Jump to content

Da li sam za to da srbi izađu na kosovske izbore?

Оцени ову тему

Јаков.

Izbori na Kosovu i Metohiji  

71 члановâ је гласало

1. 1. Da li sam za to da srbi učestvuju na izborima, na Kosovu i Metohiji?

• Da
      29
    • Ne
      35
    • Možda
      7

Препоручена порука

Нећемо ништа него ти мало боље погледај снимак и видећеш да " хулигани " трче ( као беже ) готово па стројевим кораком. Ако више пута погледаш снимак приметићеш синхонизоване покрете ( док као беже ) који говоре да се ради о веома увежбаној групи " хулигана ".    И ко ће то да ухвати више од десет добро увежбаних специјалаца ?     Тројица преплашених локалних полицајаца ? Или бирачки одбор у проширеном саставу ?

Паметни људи давно рекли...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Covece svakodnevno zandarmerija je na severu Kosmeta.Oni su izmedju ostalog hapsili Srbe posle onih incidenata prosle i preprosle godine. Dikic postavlja sliku od juce sa Kosmeta u blizini izbornog mesta,danas kaci ono svoje saopstenje, a ti dodjes ovde i kaze da je nemoguce da i jedan zandarm bude bilo gde u blizini izbornog mesta,jer bi bio uhapsen. O cemu dalje da pricamo.

Pritom nisi naveo nijedan izvor za svoje tvrdnje,a ja za svoje jesam i to ne jedan nego tri. Dakle nije neobavestenost,nego je u pitanju da guras svoje iz svojih politickih pobuda.

takodje brate,sve najbolje.

Како можеш неког ко је био у цивилу да зовеш "жандармом"? Једном полицајац, увек полицајац?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Isto tako kao sto mogu doktora bez mantila zvati doktorom.  Vi pokusavate objasniti da ono sto Dikic sam prica za sebe nije istina,neverovatno.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Тачно. Ово најбоље осликава, што бих се ја мучио? :)

Pobijen si maksimalno argumentima,ostalo je kacenje balkanskog spijuna,pozivanje na nesto za sta ne mozes dati izvor za razliku od mene koji za svoje tvrdnje daje 3 izvora i poruke koje nista ne znace.

Isto kao i kad smo pricali o Dverima. Ali samo guraj brate.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Covece svakodnevno zandarmerija je na severu Kosmeta.Oni su izmedju ostalog hapsili Srbe posle onih incidenata prosle i preprosle godine. Dikic postavlja sliku od juce sa Kosmeta u blizini izbornog mesta,danas kaci ono svoje saopstenje, a ti dodjes ovde i kaze da je nemoguce da i jedan zandarm bude bilo gde u blizini izbornog mesta,jer bi bio uhapsen. O cemu dalje da pricamo

Јес`! Е баш генерал Дикић "аплоудује" своје фотке да их "лајкујемо".. O tempora! O mores! 

Подели на овим сајтовима

Isto tako kao sto mogu doktora bez mantila zvati doktorom.  Vi pokusavate objasniti da ono sto Dikic sam prica za sebe nije istina,neverovatno.

А шта је он то рекао, ајд преведи нам? Јел негде признао да је учествовао у било чему? Или је можда позивао на било шта? 

Јок. Лик се сликао пар пута поред цркве. За тебе који не знаш Митровицу, она није близу места спорних догађаја. Да ли је доле можда приикупљао информације? Врло могуће. Да ли је било шта рекао даље од тога да је радио? Јок.

Ајд да ми неки Шерлок Холмс на основу онога што је Дикић написао протумачи шта је хтео да каже, и на који начин је признао да је рушио кутије, био бих захвалан.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Mitrovica je jako veliko mesto! Velegrad.

Rekao je doslovno da on nije smeo da dopusti da siptar bude na vlasti u Mitrovici i optuzio one koji bojkotuju sto nisu nista konkretnije od tog bojkota uradili.

Na klipovima se vidi ko razbija kutije i upada na izborno mesto.

Pametnom dovoljno!

Milane,to je Dikicev profil,odatle su prenosili vesti kad je bio smenjen,ne krivim te sto neke stvari ne znas,nego sto tvrdis da sve znas pogotovo tim polu sprdackim komentarima,kao neko je debil sto veruje u vanzemaljce.

Подели на овим сајтовима

Избори су завршени, мислим да је свака даља дискусија на тему да ли изаћи, или не, на изборе беспотребна. Дакле, катанац на тему. Мој предлог.

Подели на овим сајтовима

Pobijen si maksimalno argumentima,ostalo je kacenje balkanskog spijuna,pozivanje na nesto za sta ne mozes dati izvor za razliku od mene koji za svoje tvrdnje daje 3 izvora i poruke koje nista ne znace.

Isto kao i kad smo pricali o Dverima. Ali samo guraj brate.

Немаш аргумената. Имаш трабуњање са неких сајтова. Исто тако сам ти навео и контра тврдње, у рангу твојих "аргумената", на које ми ниси одговорио. ниси ми одговорио ни шта са Србима јужно од Ибра који нису прихватили милионске суме за своју земљу и остали су доле, а изашли су на изборе, ни шта са Србима који су хтели да изађу на изборе северно од Ибра, али су били застрашени. Шта са ставовима надлежног Владике на тим просторима, шта са стаовима Синода и Патријарха? Јел су и они сви издајници и продали би Косово, за разлику од вас Интернет патриота? Јок, сви су они издајници, само сте ви Интернет Срби праве патриоте, који не бисте нашли Дечане или Драганац или Призрен, Пећку Патријаршију и остале манастире ни да вам неко да кола и Џи Пи Ес.

То што ме мрзи да се прегањам са неким ко се о свему информише преко пар напаљивачких и једностраних сајтова, а да није загазио по терену не значи да се повлачим из расправе јер си у праву, него се оканем ћорава посла док се нисам превише заглибио. 

А вазда је био ћорав посао да се надгорњаваш са неким ко слуша другог и просипа то као своју памет.

Ето, кад си ме вукао за језик.

Подели на овим сајтовима

То је врло нехигијенски и ако носи са собом своју торбу да пружи прву помоћ...па кад одреши торбу, завоји, газе, ханзапласт, маказе...Мислим да ти поређење није баш...

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Mitrovica je jako veliko mesto! Velegrad.

Мајсторе, јес ти некад био у тој Митровици? Имаш ли ти представу колико тамо има људи, или како су ти људи распоређени, или шта све чини ту Митровицу, или колико је смао градско језгро Митровице?

Подели на овим сајтовима

Kontra tvrdnje bez izvora. Ja nisam napisao svoje misljenje sta sam cuo,nego sam naveo 3 razlicita teksta sa 3 izvora o jednoj istoj stvari. Tebe i dalje pozivam da mi navedes makar jedan,ali izgleda uzalud. Prodje pola sata i nista od toga. Ali isti su nam argumenti,jesu,vazi,mozda u tvojoj glavi.

Nedostatak argumenata nadomescujes uvredama. Ja verujem i igumanima i igumanijama iz Devica,Gracanice...i mnogim ocevima nase crkve. Crkva nema jedinstven stav i ti to znas,ali zlonamerno to stavljas po strani.  Sad bi ja trebao da kazem da si ti protiv mitropolita Amfilohija i mnogih vladika?

I jak ti je argument. Shvatili smo isao si cesto dole,nadam se da cu i ja u tvojim godinama dostici tu brojku,oprosti ali ne mozemo se meriti.

Rekao si zandarmerije nema u Mitrovici i da kad bi se neko pojavio bio bi uhapsen.

Toliko o tome.  Ja verujem svom narodu ti veruj svom Vucicu,Vulinu i slicnima nisi ni prvi ni poslednji. Takvi su i 2000 namaknuli Slobi 50% glasova,a onda su i Tadicu davali isto toliko posle pogubnih vladavina,takvi ce sutra i Vucicu davati,dok skroz ne nestanemo.

Подели на овим сајтовима

Ma okej, mi smo ekstremisti, dok Mađari dižu spomenike fašistima a mađarski pop Lóránt Hegedüs otvoreno govori da "sad se vidi ko je na našoj (mađarskoj) strani a ko na strani izraelske terorističke države"..

http://derstandard.at/1381370735836/Horthy-Denkmal-unter-Protesten-in-Budapest-enthuellt

Ali mi smo ekstremisti, uraa!! Yea'...

Свако према својој мери... Пусти нас овде да дебатујемо о Космету, а ти пошто си у Царскоме граду, који некада бејаше и престоницом тог попа, иди и просвједуј гледе њега, а немој нама овде држати лекције...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...