Снежана Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 Наравно, то се подразумева. Он ће то врло дискретно - престаће да се јавља на телефон и да одговара на поруке. Па нек се пуши и чеше по глави! "Буди мушко...јави се прва" Anika and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 и слушај Цецу! Ја ћу првааааа..... ја ћу прваааааа Kaludjerovic Sreten and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 19, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2015 E.O. "Da si tako jaka" To je musko. I zensko. :smarty_pants: Снежана, Kaludjerovic Sreten and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Бити мушко... имати часне "идеале", између осталог и светог Саву! БанеЛ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Бити мушко..ради на себе, не буди тврдоглав и уступи место у аутобусу! Kaludjerovic Sreten, Милан Ракић, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Буди мушко - саслушај! Данче*, Никола Поповић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Бити мушко..ради на себе, не буди тврдоглав и уступи место у аутобусу! samo toliko? ihaaaj, pa 'de bi mi bio kraj Никола Поповић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 samo toliko? за почетак само толико.. Kaludjerovic Sreten and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 за почетак само толико.. Gotovo! Dalje? Nema dalje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Gotovo! Dalje? Nema dalje? Полако де, нигде не журимо.. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 kordun, Никола Поповић, Pancakes and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Ma šta mi reče? Твртко мацане, а шта ти мислиш? Данче* је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Ma šta mi reče? Ја ти реко, а ти како хоћеш.. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука