Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Е па драги моји, ајде да сада мало прокоментаришемо и о идеалима жена данас. Шта је данас идеална девојка, жена? Како доживљавамо женственост данас? Чему тежи данашња жена, како се осећа у својој кожи? У последњих 30 година много тога се променило када је жена у питању. Ово јесте доба независности жена. Али да ли жена треба бити подређена и ако треба, зашто? ја само имам ову песму за моју идеалну, она ће бити моја супергл! dragana.b and ines је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Мушкарци такође требају да коментаришу. Mironosica, Phoebe and ines је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ех, сад.. па није ваљда све тако једноставно? а и овај израз ,,парење" па нисмо баш животињке aliluja and ines је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ja sam izgleda od starog kova. Meni su porodica i dom najbitniji. A to izgubih... меланија and Suncan dan је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Можда ће нас тежња за једнакошћу полова (тежња за једнакошћу оправдана, тежња ка поистовећивању промашена, по мом мишљењу) у једном тренутку довести дотле да жене и мушкарци раде исте ствари, само да се начин на који их раде разликује. За мене лично је то одређење женствености, да без обзира шта радила, ради то женствено, али не у смислу спољног утиска, не у смислу како ће то физички да изгледа, већ у смислу да се у њој увек буде изражена осећајност и одређена нежност. Наглашавам да то нема везе са спољном манифестацијом, нежна и пажљива може бити и жена која се понаша и изгледа као оне девојке које су у Другом рату попуниле мушка радна места у индустријама, на тзв. home front - у : Никола Поповић, Mironosica and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Јесте Никола све, од Бога, крајње једноставно и разумљиво... То је израз за полно општење и људи, који сам усвојио од владике Атанасија Јефтића, и који је врло адекватан...е сад, бујна машта чини свашта... Увек ме поразиш једноставношћу, толико да се често питам - да ли је овај свет нормалан?! Направисмо себи такву збрку да тек сада немамо појма како да живимо. biljka је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ja sam izgleda od starog kova. Meni su porodica i dom najbitniji. A to izgubih... Па можда си само изгубила ову битку, али рат ниси још увек! Држ'се Црнокоса! ines, Crnokosa, Gordana . and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ja samo znam šta nije ženstveno - prostakluk, to mi nekako najgrđe... A šta jeste - morala bih da razmislim da bih se lepo izrazila... Срђан Шијакињић, -Владимир-, w.a.mozart and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ja sam izgleda od starog kova. Meni su porodica i dom najbitniji. A to izgubih... Samo ti ostani starog kova,biće boljih dana. ИгорМ, Istochnik and Crnokosa је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 najlepša pesma !!!!!!!!!!! Никола Поповић and Anette је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ja samo znam šta nije ženstveno - prostakluk, to mi nekako najgrđe... A šta jeste - morala bih da razmislim da bih se lepo izrazila... Razmisli li pobogu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 женственост се потврђује ( употребом датог) приликом парења и ту је крај...све остало је доступно и једном и другом полу, све друго је женственост- мужевност... uffffff није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Е па драги моји, ајде да сада мало прокоментаришемо и о идеалима жена данас. Шта је данас идеална девојка, жена? Како доживљавамо женственост данас? Чему тежи данашња жена, како се осећа у својој кожи? У последњих 30 година много тога се променило када је жена у питању. Ово јесте доба независности жена. Али да ли жена треба бити подређена и ако треба, зашто? 1. idealna žena je ona koja je tebi idealna 2. il si ženstvena ili nisi , kako se to postiže ne znam 3. svako bi trebao dobro da se oseća u svojoj koži 4. treba , da dvoje jedno budu ( to važi i za muškarce ) Mилена КШ and DankaM је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 ...уфффф( мислиш да се подразумева), ђе ме нађе... C . ili Jok није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Razmisli li pobogu Haha nisam očekivala da mora odma da se kaže sve Uglavnom ne volim da vidim drčno žensko, onu što bi svakom da odbrusi, mislim da svakog možeš da postaviš na svoje mesto bez prepucavanja. Ne bih da pričam o izgledu, ali mora da bude uredna, i sa osećajem za lepo, ne baš sad da bude glamurozna svaki put. A ovo će da zvuči kao kliše, ali zaljubljena žena, ili ona koja voli svog čoveka mi je uvek lepa i ženstvena. Nemam pojma bliže to da objasnim, ali svaki put kad kažem nekoj drugarici da se prolepšala, il je našla novog dečka, ili joj je prelepo uz njenog izabranika Јелина, звончица, biljka and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука