Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Админи,данас сте ми избрисали целу тему из непознатих разлога,а тај текст су објавили многи инфо портали! А сад толеришете овог спамера...стварно нисте фер... Љубомора је грех. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Какви Срби бре, то су антихристи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Evo jednog mucenika koji se spasava garant .... "Zeljni pravde ...." Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Србија на првом месту по броју абортуса у европи све ти ово каже о нашим "Србима" (антихристи). Звоник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Србија на првом месту по броју абортуса у европи све ти ово каже о нашим "Србима" (антихристи). Ја сам их била назвала стоком, но админ се увредио. Он припада оном корпусу људи што су толико патетично емотивно везани за ову пропалу нацију, да не смеш ни најмање карикатуре да начиниш на рачун овог народа, који не ради ништа друго сем што по цео дан врши абортусе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Србија на првом месту по броју абортуса у европи све ти ово каже о нашим "Србима" (антихристи). Neće biti. U grupi iznad Srbije su Rusija, Estonija, Rumunija i Mađarska. A Srbija je tu negde sa zapadnom Evropom. Mada i tamo varira. Nemačka, Belgija, Holandija, Austrija i Irska, recimo, imaju manji procenat abortusa od nas. Evo je mapa: Izvor Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Назван сам "гомилом глупости". Молим да админ санкционише пупољак опоменом, и ако би то могла са оним симпатичним црвеним словима. Поздравља вас ваша Мира, из атомске бање Горња Трепча. Немам ништа против да ме санкционишу, ти си прекршио правила форума: 1) Није дозвољено регистровање више налога. Корисник може имати само један налог. Регистровањем додатних налога корисник ће бити удаљен са форума на најмање двадесет дана са првим регистрованим профилом/налогом, док ће сваки накнадно направљен профил/налог бити под трајном забраном приступања ( и прегледа) форума. Негде сам прочитала да се псеудоним више не може мењати! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Судећи према овој мапи, углавном православни народи уживају у абортусу највише. Шта је то Црква предузела да се то спречи? Пар изјава патријарха не могу помоћи. Узмимо пример грузијске цркве, патријарх Илија грузијски се обавезао да ће крстити свако четврто дете у породици, и то јесте потпомогло природни прираштај у Грузији. Мада, овај наш безбожни народ не интересују такве ствари, и да сам свети Јован Крститељ се понуди да крсти дете, Боже ме прости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Немам ништа против да ме санкционишу, али ти си прекршио правила форума: 1) Није дозвољено регистровање више налога. Корисник може имати само један налог. Регистровањем додатних налога корисник ће бити удаљен са форума на најмање двадесет дана са првим регистрованим профилом/налогом, док ће сваки накнадно направљен профил/налог бити под трајном забраном приступања ( и прегледа) форума. Душо, тета Мира има само један профил. Видиш ли да и даље пише "Звоник"? Ја сам само променила профилну слику од супруга, ставила ову своју слику, на којој изгледам баш као интелектуалка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Душо, тета Мира има само један профил. Видиш ли да и даље пише "Звоник"? Ја сам само променила профилну слику од супруга, ставила ову своју слику, на којој изгледам баш као интелектуалка. Онда ако бисте били љубазни да ми појасните "овај одговор је уређен од Звоник"? Када ја уређујем своју поруку у оквиру времена поступак није видљив. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Онда ако бисте били љубазни да ми појасните "овај одговор је уређен од Звоник"? Када ја уређујем своју поруку у оквиру времена поступак није видљив. Еј мој ти, па ја сам Мира Марковић, прва дама Републике Србије и Савезне Републике Југославије, бранитељка социјализма и слободног развоја у Србији. Шта је за мене једно уређивање одговора? НИШТА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 E Čejo Čejo ispao si iz forme. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Звоник Написано Октобар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 E Čejo Čejo ispao si iz forme. Ко је Чеја? И зашто је испао из форме? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Verovatno se je opalo interesovanje forumskih žena za njega, uopšteno kao zabavljača da ne kažem nešto drugo. Срђан Шијакињић and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Еј мој ти, па ја сам Мира Марковић, прва дама Републике Србије и Савезне Републике Југославије, бранитељка социјализма и слободног развоја у Србији. Шта је за мене једно уређивање одговора? НИШТА! По истеку времена (неко је тражио да се то време продужи на више од 10 минута) поруке чланова може да уреди само уредништво и администрација и то је свима видљиво као у примеру "овај одговор је уређен од Звоник", нпр "овај одговор (порука) је уређен од Дејан Бићанић", итд. Ако неки лудак може да уређује моје поруке, онда ја више не желим да будем члан овог форума. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука