Снежана Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Ayla је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Kakav fajront, sestro? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Mislim se "da l' da postavim ili ne" i konačno rekoh ... što da ne?! Snimak je sa mog youtube profila; nek se i ovde čuje moj pokojni drugar i kolega Bane Mitić (Bog da mu dušu prosti) sa kojim sam radio nekoliko godina. Boem kog su dolazili da slušaju iz drugih gradova na Stenku gde smo jedno vreme svirali. Redak zadimljeni kafanski vokal, izvrstan harmonikaš o kom se govorilo sa respektom ... umro je iznenada u snu 08. marta 2002. Trebalo je da radimo taj "dan žena" ali on ne osvanu! Ne znajući, naravno, da će umreti, dva meseca pred smrt sam uspeo da ga nagovorim da snimimo nešto kod mene na računaru ...na običnom mikrofonu. Pristade čovek, odsvirasmo šta odsvirasmo samo nas dvojica .. i to je sada moje blago. Pa eto, nek se i ovde čuje par mojih "favorita" i molitveno spomene ovaj jedinstveni boem "stare škole". Živeli! Nemojte šta zameriti! Grizzly Adams, Снежана, Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Phoebe, Снежана and Blaža Željko је реаговао/ла на ово 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 E, a od ovog mož' da se i rikne. Naime, svirajući jedno vreme u Skadarliji upoznam tada devojče koje se još školovalo (solo pevanje) u Nemačkoj. Vremenom smo postali i bliski FB prijatelji (koliko je moguće tamo biti blizak na neki način) pa je to išlo i dotle da mi je slala snimke koje bi otpevala onako na suvo u telefonski mikrofon (naravno, neki bolji telefon )! Nisam hteo ništa da menjam, samo bih dodao malo nekog efekta, očistio poneki šum i okačio na youtube. Pevanje je sasvim takvo kakvo je poslato .. a miluje srce. (Možda sam ovu pesmu jednom i kačio na baš ovaj forum, mator sam pa možda i zaboravio na to ali ne mogu sada da tražim. Zapazio sam da se neke pesme ovde ponavljaju .. pa nek bude kao da nisam ranije postavljao ) Лидија Миленковић and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 пре 18 часа, Blaža Željko рече E, a od ovog mož' da se i rikne. Uh! Hvala ti. Trifke and Blaža Željko је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 "Tamo daleko" and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Trifke and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Ayla and Blaža Željko је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 30, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2018 Za teta @Ayla Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука