Зосима Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 На штанду "Двери" на бгд сајму књига... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Пошто мајчка? Anette and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 U pitanju je nova knjiga u izdanju "Catene mundi" i "Dveri Srpskih" zbornik o srpskim piscima 20 veka,izmedju ratova i slicnih stvari o kojima se malo zna. I u pitanju je preneseno znacenje. I sto je najgore ja to ne znam zbog toga sto sam brat od strica Boska Obradovica ili sto mi je ujak Vladan Glisic ili u krajnjoj liniji sto sam bio na sajmu na njihovom standu,vec sve to imas na internetu i to u vr' glave ti trebalo 3,5 sekunde da nadjes. Postalo je simptomaticno da izgleda odavde se sad krece udar na dveri,dakle vise se ni ne ceka blic i b92 da objave skandaloznu vest i poziv javnom tuziocu da se na standu dveri na sajmu knjiga poziva na rat ili da je to upucena pretnja vlastima,nego idemo odavde. Evo i ja cu, uaaaa dveri uaaaa. p.s. Majica je na sajmu 900 din,a redovna cena je 1200. Баба, Ignjatije, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 U pitanju je nova knjiga u izdanju "Catene mundi" i "Dveri Srpskih" zbornik o srpskim piscima 20 veka,izmedju ratova i slicnih stvari o kojima se malo zna. I u pitanju je preneseno znacenje. Можеш ли конкретније,које је то преносно значење а везано за књигу? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Pa nije bukvalno nesto sto znaci to da neko sad poziva i moli Boga da mu da oruzje i to po mogucstvu Dverjani,vec je uzeta recenica iz jedne pesme (molitve) srpske vojske i naroda 1915 godine od potpukovnika Tiosava Dincica koja je u knjizi i po njoj je sama knjiga nazvana. A majica je uradjena zbog te knjige. Ђуро Станивук, Raymond Red Reddington, Sasa Kolbas and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Ма ко сме одавде да удара на Двери? Учинило ти се. Јел то неки тренд да се штампају мајце уз књигу? Први пут то видим. Раније, кад смо били мали биле су оне са Лепом Бреном, Прле , Тихи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 U onim odbrambenim ratovima (koje verovali ili ne je srbija vodila) kad su srca pešadije kucala samo za to da ne ostanu bez metka kao glineni golubovi. Ђуро Станивук, Лидија Миленковић, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Ма ко сме одавде да удара на Двери? Учинило ти се. Јел то неки тренд да се штампају мајце уз књигу? Први пут то видим. Раније, кад смо били мали биле су оне са Лепом Бреном, Прле , Тихи... Ма да је мом ђеду било више муниције против Прлета и Тихог другу би песму данас певали... Пардон vesko3, Биљана, Ђуро Станивук and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Хвала Милоше на објашњењу... на фејсу је такво пљување по дверима због мајице ,да сам морао стати у њихову одбрану,мада их не готивим... Баба, МилошБГ, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 U onim odbrambenim ratovima (koje verovali ili ne je srbija vodila) kad su srca pešadije kucala samo za to da ne ostanu bez metka kao glineni golubovi. to je govor mržnje danas kad upotrebljavaš,mora se paziti šta se recituje Ignjatije, Ђуро Станивук, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Дајте нам пушке да бијемо њушке http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Хвала Милоше на објашњењу... на фејсу је такво пљување по дверима због мајице ,да сам морао стати у њихову одбрану,мада их не готивим... Ovde precesto cujem ovo,ajde mi ti bar brate objasni,prvo me zanima da li uopste nekog od ovih nasih stranaka gotivis? Ne kazem da moras da se slazes u svemu sa njima,ali sta je to sto te je nateralo da kazes ne gotivim dveri? Jel su negde ukrali nesto? Jel su slagali nesto? Jel su bilo sta ucinili po zemlju lose? crkvu? koje su po tebi pogresne njihove akcije? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Ovde precesto cujem ovo,ajde mi ti bar brate objasni,prvo me zanima da li uopste nekog od ovih nasih stranaka gotivis? Ne kazem da moras da se slazes u svemu sa njima,ali sta je to sto te je nateralo da kazes ne gotivim dveri? Jel su negde ukrali nesto? Jel su slagali nesto? Jel su bilo sta ucinili po zemlju lose? crkvu? koje su po tebi pogresne njihove akcije? Danas dveri a sutra po nečijoj drugoj meri. Politika nije dobra brate. Nisam glasao ne pamtim uvek mi Hristos ne prosvetli um za broj na listi. Mилена КШ and fsa је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Ovde precesto cujem ovo,ajde mi ti bar brate objasni,prvo me zanima da li uopste nekog od ovih nasih stranaka gotivis? Ne kazem da moras da se slazes u svemu sa njima,ali sta je to sto te je nateralo da kazes ne gotivim dveri? Jel su negde ukrali nesto? Jel su slagali nesto? Jel su bilo sta ucinili po zemlju lose? crkvu? koje su po tebi pogresne njihove akcije? За мој укус ускогруди,искључиви,без иоле толеранције,много србовања,а пре свега погрешан начин да се хришћанске вредности презентују широј јавности! fsa, Deki992, Иван Недић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Никад ми неће бити јасно како су то Србовање и Хришћанство контрадикторини... Raymond Red Reddington, Ђуро Станивук, horatio and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука