Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Која дискриминација за оног ко не слави славу! Зар те није срамота Петре,да узимаш слободан дан,док твој друг атеиста,а можда и хомосексуалац у исто време,црнчи у школи у учи? 4chsmu1 klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Osim sto si tsvaio gomilu smajlija mogao bi da objasnis sta je toliko smesno. Ја сам схватио. 4chsmu1 Ok,onda bi mogao da objasnis. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ma, kako to mislis da se sprovede taj sekularizam; Izbacis veronauku iz skola,slave iz drzavnih institucija,obustavis davanje para iz budzeta crkvama i VZ,izbacis versku sluzbu iz vojske... Sve se moze kad se hoce.A znam da vrlo cesto izigravam Don Kihota.Ali sta ces.Neko mora i to. 4chsmu1 То значи да онда немаш право да славиш славу када ти пада на радни дан, јер државу не интересује религија... klapklap klapklap 4chsmu1 klapklap А нее грешка заборавио си правило у школи да смеш да узмеш један слободан дан због славе. 4chsmu1 Баш ме занима да ли је увек испоштовао то Петар?Да ли си Петре? I ja ga uzimam.Isto tako idem i na veronauku,iako smatram da ne bi trebalo da abude u skolama Е ово се зове доследност у идеалима. klapklap klapklap Молим те не говори о нечему што не испуњаваш то је лицемерје и то жешће. Idem na veronauku,jer moram na nesto da idem, a bolje da idem na versku nego na gradjansko.A taj post sam napisao u brzini(kao i sve ostale),tako da sam ga odmah izmenio. Ја сам првенствено мислио на славу. dadaА њу овде ниси споменуо?А ја мислио ти се залажеш за нешто. Ниси одговорио зашто узимаш слободан дан на славу? У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Петар испада већи атеиста од атеиста,већи геј активиста од Аздејковића.Ја не знам шта је следеће. Онда ајде да избацимо СЗ,ти знаш да то није став неког човека,већ шта Бог мисли о томе.Сви знамо да је научно што је теби веома битно да су Содом и Гомор стварно постојали и да је стварно изгорео! A zasto bismo ga izbacili?U kakvoj je to vezi sa ovim o cemu pricamo? I ko kaze da ja moram da verujem da us sodom i gomor zaista postojali?Niko u pravoslavlju niakda nije istakao nekavo pravilo na osnovu kojeg ce se Bublij atumaciti. Мораш да верујеш јер је тако наука рекла.А наука је за тебе светиња! Ко каже да ја морам да мислим да су хомосексуалци нормални?То што су се неки људи договорили тако?Ко мени каже да морам да пише СрПски,а не Србски.Кад су се тамо неки лингвисти договорили да се тако пише? U nauku se ne veruje vec se uci. I hajde mi sad ti lepo objasni kako je to naukia u suprotnosti sa religijom? Ее пусти ме сад са тим фазонима ивице и Аквилија.Наука се учи,јесте.Али ево ти овако.Научно је доказано да је земља оркугла,значи ти верујеш да је земља округла.На то сам мислио! А хајде ти мени објасни где сам ја написао да су у супротности? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Која дискриминација за оног ко не слави славу! Зар те није срамота Петре,да узимаш слободан дан,док твој друг атеиста,а можда и хомосексуалац у исто време,црнчи у школи у учи? klapklap klapklap Објаснио... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Која дискриминација за оног ко не слави славу! Зар те није срамота Петре,да узимаш слободан дан,док твој друг атеиста,а можда и хомосексуалац у исто време,црнчи у школи у учи? 4chsmu1 klapklap Pa muslimani imaju svoje opraznike,a ateisti isto uzimaju slobodan dan.Zapravo,udrzenje Ateiste Srbije zeli da im se omoguci da Darvindan bude neradan dan za sve njih.I ja se sa tim slazem. Isto tako je nelogicno da ti mene opominjes kako uzimam neradan dan,kad si ti isto tako rekao neku stranu ranije da nemsa nista protiv da sve VZ imaju pravo d aorganizuju veronauku,iako sada nemaju.Dakle,zasto uzimas slobodan dan,kad su oni diskriminisani a slozio si se da im s omoguci da imaju casove? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Pa ti sve pomesa, rece u religiji postoje razna misljenja pojedinca, tvoje, moje itd.misljenje,e, pa gresis, nema tvoje moje misljenje, nego je Hristos merilo istine, Hristos je jedina istina, a svi pojedinci se mere Hristom; to sto ti rece bas vazi za nauku, ajoj, koliko tu ima oprecnih misljenja o istim stvarima, pa ne znam da li postoji jedna jedina stvar u nauci oko koje su svi naucnici iz date oblasti slozni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ma, kako to mislis da se sprovede taj sekularizam; Izbacis veronauku iz skola,slave iz drzavnih institucija,obustavis davanje para iz budzeta crkvama i VZ,izbacis versku sluzbu iz vojske... Sve se moze kad se hoce.A znam da vrlo cesto izigravam Don Kihota.Ali sta ces.Neko mora i to. 4chsmu1 То значи да онда немаш право да славиш славу када ти пада на радни дан, јер државу не интересује религија... klapklap klapklap 4chsmu1 klapklap А нее грешка заборавио си правило у школи да смеш да узмеш један слободан дан због славе. 4chsmu1 Баш ме занима да ли је увек испоштовао то Петар?Да ли си Петре? I ja ga uzimam.Isto tako idem i na veronauku,iako smatram da ne bi trebalo da abude u skolama Е ово се зове доследност у идеалима. klapklap klapklap Молим те не говори о нечему што не испуњаваш то је лицемерје и то жешће. Idem na veronauku,jer moram na nesto da idem, a bolje da idem na versku nego na gradjansko.A taj post sam napisao u brzini(kao i sve ostale),tako da sam ga odmah izmenio. Ја сам првенствено мислио на славу. dadaА њу овде ниси споменуо?А ја мислио ти се залажеш за нешто. Ниси одговорио зашто узимаш слободан дан на славу? Iz istog razloga kao i svako drugi.Da bih proslavio. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Osim sto si tsvaio gomilu smajlija mogao bi da objasnis sta je toliko smesno. Ја сам схватио. 4chsmu1 Ok,onda bi mogao da objasnis. Можда ни ово нећеш да разумеш,али надам се да ће Давид.То је као кад одеш код психолода,психијатра,јер не можеш себи да признаш нешто,што је сада очигледно.А то је да хоћеш да се зарликујеш од нас "затуцаних",хоћеш да будеш у центру пажње својим разликовање.Као што бих и ја био да заступам апокастазу.Не очекујем да схватиш мој пост,ако је Давид схватио од користи је био. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Osim sto si tsvaio gomilu smajlija mogao bi da objasnis sta je toliko smesno. Ја сам схватио. 4chsmu1 Ok,onda bi mogao da objasnis. Можда ни ово нећеш да разумеш,али надам се да ће Давид.То је као кад одеш код психолода,психијатра,јер не можеш себи да признаш нешто,што је сада очигледно.А то је да хоћеш да се зарликујеш од нас "затуцаних",хоћеш да будеш у центру пажње својим разликовање.Као што бих и ја био да заступам апокастазу.Не очекујем да схватиш мој пост,ако је Давид схватио од користи је био. Divno,sad cete jos da pravite moj psiholosko profil. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Pa ti sve pomesa, rece u religiji postoje razna misljenja pojedinca, tvoje, moje itd.misljenje,e, pa gresis, nema tvoje moje misljenje, nego je Hristos merilo istine, Hristos je jedina istina, a svi pojedinci se mere Hristom; to sto ti rece bas vazi za nauku, ajoj, koliko tu ima oprecnih misljenja o istim stvarima, pa ne znam da li postoji jedna jedina stvar u nauci oko koje su svi naucnici iz date oblasti slozni Samo dogmati nsu obavezni za ispovedanje dok sve ostalo vernici imaju poravo da izaberu glediste koej hoce. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Osim sto si tsvaio gomilu smajlija mogao bi da objasnis sta je toliko smesno. Ја сам схватио. dada Ok,onda bi mogao da objasnis. Можда ни ово нећеш да разумеш,али надам се да ће Давид.То је као кад одеш код психолода,психијатра,јер не можеш себи да признаш нешто,што је сада очигледно.А то је да хоћеш да се зарликујеш од нас "затуцаних",хоћеш да будеш у центру пажње својим разликовање.Као што бих и ја био да заступам апокастазу.Не очекујем да схватиш мој пост,ако је Давид схватио од користи је био. Divno,sad cete jos da pravite moj psiholosko profil. Није забрањено,изнео си своје ставове,ми имамо право да извлачимо психолошке узроке и последице тога.зар форум,зар фејсбук није једно место где можемо да радимо психолошке профиле? Наравно то је била шала,нећу ваљда сестру да зовем,за тако очигледну ствар. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Reklis te da je nepravedno to sto ja iskoriscavam slobodan dan za slavu dok ostali nemaju to pravo.Jedno pitanje za vas:da lit o znaci da ja kao npr.svestenik ne bi trebalo da sluzim Litrugiju zato sto sve verske zajednice nemaju to pravo?Jel to nepravedno?I da li to znaci da ako ja sluzim LItruigiju da to znaci da sam ja licemeran ako uz to mislimda im treba omoguciti da i oni imaju to isto pravo?Svakako,govorim hipotetcki. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Osim sto si tsvaio gomilu smajlija mogao bi da objasnis sta je toliko smesno. Ја сам схватио. dada Ok,onda bi mogao da objasnis. Можда ни ово нећеш да разумеш,али надам се да ће Давид.То је као кад одеш код психолода,психијатра,јер не можеш себи да признаш нешто,што је сада очигледно.А то је да хоћеш да се зарликујеш од нас "затуцаних",хоћеш да будеш у центру пажње својим разликовање.Као што бих и ја био да заступам апокастазу.Не очекујем да схватиш мој пост,ако је Давид схватио од користи је био. Divno,sad cete jos da pravite moj psiholosko profil. Није забрањено,изнео си своје ставове,ми имамо право да извлачимо психолошке узроке и последице тога.зар форум,зар фејсбук није једно место где можемо да радимо психолошке профиле? Наравно то је била шала,нећу ваљда сестру да зовем,за тако очигледну ствар. 1000000001010 Slobodno analiziraj koliko hoces. Sto se tic ovoga,ja sam svoje rekao.Najpre ovde a zatim i tebi preko chata. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Која дискриминација за оног ко не слави славу! Зар те није срамота Петре,да узимаш слободан дан,док твој друг атеиста,а можда и хомосексуалац у исто време,црнчи у школи у учи? 1000000001010 dada Pa muslimani imaju svoje opraznike,a ateisti isto uzimaju slobodan dan.Zapravo,udrzenje Ateiste Srbije zeli da im se omoguci da Darvindan bude neradan dan za sve njih.I ja se sa tim slazem. Isto tako je nelogicno da ti mene opominjes kako uzimam neradan dan,kad si ti isto tako rekao neku stranu ranije da nemsa nista protiv da sve VZ imaju pravo d aorganizuju veronauku,iako sada nemaju.Dakle,zasto uzimas slobodan dan,kad su oni diskriminisani a slozio si se da im s omoguci da imaju casove? Муслимани су за државу исто као и муслимани,једно,а то су верници. Како то да атеиста узима слободне дане?Узима их због празника,славе?Па зар и то није срамно,да се бориш против Бога,а да на уштрб њега узимаш слободан дан. Зар атеисти не славе славу?Ја знам да славе.Опет понављам,онај ко не слави славу је дискриминисан!Не причамо од ДарвинДану. Не разумем баш најбоље други део(пасуса) твог поста и ту скрећеницу ВЗ исто?Неповезано је,дај напиши опет,ако није проблем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука