sasluzitelj Написано Август 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2009 da utisak mora da bude jak ali ne cudom kao misticnom pojavom nego cudom otvaranja uma i srca za Hrista radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2009 apokalipticka crkva je po meni najgori moguci nacin misije jer spada u spomenuti domen zaplasivanja sitnih i malih u odnosu na nas idealne i velike odabrane i po gordosti sopstbvenog automatizma spasene. To je po meni katastrofalan nacin radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2009 e upravo je prica i to na zastrasujuci nacin o poslednjim vremenima kontra produktivna, zbog cega, evo lakse mi je da se pomirim sa propascu nego da me neko gnjavi sa pretnjama i kaznama non stop ako ovo ako ono. to je kao ono kada sumanuti kaludjeri teraju ljude u planine zbog cipovanja i kodovanja a sami se ne odricu ni jedne svetovne bl;agodati i luksuza kojih su se vec navodno zavetima odrekli. radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2009 tacno zasto filmom ne misionariti , miuzikom i sl zasto ono sto nije samo po sebi lose a nije ne oplemeniti Hristom i iskoristiti za apostolski lov licnosti radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2009 najbolje bi bilo da nam zainteresovani dodju pred noge i zamole nas da malo misionarimo,a m i ako stignemo ocemo al sto bi se smarali time, kad mozemo da uzivamo u luksuzu egoizma....... radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Не да препадамо него да им говоримо о последњим временим,између осталог,јер мени да је неко дошао да говори о љубави и човекољубљу Господа Христоса док сам био у средњој ја бих му се пресмијао.И не само ја него 90% моје генерације то апсолутно ме не би занимало. Зато и стављам акценат на историју и чуда,јер су чуда доказ вјере.Ако он не осјети неку промјену,наравно као производ свега тога-џаба све.Можеш ти младом човјеку причати како га БОГ воли,како је Он пострадао за нас,како је васкрснуо,и он ће ти само поставити питање:Докажи.И готово.Сва прича ти пропаде. Дјела јесу јак доказ вјере јер показују колико је неко посвећен вјери али опет ни то није то јер има велики број атеиста који чине добра дјела па ће овај ићи логиком:Ахам,ево га вјерник и атеиста,и обојица чине добра дјела а ја то могу и ван Цркве. Зато потенцирам чудо,не само као нешто трансцедентно већ и као неку промјену у младом човјеку.Да он осјети да га је Дух Свети заголицао. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Duh Sveti dise gde hoce ali osnova je ljubav to svedociti a ne cuda i slicno. Cuda su u redu ali moraju da imaju svoje mesto radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Да али свијет поготово млади је жељан чуда.Оће доказе.Није Господ ни Светог Тому ускратио кад му је овај рекао:Дај да те ја провјерим,да видим те ране.И Господ му је рекао:Ево,увјери се. Младом човјеку треба усадити жељу за трагањем и онда ће наићи на чудо. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2009 zelja za traganjem jecudo zelja za vrlinom je cudo zivot u istini je cudo svedocenje je cudo sve je cudo zasto potencirati na dodatnom radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Ајде бре!!!! crvenilo Какве паокалипсе и страдања, као подстицај!!!Па шта би било ко од нас урадио, ако неко каже, крени на море, старим аутом, али можда ти пукне гума, можда се повредите, можда изгинете.....Али ако му кажемо, море је зтдраво за бабе и децу, добро је за пецање, мирис мора је нешто што нема овде.....боли га уво што му је стар ауто...КРЕЋЕ!!!! Смисао овог живпта, који је?Зашто би био тих, кад можеш да урлаш, зашто би био смирен, ако можеш да си ватра, зашто би био веран жени ( crvenilo мој доскорашњи највећи грех), ако можеш да си промискуитетан????Зашто??? Па зато што ће то "овде" трајати оволико, или онолико, а Тамо, ово Друго ЗАУВЕК!!!!По мени, смисао овог живота да прикажемо малдима,,,то је циљ...ја у кући имам 19,5, 14,5, и 14,5 год. младе.....тако их призивам Јединоме....ако Бог Да....спасиће се... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 Ауууу, какве правописне грешке crvenilo 1405_love https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif Праштајте crvenilo "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 dada dada crvenilo crvenilo о.Угрин "Љубазан си брате" crvenilo crvenilo 1405_love https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/drugarstvo.gif dada "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2009 ti mene dakle zezasz, dobro da znam samo crvenilo radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Август 12, 2009 Пријави Подели Написано Август 12, 2009 О не опет сам dada, а хоћу да будем crvenilo, па да СВИ ЗАЈЕДНО crvenilo 1405_love https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif dada Шалим се наравно....... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2009 e sad bi trebalo da malo razmotrimo pitanje onoga koji misionari dakle misionara, kakav treba da bude, kako da nastupi i slicnio, o. Ivan je naglasio bd amisionar bilo klirik ili laik mora da bude ucvrscen, to je osnovno. Dakle, pod jedan, misionar mora da ima ljubavi i zelje za ono sto radi, pod dva mora da ima znanja, pod tri mora da ima liturgijsku svest, da s epostavi ne kao visi nad nizem vec neko ko spasava onoga koji se utapa ... radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука