Lady Godiva Написано Август 28, 2017 Пријави Подели Написано Август 28, 2017 пре 4 минута, Juanito рече Дивна вест, честитам! P. S. И песма је одлична. А као на другој теми не знаш за Новицу Неговановића. Хвала, брате. Ову знам, њу мој брат пева сваки пут када се напије. А ову ја пуштам мојој мами кад је понесу емоције.. Tavita, Iulianus, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 https://youtu.be/mmK5BrmRNYk Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2017 Очи чёрные, очи страстные, Очи жгучие и прекрасные, Как люблю я вас, как боюсь я вас, Знать увидел вас я не в добрый час. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=iYsRr8zNZUM Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=YrEvuf42UVA Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 Биљана 1234 and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 14, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2017 Phoebe and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука