Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 По истеку времена (неко је тражио да се то време продужи на више од 10 минута) поруке чланова може да уреди само уредништво и администрација и то је свима видљиво као у примеру "овај одговор је уређен од Звоник", нпр "овај одговор (порука) је уређен од Дејан Бићанић", итд. Стварно не знам, ја сам нова овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Стварно не знам, ја сам нова овде. Mnogo je bilo originalnije kad si bila/o Rajka Samurajka. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Zvonik je trajno banovan Andre Williams and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Pa ko je bio Zvonik? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука