Данче* Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 @@Никола Поповић, па то ти кажем брате ја сам женско ал` аман сестро слатка среди бркове.. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Јадне жене... Среди бркове, среди ноге, руке, пазух, препоне, обрве, фризуру, косу, нокте на рукама и ногама, целулит, бубуљице, равна ти задњица, мале ти груди, криве ти ноге, танке ти усне, дебео ти струк... Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Јадне жене... Среди бркове, среди ноге, руке, пазух, препоне, обрве, фризуру, косу, нокте на рукама и ногама, целулит, бубуљице, равна ти задњица, мале ти груди, криве ти ноге, танке ти усне, дебео ти струк... ее сад, где оде ти... ми смо јасно говорили о брковима... ок, може пазух, и обрве треба одржавати... е за ово друго, препуштам неком паметнијем Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 ее сад, где оде ти... Нисам далеко одмакла... Само до женске свакодневнице Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Па, сређујете се за мушкарца. Он пола од тога неће да примети! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 27, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2016 Budi žena Suncokret54, Ronald, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Најлепша девојка ми је она чије очи сијају. Нема ничег лепшег од осмеха и сјаја у очима! Дијана., Ronald, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Да би јој очи сијале, мора да осећа љубав! Suncokret54, Ronald, Tavita and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Па да, али то не мора да буде љубав према мушкарцу, већ љубав и захвалност уопште. Да воли људе, да воли Бога, да воли себе... Све то може да одише радошћу... Данче*, Suncokret54, Дијана. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Па да, али то не мора да буде љубав према мушкарцу, већ љубав и захвалност уопште. Да воли људе, да воли Бога, да воли себе... Све то може да одише радошћу... Pa nisam ni rekla da mora da bude ljubav prema muskarcu, al' aj sad. Никола Поповић and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Шта значи ,,бити право женско" зависи од мушкарца до мушкарца. Мени лично је битно да жена буде умиљата и нежна, и не превише сујетна. Не волим грубе и горде жене, то ми је потпуно али потпуно одбојно. kordun, Никола Поповић, Suncokret54 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 svaka prava zemska je curka, ove sposobne, to ni nisu zene neg traktori, te od gordosti nisu ni u stanju nekog postovati, one se ravnaju po nekim muskim sistemima vrijednosti, a opet ne valjaju ni glupe , te nisu u stanju, nemaju kapacitet za mnoge stvari Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 еее, мичи ми се из теме. Значи... излупеташ се понекад. Како јок! Kaludjerovic Sreten, Suncokret54, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 svaka prava zemska je curka, ove sposobne, to ni nisu zene neg traktori, te od gordosti nisu ni u stanju nekog postovati, one se ravnaju po nekim muskim sistemima vrijednosti, a opet ne valjaju ni glupe , te nisu u stanju, nemaju kapacitet za mnoge stvari Шта ти би................која те начепила................ Мора да си данас некој цео дан кућу сређивао................. Suncokret54, Kaludjerovic Sreten and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 еее, мичи ми се из теме. Значи... излупеташ се понекад. Како јок! ne razumijes se ti u naturizam Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука