R.Žiskar Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Шта вам је са тим авионом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 @dynablaster Vrati se bre u normalu, ne histerisi i ne smaraj, inace ce da rade opomene! Covece, ne mozes da razgovaras sa drugima kao da su bica drugog reda, i ima da postujes to kao pravilo. End of stori! Ovo ti je zadnja usmena opomena! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Једина чињеница је да бизнисмен који види своју шансу да заради, неће бити ограничен чланствима у организацијама већ ће да ради са сваким где може да оствари профит. Ако је довољно јак, мењаће политику организације у своју корист. Имаш ли конкретни аргумент или неки измишљен сценарио по имену "како жискар замишља међународну трговину".... Да се вратимо на почетак и основу теме коју си поставио. Да ли стварно мислиш да ће некога бити брига да ли смо чланови уније или не ако направимо добар и квалитетан пролаз кроз нашу земљу и тиме скратимо пут и трошкове транспорта? Да ли мислиш да дунавски правац може да прође без нас, били чланови или не? Очигледно ниси разумео. Ово је транса коју је испланирала и прави унија за своје чланове и блиске сараднике. Осим ако не мислиш да ти тек тако можеш да се пришалташ на међународну мрежу путева? Опет идемо на оно како жискар замишља ствари. А једино што може да доведе до бољих плата је покретање производње, све остало је шарена лажа. Грешиш. До бољих плата доводи трговина, а повећана трговина доводи до повећане производње. Другим речима свако производи оно што може неком да прода - уколико не може да прода онда је производња бесмислена. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 @dynablaster Vrati se bre u normalu, ne histerisi i ne smaraj, inace ce da rade opomene! Covece, ne mozes da razgovaras sa drugima kao da su bica drugog reda, i ima da postujes to kao pravilo. End of stori! Ovo ti je zadnja usmena opomena! Procitaj pravilnik. Nisam prekrsio nijednu stavku, osim onoga sto si ti isprojektovao, a to sve sto si napisao mozes primeniti na sebe. Nemoj da mi pretis sa opomenama i smanji te uzvicnike, ako mislis da razgovaramo. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Sta nisi prekrsio, sto pises coveku k`o da si s njim guske cuvao? Rekao sam sta sam ti rekao, necu da ponavljam. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 To pitaj njega sto se tice emotivnog dozivljaja, ti nisi merilo. Nema potrebe za nastavljanjem, rekoh ti procitaj pravilnik. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 To pitaj njega sto se tice emotivnog dozivljaja, ti nisi merilo. Merilo je Pravilnik koji zabranjuje vredjanje na bilo koji nacin. I tu nema sta da se prica dalje. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Pitaj Milana jesam li ga uvredio... na bilo koji nacin. I nema sta da se prica dalje, ali izgleda da mora da ti se ponovi vise puta. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Имаш ли конкретни аргумент или неки измишљен сценарио по имену "како жискар замишља међународну трговину".... Очигледно ниси разумео. Ово је транса коју је испланирала и прави унија за своје чланове и блиске сараднике. Осим ако не мислиш да ти тек тако можеш да се пришалташ на међународну мрежу путева? Опет идемо на оно како жискар замишља ствари. Грешиш. До бољих плата доводи трговина, а повећана трговина доводи до повећане производње. Другим речима свако производи оно што може неком да прода - уколико не може да прода онда је производња бесмислена. А ја се понадао да си одрастао.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Pitaj Milana jesam li ga uvredio... na bilo koji nacin. I nema sta da se prica dalje, ali izgleda da mora da ti se ponovi vise puta. Nemam ja sta da pitam Milana. I dosta je stvarno vise. Preterao si svaku meru. Za svako naredno namerno prepucavanje i omalovazavanje urednistva ide pismena opomena. Kraj price. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Nemam ja sta da pitam Milana. I dosta je stvarno vise. Preterao si svaku meru. Za svako naredno namerno prepucavanje i omalovazavanje urednistva ide pismena opomena. Kraj price. O tome ti pricam. Sve si sam rekao. Kraj price. Naravoucenije: aikido je jedna od najboljih borilackih vestina. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ај` да покушам(о) да будемо конструктивни(ји)... Брат Милосављевић је покренуо причу о томе да је ЕУ у пројекцији својих 10 главних коридора "заобишла" нашу Републику... Поједини од нас, и ја на првом месту, када се споменула прича о "Ер Србији"-сад ће Драги да ме критикује , дакле изразио сам свој став, који-сматрам, изазавао је много громопуцатрелних парола, које су се пре свега тицале актуелне власти у Републици Србији, а мање-или никако струке... Остале су само пароле! Таква интенција је присутна у "нашим" разговорима нажалост већ последњих 20 година... Нема везе, лично не замерам ником, премда ми више пута није било право... Свако има право наравно да каже своје мишљење, мене је потакло то што сам већ објаснио-да се не понављам... И поред свега и после свега, сматрам да Драгашу (а од њега је прича почела) није требало да започиње причу на овај начин, јер је, показало се, његова (погрешна) уводна реч, изазвала три стране прегањања на овом форуму... Да се не бисмо замерали једни другима, изазивали "злу крв"и градили наше будуће односе на њој, `ајмо да смиримо страсти и спустимо лопту... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ajde kad smo vec poceli, da i zavrsimo ovu melodramu, Milane jesam li te uvredio na bilo koji nacin? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ajde kad smo vec poceli, da i zavrsimo ovu melodramu, Milane jesam li te uvredio na bilo koji nacin? Мене лично - НЕ! Али, у свом првом одговору на мој коментар гледе Драгашевог текста, када сам "Драгашу рекао" да "нема појма", тј. "седи један" и ти си се мени обратио на исти начин... Дакле, ја нисам теби рекао то, но Драгашу, али си ти мени одговорио на такав начин, као ди се његов портпарол... Даље, покушао сам да вам појасним и објасним (теби и Милошу) где грешите... Ви сте "ударили" своју причу.. Ок! Ваша ствар! Ако хоћете да чујете о сазнате нешто из прве руке, мени би било лично драго... Као и што бих ја о пецању и аудио-техници много научио од тебе... А ако ли не, нема проблема-не бих се бавио тиме... Дакле, није ми пријало, али не сматрам да си ме увредио, сем што си показао известан ниво непоштовања нечијег знања... Ако схваташ шта сам хтео да кажем-а схваташ... Дакле, ништа лично, али најдобронамерније желим и теби и мени и свима нама, да мало више слушамо друге, да поштујемо ставове свачије и да се не грешимо више... Ако можемо да прихватимо мишљење другог као изистински став и да то у нама не изазове јарост (те да одмах не кренемо да делимо). мислим да је то први корак... Ја заиста сматрам и капирам овај форум као античку агору, као место где људи дођу да искажу свој став и да "узму" мишљење о њему... Дакле, понављам-лично ме ниси увредио, али сматрам да је твој тон, за ствари за које мислиш (неприкосновено) да си у праву (а не мораш увек бити) мало погрешан и да тиме стврааш одијум међу већином форумаша, а и администрације... Не знам шта бих више рекао, сем да вас све волим, и вас са којим "дувам" у исту тикву, и оне са којима нисам на истим таласним дужинама... Надам се да смо и поред свих разлика, "изама" са којих понека можда наступамо, сви овде дошли да чујемо и научимо нешто ново... Све у свему, поздравља вас у Христу брат Милан Ракић Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Samo me zanimao odgovor na pitanje, hvala. Dalje to sto si napisao mogao bih da komentarisem isto kao i ti, jer je ton bio samo isti kao i tvoj. Ali, da se ne nastavljamo. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука