Jump to content

Бити женско

Оцени ову тему

Препоручена порука

@@Никола Поповић, па то ти кажем брате ја сам женско ал` аман сестро слатка среди бркове..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Јадне жене... Среди бркове, среди ноге, руке, пазух, препоне, обрве, фризуру, косу, нокте на рукама и ногама, целулит, бубуљице, равна ти задњица, мале ти груди, криве ти ноге, танке ти усне, дебео ти струк... joooj

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Јадне жене... Среди бркове, среди ноге, руке, пазух, препоне, обрве, фризуру, косу, нокте на рукама и ногама, целулит, бубуљице, равна ти задњица, мале ти груди, криве ти ноге, танке ти усне, дебео ти струк... joooj

ее сад, где оде ти... ми смо јасно говорили о брковима... ок, може пазух, и обрве треба одржавати... е за ово друго, препуштам неком паметнијем :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Па, сређујете се за мушкарца. Он пола од тога неће да примети!  :coolio:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Budi žena  :D

10633592_804228516330140_866381017254212

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Најлепша девојка ми је она чије очи сијају. Нема ничег лепшег од осмеха и сјаја у очима! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Да би јој очи сијале, мора да осећа љубав! :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Па да, али то не мора да буде љубав према мушкарцу, већ љубав и захвалност уопште. Да воли људе, да воли Бога, да воли себе... Све то може да одише радошћу... :)

Подели на овим сајтовима

Па да, али то не мора да буде љубав према мушкарцу, већ љубав и захвалност уопште. Да воли људе, да воли Бога, да воли себе... Све то може да одише радошћу... :)

Pa nisam ni rekla da mora da bude ljubav prema muskarcu, al' aj sad. :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Шта значи ,,бити право женско" зависи од мушкарца до мушкарца.

Мени лично је битно да жена буде умиљата и нежна, и не превише сујетна. Не волим грубе и горде жене, то ми је потпуно али потпуно одбојно.

Подели на овим сајтовима

svaka prava zemska je curka, ove sposobne, to ni nisu zene neg traktori, te od gordosti nisu ni u stanju nekog postovati, one se ravnaju po nekim muskim sistemima vrijednosti, a opet ne valjaju ni glupe , te nisu u stanju, nemaju kapacitet za mnoge stvari

Подели на овим сајтовима

еее, мичи ми се из теме. Значи... излупеташ се понекад. Како јок! 

Подели на овим сајтовима

svaka prava zemska je curka, ove sposobne, to ni nisu zene neg traktori, te od gordosti nisu ni u stanju nekog postovati, one se ravnaju po nekim muskim sistemima vrijednosti, a opet ne valjaju ni glupe , te nisu u stanju, nemaju kapacitet za mnoge stvari

Шта ти би................која те начепила................ :)

Мора да си данас некој цео дан кућу сређивао................. :ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...