Jump to content

Бити мушко

Препоручена порука

Наравно, то се подразумева. Он ће то врло дискретно - престаће да се јавља на телефон и да одговара на поруке. Па нек се пуши и чеше по глави!

"Буди мушко...јави се прва" :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

и слушај Цецу! Ја ћу првааааа..... ја ћу прваааааа  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Бити мушко... имати часне "идеале", између осталог и светог Саву! 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

dyj7Xnr.png

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

dKNeljT.png

• Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Бити мушко..ради на себе, не буди тврдоглав и уступи место у аутобусу! :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Буди мушко - саслушај!  :coolio:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Бити мушко..ради на себе, не буди тврдоглав и уступи место у аутобусу! :)

samo toliko? ihaaaj, pa 'de bi mi bio kraj :D

Подели на овим сајтовима

12651282_1005621276142733_11263365861072

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ma šta mi reče?

Твртко мацане, а шта ти мислиш?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...