GeniusAtWork Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 Ако је неко жедан... link Лапис Лазули and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2015 To...sad tek može ići kako treba. Hvala ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2015 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Kako su slatki A meni ova zika za kafanu ubilo se,sve da porazbijam....srčaaa! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ostavila utisak sinoć...na sve nas ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ima li ikoga..bilo koga? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 da? Sta se ovde radi? Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 ево и мене...таман ми отишли гости....сину ми рођендан...било мало црног вина.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 Ово код Зокија, кад крене да нам пушта музику са Јутјуба Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 А ово кад певају лајв https://www.youtube.com/watch?v=B3HGwLqPpNM JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 8, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2016 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 21, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2016 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука