Jump to content

Кафаница. Ја наручујем?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 3 years later...
  • Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Морао сам да отворим и ову тему, треба народ и да се весели - но шта! :)

Ајде, поручујте! :)

http://www.youtube.com/watch?v=GnAlyO3j_WA

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Мени један Маскирни, молим. Вињак маскиран кокаколом.

Овај...ето ја наручила, ко плаћа?

Подели на овим сајтовима

Мени један Маскирни, молим. Вињак маскиран кокаколом.

Овај...ето ја наручила, ко плаћа?

Вечерас, кућа части, понедељак је! :):pivo:

а шта дама жели да чује док испија своје пићенце? 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

О хвала, хвал! Музичка жеља...неки блуес молим...беер дринкинг вомен јер не верујем да има Вињак дринкин вомен

Подели на овим сајтовима

О хвала, хвал! Музичка жеља...неки блуес молим...беер дринкинг вомен јер не верујем да има Вињак дринкин вомен

Гоцо бре, српска кафана, какав твој блуз, дај нешто што зна поштен свет!  0513_music  0508_music  0507_music  0506_music  girl_smiley

Подели на овим сајтовима

Па добро онда за поштене алкосе" И тебе сам сит кафано... 0513_music

Подели на овим сајтовима

И за Ниџу шта пије...и после три причамо шанкеру наше тешке животне приче, дадада

Подели на овим сајтовима

Па добро онда за поштене алкосе" И тебе сам сит кафано... 0513_music

Ај у здравље! :)

srbija-na-trzistu-se-pojavio-lazni-vinja

Подели на овим сајтовима

него Гоцо, видиш ли ти ово, нигде никога.. нико да наврати у поштену кафану, попије по коју, наручи песму... све неки фин народ  :))) 

Подели на овим сајтовима

Сад смо ти и ја најгори од све деце...ал фино ти је овде, само де упали грејалицу мало, не штеди...

Подели на овим сајтовима

ма каква твоја гријалица, ми смо озбиљна кафана, са душом. Дедер дођи мало до камина, да ставимо неку врућу :)

4b2b6100360116eb79bbb400be873b33_article

Подели на овим сајтовима

Сад смо ти и ја најгори од све деце...ал фино ти је овде, само де упали грејалицу мало, не штеди...

Sadče eftina struja :) 

Подели на овим сајтовима

eve od mene jedna pesma za vas ovdenak :D

:)))  :)))  :)))
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...