су жене компликоване, тј. непознаница најлакше је вртети, хехехехе

Подели на овим сајтовима

Ти си одличан материјал за мужа. Мушкарци којима су жене компликоване, тј. непознаница најлакше је вртети, хехехехе

Po mom misljenju zena je i stvorena da bude donekle misteriozna, a svi smo mi malo komplikovani.

Подели на овим сајтовима

Нема ту никакве мистерије. Само мало побољшан модел људског бића.

Подели на овим сајтовима

тј. непознаница најлакше је вртети, хехехехе

Jedno je kad ne poznas nekoga, a drugo je kad je neko komplikovan a razumije se. Moguce je da osoba bude komplikovana al da se razumije zar ne?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...