Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Misliš na Miru... Сад сам Мира, мислим на Слобу. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Заправо одговор нисам добио. Pa gde si bre Miro sunce ti poljubim ... kako je u Moskvi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Pa gde si bre Miro sunce ti poljubim ... kako je u Moskvi? Ево захладнело, баш смо купили нашем Марку нови капут, сјајно му стоји. Ето тако, ова НАТО колонија Србија ми неда супругову пензију која ми по закону припада као у свакој цивилизованој земљи, и тако... Сналазим се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Onoga u grobu... Убили га душмани. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ево правог фотоса Звоника,који се уствари зове Марко... ип адреса је из Русије,тј Москве... Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 (измењено) Ево правог фотоса Звоника,који се уствари зове Марко... ип адреса је из Русије,тј Москве... Ево мог сина, јесте леп, љуби га мајка. Измењено Октобар 21, 2013 од Звоник Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Како да угасим профил? Јел постоји та могућност уопште? Ја знам за индиректни начин, ставим слику Артемија и оде мој профил у заборав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ćaos! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ćaos! То ми је ова нова са фејса што сам ставила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ево мог сина, јесте леп, љуби га мајка. Како то да ти можеш уредити своју поруку? Колико знам уређују уредници и админи! Нешто ново? Када ја уређујем у оквиру времена поступак није видљив. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ја сам Мира, ај вилд грејт павер. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Гомила глупости! Нема овде Боже помози, ко то није схватио у тешкој је заблуди! Штета је огромна за оца Ивана! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Назван сам "гомилом глупости". Молим да админ санкционише пупољак опоменом, и ако би то могла са оним симпатичним црвеним словима. Поздравља вас ваша Мира, из атомске бање Горња Трепча. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Дакле ако Бог спасе и оне који су се суздржавали и пратили Црквени живот, постили и све то и спаси оне немарне, што су само тако, били добри у срцу, онда испада да су ови што су се суздржавали будале. Еее у овом грму лежи зекоња. Класика... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Админи,данас сте ми избрисали целу тему из непознатих разлога,а тај текст су објавили многи инфо портали! А сад толеришете овог спамера...стварно нисте фер... Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука