IgorEr Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 To je naucna cinjenica.Ja ne mogu da promenim stavrnost ako se tebi ne svidja. Да ли знаш да се та твоја научна чињеница до 1973. можда коју годину горе доле, чак и од стране неких америчких психијатара сматрала болешћу. Да би се онда нагло променио став под утицајем одређених геј лобија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 To je naucna cinjenica.Ja ne mogu da promenim stavrnost ako se tebi ne svidja. Да ли знаш да се та твоја научна чињеница до 1973. можда коју годину горе доле, чак и од стране неких америчких психијатара сматрала болешћу. Да би се онда нагло променио став под утицајем одређених геј лобија. Znam.Znaci homosexualci su umno poremeceni ili sta?Jos samo da to i dokazes... Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 To je naucna cinjenica.Ja ne mogu da promenim stavrnost ako se tebi ne svidja. Ја те питам шта би било да твој тата крене да размишља тако.Ево нпр. сутра се пробудиш а тата ти да доручак и каже:"Сине ја са геј."Ти ћеш предпостављам рећи:"Ма океј то је сасвим природно".(одговори искрено) Za mene kao hriscanina to ne predstavlja nesto dobormali sa stanovusta nauke-to je sasvim prirodno.A drzava,buduci da ne propagira religiji(arem ne bi trebalo) ne moze da iznosi stavove odredjene VZ. Одговори конкретно и јасно нема за мене као за тебе као.Да ли би теби било ок да ти тата каже да је геј? У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 To je naucna cinjenica.Ja ne mogu da promenim stavrnost ako se tebi ne svidja. Да ли знаш да се та твоја научна чињеница до 1973. можда коју годину горе доле, чак и од стране неких америчких психијатара сматрала болешћу. Да би се онда нагло променио став под утицајем одређених геј лобија. Znam.Znaci homosexualci su umno poremeceni ili sta?Jos samo da to i dokazes... Па доказ ти се даје сам од себе... 0409_feel Али да не скрећемо са теме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 To je naucna cinjenica.Ja ne mogu da promenim stavrnost ako se tebi ne svidja. Ја те питам шта би било да твој тата крене да размишља тако.Ево нпр. сутра се пробудиш а тата ти да доручак и каже:"Сине ја са геј."Ти ћеш предпостављам рећи:"Ма океј то је сасвим природно".(одговори искрено) Za mene kao hriscanina to ne predstavlja nesto dobormali sa stanovusta nauke-to je sasvim prirodno.A drzava,buduci da ne propagira religiji(arem ne bi trebalo) ne moze da iznosi stavove odredjene VZ. Одговори конкретно и јасно нема за мене као за тебе као.Да ли би теби било ок да ти тата каже да је геј? Ne. Jedno je stanoviste religije a drugo stanovise nauke.Dok kada je u pitanju religija sve zavisi od misljenja pojedinca u nauci ne postoji moje ili tvoje mislljenje,vec postoje cinjenice i zakljucci koji logicki slede iz njih. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 To je naucna cinjenica.Ja ne mogu da promenim stavrnost ako se tebi ne svidja. Да ли знаш да се та твоја научна чињеница до 1973. можда коју годину горе доле, чак и од стране неких америчких психијатара сматрала болешћу. Да би се онда нагло променио став под утицајем одређених геј лобија. Znam.Znaci homosexualci su umno poremeceni ili sta?Jos samo da to i dokazes... Па доказ ти се даје сам од себе... 0409_feel Али да не скрећемо са теме... Ne vidim niakkav dokaz. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 To je naucna cinjenica.Ja ne mogu da promenim stavrnost ako se tebi ne svidja. Да ли знаш да се та твоја научна чињеница до 1973. можда коју годину горе доле, чак и од стране неких америчких психијатара сматрала болешћу. Да би се онда нагло променио став под утицајем одређених геј лобија. Znam.Znaci homosexualci su umno poremeceni ili sta?Jos samo da to i dokazes... Шта би било са човечанством да су први људи тако размишљали?Да су рекли геј ок и поскакали једни на друге?Ово што износиш је смешно. У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 А молим те како геј особа може научно да се докаже и то да видим.Неком је нормално,некоме није.Како може да се то докаже.Зар у Старом завету не пише да је то грех? Наравно нисам за то да треба да одвојимо од друштва,него да равномерно са хетеросексулцима учествују у друштвеном животу.Али не да се шеткају по улици! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 To je naucna cinjenica.Ja ne mogu da promenim stavrnost ako se tebi ne svidja. Да ли знаш да се та твоја научна чињеница до 1973. можда коју годину горе доле, чак и од стране неких америчких психијатара сматрала болешћу. Да би се онда нагло променио став под утицајем одређених геј лобија. Znam.Znaci homosexualci su umno poremeceni ili sta?Jos samo da to i dokazes... Шта би било са човечанством да су први људи тако размишљали?Да су рекли геј ок и поскакали једни на друге?Ово што износиш је смешно. Nista.Nestali bismo.Nesto potpuno normalno sa stanovista evolucije. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 To je naucna cinjenica.Ja ne mogu da promenim stavrnost ako se tebi ne svidja. Да ли знаш да се та твоја научна чињеница до 1973. можда коју годину горе доле, чак и од стране неких америчких психијатара сматрала болешћу. Да би се онда нагло променио став под утицајем одређених геј лобија. Znam.Znaci homosexualci su umno poremeceni ili sta?Jos samo da to i dokazes... Шта би било са човечанством да су први људи тако размишљали?Да су рекли геј ок и поскакали једни на друге?Ово што износиш је смешно. Па шта би било,сумпорна киша,шта друго. 0409_feel ихихих Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
IgorEr Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ma, kako to mislis da se sprovede taj sekularizam; Izbacis veronauku iz skola,slave iz drzavnih institucija,obustavis davanje para iz budzeta crkvama i VZ,izbacis versku sluzbu iz vojske... Sve se moze kad se hoce.A znam da vrlo cesto izigravam Don Kihota.Ali sta ces.Neko mora i to. То значи да онда немаш право да славиш славу када ти пада на радни дан, јер државу не интересује религија... 0409_feel dada :group111: :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 А молим те како геј особа може научно да се докаже и то да видим.Неком је нормално,некоме није.Како може да се то докаже.Зар у Старом завету не пише да је то грех? A SZ je objektivno merilo ili pak knjiga koju prihavatju samo odredjeni ljudi? Наравно нисам за то да треба да одвојимо од друштва,него да равномерно са хетеросексулцима учествују у друштвеном животу.Али не да се шеткају по улици! Odlicno.Onda d azabranimo i litije.Evo sad ce bas da bude za spasovdan. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Divad Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 To je naucna cinjenica.Ja ne mogu da promenim stavrnost ako se tebi ne svidja. Да ли знаш да се та твоја научна чињеница до 1973. можда коју годину горе доле, чак и од стране неких америчких психијатара сматрала болешћу. Да би се онда нагло променио став под утицајем одређених геј лобија. Znam.Znaci homosexualci su umno poremeceni ili sta?Jos samo da to i dokazes... Шта би било са човечанством да су први људи тако размишљали?Да су рекли геј ок и поскакали једни на друге?Ово што износиш је смешно. Nista.Nestali bismo.Nesto potpuno normalno sa stanovista evolucije. Свака врста покушава да продужи своју врсту то је примарни циљ.Како то да се не виђа код човеколиких мајмуна тако нешто (ионако имамо заједничког претка)? У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ma, kako to mislis da se sprovede taj sekularizam; Izbacis veronauku iz skola,slave iz drzavnih institucija,obustavis davanje para iz budzeta crkvama i VZ,izbacis versku sluzbu iz vojske... Sve se moze kad se hoce.A znam da vrlo cesto izigravam Don Kihota.Ali sta ces.Neko mora i to. 4chsmu1 То значи да онда немаш право да славиш славу када ти пада на радни дан, јер државу не интересује религија... klapklap klapklap klapklap klapklap А нее грешка заборавио си правило у школи да смеш да узмеш један слободан дан због славе. 4chsmu1 Баш ме занима да ли је увек испоштовао то Петар?Да ли си Петре? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 27, 2011 Пријави Подели Написано Мај 27, 2011 Ma, kako to mislis da se sprovede taj sekularizam; Izbacis veronauku iz skola,slave iz drzavnih institucija,obustavis davanje para iz budzeta crkvama i VZ,izbacis versku sluzbu iz vojske... Sve se moze kad se hoce.A znam da vrlo cesto izigravam Don Kihota.Ali sta ces.Neko mora i to. klapklap То значи да онда немаш право да славиш славу када ти пада на радни дан, јер државу не интересује религија... 4chsmu1 klapklap klapklap klapklap Pa drzava ne mora nekome da da to pravo.To zavisi od drzave do drzave. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука