Crnokosa Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Jessy hvala ali sad imam neverovatno nisko misljenje o sebi... Potpis ti je tako tacan... Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 сигурна да сам да ће неко бити пресећан да уз тебе добије и твог сина.... И његовог (вашег) А што се тиче теме Ахххх Играј се Никола, зезни се, то је само живот! Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Ахххх Играј се Никола, зезни се, то је само живот! еее оћеш ти да убедиш гордога човека да је горд... Не дам се ја, па то ти је! Ил' ћу да волим, онако по филмски, ил' нећу никако! Поздрав за рају и пуно хвала за одговоре. Pokusala sam da odgovorim na dugacko al nece da mi posalje post... Posle jedne propale veze krenem u crkvu, molim Gospoda za decka vernika i on mi ga ubrzo posla i to bas na ovom forumu. Nezaboravnih par nedelja. Onda se ja uplasim, em nismo iz istog grada i zavrsimo pricu. Naidjem na mog sad vec bivseg muza, dade nam Bog sincica i sve propade. Znaci Bog nas slusa ali mi ne... Nikad se ne zna. A ja znam da vise ne verujem u ljubav dok nas smrt ne rastavi... Драга Црнокоса, знам да ти је сада тешко, али не заборави да је то само период кроз који пролазиш. Не, није смак света, ниси изгубила обе руке и обе ноге (далеко било!) већ је само наишла једна болна фаза у животу.... а фазе дођу и прођу. Ма ко зна како ће се све ово завршити, ни ти ни ја не знамо. Можда се помирите за недељу дана, а можда не. Можда наиђе неко сасвим леви који те тако понесе да не знаш где се налазиш, а можда и останеш неко време сама да заједно са Фићом зриш и научиш добре лекције о животу. Немој молим те да се мучиш овим! Ми смо фаталистичко друштво и да, нажалост умемо да покажемо прстом на оне који нису срећни или чија прича није текла ,,по правилима". Нема правила! Твој живот - твоја ствар и твој начин како ћеш да га живиш! Само немој и ти сада да паднеш и нестанеш, то је тако близу.. Главу горе, јер имаш за кога да будеш ту и да се бориш! Јер шта ће Фића без тебе, шта да ради он ако си ти тужна и неутешна? Жене су јаке по природи и могу толико тога да издрже, дошло је време да будеш јака и нема циле-миле. Опрости ти ово звучи све превише строго, али нема нам куд, кад је лоше мора да се дрмамо и помажемо. МилошБГ and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 еее оћеш ти да убедиш гордога човека да је горд... Не дам се ја, па то ти је! Kо бре горд? Ти? Дај молим те, опусти се Ил' ћу да волим, онако по филмски, ил' нећу никако! Тако треба! И ја исто тако Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 јаооо бре, Драшко промени ту слику, не могу озбиљно да се понашам кад је гледам! хахахаах Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 јаооо бре, Драшко промени ту слику, не могу озбиљно да се понашам кад је гледам! хахахаах Шта фали слики? Или имаш против Рода нешто? Па тај је фаца, исто ко ја Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Погледајте ово,може да буде корисно http://www.youtube.com/watch?v=myTC3Vq7ZIk&app=desktop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Шта фали слики? Или имаш против Рода нешто? Па тај је фаца, исто ко ја па смешна је бре, пишична! Драшко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Погледајте ово,може да буде корисно http://www.youtube.com/watch?v=myTC3Vq7ZIk&app=desktop јој драга Сања, радо бих погледао, али јежим се кад видим госн Петровића да нешто прича, то има да буде опасно! хвала пуно за линк у сваком случају! Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 па смешна је бре, пишична! И ја сам смешан Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 јој драга Сања, радо бих погледао, али јежим се кад видим госн Петровића да нешто прича, то има да буде опасно! хвала пуно за линк у сваком случају! Заправо,првих 11 минута говори Руски свештеник и то је оно што бих издвојила за тебе,али како год ти одлучиш Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Заправо,првих 11 минута говори Руски свештеник и то је оно што бих издвојила за тебе,али како год ти одлучиш аааа отац Илија Шугајев... слушао сам га ја већ, одличан је! хвалааа Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 To je samo nevolja koja će brzo proći. Ja se zapravo prvi put u životu suočavam sa ovako teškim vremenima, ali prihvatam volju Božiju. Pokazaće se da se Njegovom voljom dešavalo ono što je najbolje. Za ljudski um je veoma teško da shvati tu beskonačnu mudrost. (Sv. Nektarije Eginski). w.a.mozart, Istochnik, Markovic S. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 To je samo nevolja koja će brzo proći. Ja se zapravo prvi put u životu suočavam sa ovako teškim vremenima, ali prihvatam volju Božiju. Pokazaće se da se Njegovom voljom dešavalo ono što je najbolje. Za ljudski um je veoma teško da shvati tu beskonačnu mudrost. (Sv. Nektarije Eginski). Upravo, uživo ili kako god drugačije... Moja trenutna stvarnost, hvala na ovom postu. JESSY and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Октобар 26, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2013 Nidzo, hvala na recima, jako lepo receno. Napisala sam iskustvo zbog onog dela sa molitvom i kako mi je Gospod uslisio istu a ja sam uradila suprotno. Mozda je ovo Njegova pouka meni. Jessy super tekst. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука