Млађони Написано Октобар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Nisam ja duhovit nego ste vi, seljaci u gradu, mlinski kamen na vratu Srtbiji, unistavate i selo i grad odjednom.... Vi ste veci teret za srbiju nego svi politicari skupa, od rata na ovamo ... хаха, па ниси духовит али смешне ствари причаш... Сад сам и терет за Србију? Не трошим ни динара порески пара и ја сам терет за Србију? И мајка и отац ми раде у приватним фирмама .... Јел имаш још неки јадан покушај увреде.. смеје ми се.. улепшао си ми дан Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Nisam ja duhovit nego ste vi, seljaci u gradu, mlinski kamen na vratu Srtbiji, unistavate i selo i grad odjednom.... Vi ste veci teret za srbiju nego svi politicari skupa, od rata na ovamo ... Unistio si temu, i ne mislis da prestanes. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 хаха, па ниси духовит али смешне ствари причаш... Сад сам и терет за Србију? Не трошим ни динара порески пара и ја сам терет за Србију? И мајка и отац ми раде у приватним фирмама .... Јел имаш још неки јадан покушај увреде.. смеје ми се.. улепшао си ми дан Upravo si opisao taj mlinski kamen .... radite u gradu a drzite zemlju da da ona seoska sirotinja mora jos da vas kroz najam koji vam placaje "pojacaju" ekonomski ... E to drzava mora das sankcionise kroz porez .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Unistio si temu, i ne mislis da prestanes. Dyna, ti nigde nemas osim u Srbiji coveka koji radi u fabrici i jos pride izdaje zemlju iu najam ....a porez ne placa nikakav ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Ali ne mozes ti iz Italije da pricas o necemu o cemu nemas pojma. Najglasniji si, a najmanje znas, pa to je besmisleno. Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Ali ne mozes ti iz Italije da pricas o necemu o cemu nemas pojma. Najglasniji si, a najmanje znas, pa to je besmislenoEvo ti iz Srbije Evo ti iz Srbije: I za neobrađenu zemlju uvesti porez Beograd, Kopaonik -- Stručnjaci su saglasni sa izjavom predsednika Srbije Borisa Tadića da parametar za subvencije u poljoprivredi ne bude površina obradivog zemljišta, već prinos. http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=03&dd=08&nav_id=589161 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Imamo 780.000 porodičnih usitnjenih gazdinstava i ne možemo da računamo da budemo konkurentni u EU ma 450.000 hektara neobradjenih oranica, a poreskom politikom to bi moglo da se promeni, tako što bi se plaćao porez i za neobrajeno zemjište Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Etop Dyna ima ih i u Srbiji koji misle slicno kao ja .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Тачно, неупоредиво више од оних који ору, и тај однос се драстично увећава у корист оних који мисле...можда пре на штету, јер када нестане орача, а мислиоцима закрче црева... Jeste, samo ima oraca koji osim sto oru i ulazu u seme i ostalo moraju jos da placaju rentu "oracima" koji planduju po gradovima .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Etop Dyna ima ih i u Srbiji koji misle slicno kao ja .... E pa pogresno misle. To se ne resava na taj nacin. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Upravo si opisao taj mlinski kamen .... radite u gradu a drzite zemlju da da ona seoska sirotinja mora jos da vas kroz najam koji vam placaje "pojacaju" ekonomski ... ахахах сад ми још и плаћа сеоска сиротиња кроз најам? ) Па де су ми те паре, да купимо кола а не да возимо сиеру стару 20 година, не може да нађемо ни 500 евра плин да уградимо. ) Ни метар моје земље није под најаму, не знам шта си пио и шта трипујеш али и даље измишљаш ствари. Мени се деда скоро упокојио, па сада земљу обрађује мој стриц (за џабе никакав најам, има право на бесплатно коришћење) а пола ја и мој ћале и помажу нам рођаци када стигну. Докле ћеш бре више да измишљаш ствари!? ) Etop Dyna ima ih i u Srbiji koji misle slicno kao ja .... Па има, ниси усамљен, има у овој земљи разних сорти људи. Jeste, samo ima oraca koji osim sto oru i ulazu u seme i ostalo moraju jos da placaju rentu "oracima" koji planduju po gradovima .. Опет измишљаш имагинарне проблеме 1. Изнамљивање земље по хектару не кошта пуно. Мислим да је типа између 200 и 500 евра на годишњем нивоу по хектару. И то бих пре ишао на 200 ева (ако уопште успеш да изнајмиш) 2. Шта је проблематично код измљивање земље. Моја комшиница љубимка, срчани болесник, изнамљује своја два хектара. Не може жена више да ради, муж јој умро - па изнамљује. Не знам апсолутно нико ко може да живи солидно од изнамљивања земље. То је једина особа која знам да издаје земљу неком у мом округу. А знам их пуно. 3. Врло мали број људи издаје земљу или узима земљу под закуп. Људи који обрађују туђе њиве добију то за џабе. Ево ти пример једног мог стрица, отишао у београд ради са неким италијанима неки посао - неће у пољопривреду, већ две године даје земљу на продају или најам. Нико му се није јавио. Као што рекох правиш неке имагинарне проблеме и ситуације које у реалности не постоје или постоје у реткости. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Dyna, ti nigde nemas osim u Srbiji coveka koji radi u fabrici i jos pride izdaje zemlju iu najam ....a porez ne placa nikakav ... Не видим шта је проблематично ту да неко издаје земљу и плаћа неки порез на тај доходак. Само што ти то до сада ниси споменуо, спетљоа си се јадан све. ) Imamo 780.000 porodičnih usitnjenih gazdinstava i ne možemo da računamo da budemo konkurentni u EU ma 450.000 hektara neobradjenih oranica, a poreskom politikom to bi moglo da se promeni, tako što bi se plaćao porez i za neobrajeno zemjište Тачно тако, те оранице би биле обрађиване ако удариш порез. Али шта је фора. Те ораници би због тог пореза кренуле још масовније да се продају. Цена хектара би пала. Политичари, тајкуни и контраверзни бизснимени би их покуповали то јест они који тренутно држе монполе, и само би монополисти ојачали још више, они чија је земља би добили никакве паре. Људи на селу би пропали, јер би све теже и теже могли да се такмиче са њима - пошто им је држава помогла да набаве јефтино доста земље. Као што рекох, уништио би село, али би добио обрађиване оранице. Не знам шта ти ту није јасно!? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 У шта се тема претворила . Свесни смо сви да порез на необрађену земљу није добра ствар и да неће довести до повећања пољопривредне производње, е сад лепо би било чути и нека искуства о могућности зараде у пољопривреди. Ето мени другар из Смедерева каже да се може остварити сигуран пласман производа и фин приход гајењем вишања . тј. вишње се увек траже и имају добру цену. Има ли ико искуства са тим ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 Не видим шта је проблематично ту да неко издаје земљу и плаћа неки порез на тај доходак. Само што ти то до сада ниси споменуо, спетљоа си се јадан све. ) Тачно тако, те оранице би биле обрађиване ако удариш порез. Али шта је фора. Те ораници би због тог пореза кренуле још масовније да се продају. Цена хектара би пала. Политичари, тајкуни и контраверзни бизснимени би их покуповали то јест они који тренутно држе монполе, и само би монополисти ојачали још више, они чија је земља би добили никакве паре. Људи на селу би пропали, јер би све теже и теже могли да се такмиче са њима - пошто им је држава помогла да набаве јефтино доста земље. Као што рекох, уништио би село, али би добио обрађиване оранице. Не знам шта ти ту није јасно!? Od kada se ti to brines za ljude Milosavljevicu? I kakve veze ima ko ce da kuouje zemlju? Politicari, tajkuni, Bill gates ... sve jedno je ... trziste je bitno i niska cena hrane, konkurencija itd a jeftina zemlja bi tome pogodovala ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 24, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2013 У шта се тема претворила . Свесни смо сви да порез на необрађену земљу није добра ствар и да неће довести до повећања пољопривредне производње, Ja sam svestan da odsustvo poreza , koji bi terao da se zemlja obradjuje, upravo unistava srpsku poljoprivredu i da je to razlog usitnjenopsti i neekonomicnosti poljoprivredne proizvodne. A sto se tice isplativosti aki se ne isplòati 3 dinara zarade na 1 ulozen ne znam sta se onda isplati .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука