kron Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Лако се ђаво са ђаволом договори. Gandalf Sivi, w.a.mozart, gandalf and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 ...... избезумили бисте се као и ја и многи други Срби који су лека тражили код хоџе. Теофиле, ма изем ти ја тај лек и лечење ако ће ме избезуми. Dragana Neg and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2012 Теофиле, ма изем ти ја тај лек и лечење ако ће ме избезуми. 19 HAHA!!! Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Још само да кажем, ја сам у Христу, и остајем веран Христу. Хоћу да знам, и одговор тражим од свештеника, шта је Истина? Зашто ово питам? Ислам каже да ће се само Муслимани спасити, они ће ући у Џенет (Царство Божије) и да ће сви други, неверници (Хришћани) пасти у Џехенем (пакао). С друге стране, Православна Црква тврди да ће се само Православни спасити. Коме човек да верује, како паметан да буде, кад види силу и милост Божију и на једној и на другој страни, а истина је само једна, па која? Ко се нада спасењу, Истини треба служити. Ко се не би збунио овде. Ово никад не бих ни питао да нисам био опсихрен (под утицајем магије). Људи, браћо хришћанска, свега ми на свету, истину вам кажем, Кур'ан је лек, па мене је излечио, и многе друге. Ја бих вас молио, ако имате прилику, идите код неког ефендије само да видите како човек изгони проклетнике из људи, да не поверујеш. Ако Кур'ан лечи, онда је он истина, ако Крст лечи, онда је он истина, па колико истина има??? да ли ми верујете да сам збуњен, јер ја видим истину и лек и у Православљу и у Исламу, а истина је само једна. Свештеници, ђакони и јеромонаси, одговорите нам свима да знамо који је прави пут. Кад бисте видели моћ и снагу Кур'ана, избезумили бисте се као и ја и многи други Срби који су лека тражили код хоџе. Ако си у Христу и остајеш вјеран Христу,зашто се онда питаш гдје је Истина? Вјерујем у једнога Бога Оца... keka, Dragana Neg and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Ти баш пуно знаш о лечењу Кур'аном. gringrin Иди оним путем којим ти мислиш. Види шта је говорио Христос, и шта је говорио Мухамед па бирај шта ти је ближе срцу. Dragana Neg, feeble, Олимп and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 e dobro se nasmejah sa onim prvim klipom.... prijatelju bezi od svega ovoga dok jos vladas svojim umom. Dragana Neg је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Јер каква је корист човјеку ако сав свијет задобије а души својој науди? Или какав ће откуп дати човјек за душу своју? Јеванђеље по Матеју 16.26 http://www.svetosavl...slamSisojev.htm http://www.svetosavl...hamedanstvo.htm Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Још само да кажем, ја сам у Христу, и остајем веран Христу. Хоћу да знам, и одговор тражим од свештеника, шта је Истина? Зашто ово питам? Ислам каже да ће се само Муслимани спасити, они ће ући у Џенет (Царство Божије) и да ће сви други, неверници (Хришћани) пасти у Џехенем (пакао). С друге стране, Православна Црква тврди да ће се само Православни спасити. Коме човек да верује, како паметан да буде, кад види силу и милост Божију и на једној и на другој страни, а истина је само једна, па која? Ко се нада спасењу, Истини треба служити. Ко се не би збунио овде. Ово никад не бих ни питао да нисам био опсихрен (под утицајем магије). Људи, браћо хришћанска, свега ми на свету, истину вам кажем, Кур'ан је лек, па мене је излечио, и многе друге. Ја бих вас молио, ако имате прилику, идите код неког ефендије само да видите како човек изгони проклетнике из људи, да не поверујеш. Ако Кур'ан лечи, онда је он истина, ако Крст лечи, онда је он истина, па колико истина има??? да ли ми верујете да сам збуњен, јер ја видим истину и лек и у Православљу и у Исламу, а истина је само једна. Свештеници, ђакони и јеромонаси, одговорите нам свима да знамо који је прави пут. Кад бисте видели моћ и снагу Кур'ана, избезумили бисте се као и ја и многи други Срби који су лека тражили код хоџе. To je stvar vjere ili vjeruješ ili ne vjeruješ. A što se tiče hođa, hođe su poznate po tome da rade razno razne magije itd., a to što ini istjeruju je onaj drugi. I sotona je radio mnoga čudesa i izlječena itd. Isus je rekao :Ja sam istina, put i život.. I meni je to dovoljno:) keka је реаговао/ла на ово 1 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Теофил Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Brate Bog je jedini ljekar duše i tijela. Ja sam vidjeo u Ostrogu mnoge koje je Kur " an ,,izliječio" pa su posle došli da traže pomoć od svetog Vasilija jer im se bolest u mnogo gorem obliku vratila nego li što je bila prije ,,liječenja" kod imama... Брате, слажем се ја с тобом. И сам знам да је Христос рекао да онај који оде код гатара или врачара да се лечи, а не потражи помоћ од Господа, и Мојсије и Илија да моле за ту душу, Бог се неће смиловиати. И ако такав човек буде излечен код врачара, и дуси напусте његово тело, вратиће се седам горих духова и поново га разорити. Слажем се с тим. Ја нити браним Кур'ан нити сумњам у своју веру, ја ћу по сваку цену остати хришћанин па макар ме то и главе коштало. Приметио сам да не разумете једну ствар. Постоји хоџа који се бави врачањем, за њега у исламу кажу сихирбаз, с друге стране постоји хоџа који може бити ефендија, шејх итд. који лечи Кур'аном. Да напоменем следеће: у Курану Бог за себе каже "Ми", по мојој процени Он је ту Муслиманима дао до знања да је Он у ствари Света тројица. Он у Курану каже: "Ми у овој књизи објављујемо оно што је лек и милост верницима, а неверницима само повећава пропаст". Овде се на невернике мисли и на џине и на врачаре, тј. сихирбазе. Видите сад, мене није лечио хоџа никаквим записима, нити било каквим гатањима, то ја себи не бих дозволио па макар и умро. Он је лечио и данас многе тако лечи учењен Курана. Ја сам га питао да ли ме то он лечи, он је рекао: "Не лечим те ја, моје је да учим Кур'ан, Бог те лечи и даје лека онолико колико Он хоће, на Њему је све, и без Њега ништа не може, нити си се разболео без Његовог допуштења нити ћеш бити излечене без Његове воље". Друга ствар, док је мене лечио, проклета весштица која ми је набацила те болести истог дана је одвезена у хитну. Питао сам ефендију, шта се десило, а он каже: "Када се опсихреном човеку учи Кур'ан, џини беже из његовог тела и враћају се ономе који их је послао". Још једна ствар, који се год Кур'аном лечио, трајно се излечио. Ја овде само хоћу да ми неко учен и стручан објасни суштину ствари. Ја верујем да то исто могу и свештеници радити, али они то неће, па ја сам 12 година молио свештенике и архимандрите па једном приликом и самог владику да ми чита егзорцизме, нико ми није хтео дати лека, а знам да могу они то, али неће, зашто? Још бих вас молио да се не смејете овоме, јер може се и вама исто десити, упамтите, несрећа се не дешава само другима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Још бих вас молио да се не смејете овоме, Ponekad je to nekontrolisani refleks... Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Новембар 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 https://www.pouke.org/forum/topic/5447-%D0%B5%D0%B3%D0%B7%D0%BE%D1%80%D1%86%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BC-%D1%83-%D0%B3%D1%80%D1%87%D0%BA%D0%BE%D1%98/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Brate Teofile. Mi ne mozemo sami traziti da nam se ocitaju egzorcizmi, vec je na svesteniku da prosudi. Ako su rekli da ne treba, onda je to tako, jer ako je necastivi prisutan u nekom coveku, ucinice sve da ne izadje svesteniku sa takvim zahtevom. Ono sto ti se desilo kod hodze je " montaza". Demon je tada i tu progovorio kroz tebe. Tada je i pristupio tebi, prvi i jedini put, dajuci slavu hodzi a tebi dvoumljenje u veri, a sve to zato sto si sam to trazio. " Po plodovima njihovim cete ih poznati...." kaze pismo, a ti sam pogledaj koji su plodovi toga sto si se usudio da odes vracaru nad vracarima. Dvoumljenje, nesigurnost, sumnja, podeljenost misli, nemir..... Nema gorih od hodza. Dno dna. Kuran ne moze nikoga niti isceliti niti kakvog duha izagnati. To je predstava koju hodza vrsi zajedno sa svojim saradnicima, a sve u cilju zavodjenja nezlobivih, kao sto si ti sam. A ti sam rasudi koliko te to udaljilo od prave vere, jer da nije, ne bi ovakvu temu ni pokretao, a i ne bi se videle tvoje reci sumnje. Bog je posejao dobro seme na tvojoj njivi, ali si ti sam otisao po kukolj. trazio si ga, i Bog ti dade po srcu. Ne znam brate. Odi do nekog manastira, kod nekog iskusnog duhovnika i popricaj sa njim. Nekad nismo ni svesni sta sve ispovest i pokajanje mogu. Neka nam je Bog na pomoc da ih zadobijemo. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Брате, слажем се ја с тобом. И сам знам да је Христос рекао да онај који оде код гатара или врачара да се лечи, а не потражи помоћ од Господа, и Мојсије и Илија да моле за ту душу, Бог се неће смиловиати. И ако такав човек буде излечен код врачара, и дуси напусте његово тело, вратиће се седам горих духова и поново га разорити. Слажем се с тим. Ја нити браним Кур'ан нити сумњам у своју веру, ја ћу по сваку цену остати хришћанин па макар ме то и главе коштало. Приметио сам да не разумете једну ствар. Постоји хоџа који се бави врачањем, за њега у исламу кажу сихирбаз, с друге стране постоји хоџа који може бити ефендија, шејх итд. који лечи Кур'аном. Да напоменем следеће: у Курану Бог за себе каже "Ми", по мојој процени Он је ту Муслиманима дао до знања да је Он у ствари Света тројица. Он у Курану каже: "Ми у овој књизи објављујемо оно што је лек и милост верницима, а неверницима само повећава пропаст". Овде се на невернике мисли и на џине и на врачаре, тј. сихирбазе. Видите сад, мене није лечио хоџа никаквим записима, нити било каквим гатањима, то ја себи не бих дозволио па макар и умро. Он је лечио и данас многе тако лечи учењен Курана. Ја сам га питао да ли ме то он лечи, он је рекао: "Не лечим те ја, моје је да учим Кур'ан, Бог те лечи и даје лека онолико колико Он хоће, на Њему је све, и без Њега ништа не може, нити си се разболео без Његовог допуштења нити ћеш бити излечене без Његове воље". Друга ствар, док је мене лечио, проклета весштица која ми је набацила те болести истог дана је одвезена у хитну. Питао сам ефендију, шта се десило, а он каже: "Када се опсихреном човеку учи Кур'ан, џини беже из његовог тела и враћају се ономе који их је послао". Још једна ствар, који се год Кур'аном лечио, трајно се излечио. Ја овде само хоћу да ми неко учен и стручан објасни суштину ствари. Ја верујем да то исто могу и свештеници радити, али они то неће, па ја сам 12 година молио свештенике и архимандрите па једном приликом и самог владику да ми чита егзорцизме, нико ми није хтео дати лека, а знам да могу они то, али неће, зашто? Још бих вас молио да се не смејете овоме, јер може се и вама исто десити, упамтите, несрећа се не дешава само другима. Nije te liječio nikakav Hođa niti Kur'an, nego onaj drugi da te zavede i odvuče od Krista. Ti kako pišeš sve mi se čini da to veličanje Kur'ana i islama to i dokazuje. Uopće mi nije jasno zašto ti misliš da tebi treba egzorcizam? ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 Код оваквих ствари, имајте следеће на уму: Многи ће доћи у име Христово и обмануће многе. (Мат.24:5; Марк.13:6; Лука 21:8) Многи лажни пророци ће се појавити и превариће многе.(Матеј 24:11) gandalf, keka, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука