Jump to content

Хоће ли се ико спасти у овом народу?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Звоник ,више сагрешио од мене ниси сигурно ,у том смисли , да те екипа увукла у нешто.

Ја своје пријатеље не кривим због тога, кривим себе, и без обзира какви су , ја их волим.

Из пада у пад , до царства небеског, како рече отац Јустин :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 93
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Све написа баш како јесте. Мада, кад погледамо, и Христа су питали: Ко се дакле може спасти? И то важи за свако време. И сваки хришћанин се суочава са тим, скоро да се осећа као у некој секти ако живи стварно хришћански, иако припада овде већинској верској заједници да се тако изразим; испада или да избегаваш људе, што Христос није радио-тј.јесте кад се повлачио али нпр.ноћу и сл, или да се дружиш само са онима из Цркве, где мисле и живе као и ти, свако по својој моћи итд; а може бити и да си једнима луд-Црквен, а другима превише "светован"... :)

Подели на овим сајтовима

Звоник ,више сагрешио од мене ниси сигурно ,у том смисли , да те екипа увукла у нешто.

Ја своје пријатеље не кривим због тога, кривим себе, и без обзира какви су , ја их волим.

Из пада у пад , до царства небеског, како рече отац Јустин :)

Нису мене увукли у ништа, јер сам асоцијалан. Не могу да ме увуку, али већина се тако увуче. Овде уопште ја нисам у питању, већ генерално цела нација. 

Подели на овим сајтовима

Ја се у животу нисам напио нити идем на те журке. Но јесам грешан у много чему. Но поента ове теме је, погледајмо реално нас и наш народ. Ту нема будућности ни за овај ни онај свет. 

Da je Hristos tako gledao na svet, ne bi nikad ni dosao medju nas. Ali kao sto i On sam kaze - "bolesnima je potreban Lekar, a ne zdravima"... i jos - "nisam dosao da pravedne zovem na pokajanje, nego gresne."

I uopste - glavni motiv Pravoslavlja jeste optizam, dobra nada, cvrsta vera. I to nije nesto ocu-necu, to je zapovest Bozija - da se nadamo, da verujemo, da sticemo istinsku Ljubav prema svima i svemu...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Не, ја само само хтео да кажем да и ја грешим, да нисам нешто много бољи од њих. Да не испадне да сам ја нека цвећка овде и тамо.

Oво нема смисла писати када се неко крије иза туђе слике (мртвог човека), без имена и презимена. Ментална манипулација!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Само узмимо на пример природни прираштај. То је последица кретенског стања у друштву. Више смо побили Срба абортусом у последњих 5 година, него што је Павелић и његова НДХ побила за 5 година. А ми то тако већ 30 и више година радимо. Ово болесно безбожно стање ће уништити и Србију, не само нас саме. 

Подели на овим сајтовима

Не бој се, мало стадо. Мало је оних који га (пут у Царство) налазе. Буди побожан и дружељубив. Чувај себе неопогањена од света. Итд. Како је Свето Писмо актуелно свагда...

Подели на овим сајтовима

Добродошао на форум.

То ко ће се спасити сам Бог зна и нико више. Ја се надам да ће више мање сви да се добију спасење.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Спашће се они који верују и који се труде да творе реч Господњу. Пази на себе, пусти друге и моли се, ништа друго. Свако да ово уради и ето нама спасења! :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Oво нема смисла писати када се неко крије иза туђе слике (мртвог човека), без имена и презимена. Ментална манипулација!

Ти се кријеш иза пупољка. А Слоба није мртав, жив је Слоба, умро није док је Срба и Србије.

Подели на овим сајтовима

А јел,а има смисла кад се неко крије иза некакве биљке,са неразумљивим ником... манипулејшен а?!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Нису мене увукли у ништа, јер сам асоцијалан. Не могу да ме увуку, али већина се тако увуче. Овде уопште ја нисам у питању, већ генерално цела нација. 

У једном посту сам ти исправио речи "овој стоки од народа" а видим да си у овој теми младе такође упоредоио са стоком... 

Замолио би те, председниче, да убудуће користиш суптилније речи јер како си кренуо у почетним постовима видим да ће бити потребе да неко дежура над твојим писанијем... а то и није баш тако добро плаћен посо... веруј ми. 8086.gif

Подели на овим сајтовима

Ти се кријеш иза пупољка. А Слоба није мртав, жив је Слоба, умро није док је Срба и Србије.

Али ја нигде нисам написала  Да не испадне да сам ја нека цвећка овде и тамо. Ја јесам пупољак овде, а ти си Слоба тамо колико и мој деда. хехехе

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Нпр.волим и дружење и самоћу. Незгодно за дружење са "обичним" (нормалним :))) светом-кад једини постиш још на води нпр, кад не учествујеш и сл.у причама о лаву, јарцу..хороскопу, јоги.., кад не коментаришеш младиће/девојке, избегаваш и блудне сцене, слике...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...